circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Baydım..Anasını satıyım her gun anam babamla kavga edıyorum 3 sene once ergenlık dıyordum hala daha mı ergenlık anlayamadım gıttı..Oss ye gırdık..Duzgun puan alamadık.Sımdı ozele gıdıcem ama bu ozel yuzunden ıster ıstemez baskıya gırıyorum..Ama gene annemlere karsı hep alttan alıyorum onları uzmek kırmak ıstemıyorum..Fakat en dandık sebepten bıle kavga cıkardılar sımdı..Sımdı cuma gunu bır uo serverı acılıyor..Bende o gun baskent unıversıtesıne bakmaya gıdıcegım (gıtmeyı dusundugum yer)Fakat babamlara zamanını sordum 6 dan once ısımın bıtecegı sekılde zamanıma uygun olması lazım dedım..Nıye dedıler..Ultıma serverım acılıyor dedım..Ondan bıle kavga cıkardılar..Hala oyun mu oynuyorsun..Bıde ozele gıdıceksın napıcaksın orda bılmemne cart curt..Bıktım bıktım..Artık patlamak uzereyım..Kavga etmek ıstemedıkce ustume gelıyorlar..Bır sene daha hazırlan dıyecekler olucaktır ama benım ankarada bı yere gırmem ıcın 40 puandan fazla arttırmam gerekıyor 270 almam lazım buda benım ıcın 10. senemde bıle olmaz..Napmalıyım?Servera gırmesem bu iş hallormu ?Hıc sanmıyorum..Artık alttan alsamda anlamıyorlar..Napmalıyım..Bıtkısel hayata mı gırmelıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Özel okul konusunda haklısın,laf yememen lazım. Ama uo serverı için Üniversite işini ihmal etme konusunda haksızsın :) Oyun sonuçta eğlence işi,ben de oynarım oyun. Ama hiçbirzaman işlerimin önüne geçirmem,sen de geçirmemelisin. Öz eleştri yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Yaw olay oyun degıl en ufak bu sebepten bıle bana catısıyorlar cıldırmak uzereyım..Ben zaten bagımlılık donemıı gectım server 6 da acılıyor mesela ben o gun 8 de arkadaslara gıdıcem 3 gun orda kalıcam uo falanda oynamıcam arkda pc bıle yok..Yanı bıktım en ufak sey bıle benı ıcten ıce boguyor..Insan bı yere kadar dayanır ya.O noktayı geçeli baya oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 gene seçim başlığı sandım korktum kişiseledemi sıçradı diye:) abi bence kas yani ,oyunda oyna ama 40 puan artıran bi sürü insanda var ayrıca otur çalış oyunda oyna ama sadece oyna, kaptırma:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Tek olay deıl bu deıl bu sadece ornek arkadaslar..Ama baydım baskı baskı ..Kendım bıldım bılelı bole..Artık kaldıramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 herkesin aile yapısı farklı olmakla birlikte her genç ailesi ile sorunlar yaşar yani süreleri farklı olsada uzun yada kısa bi dönem sürer ama, artık anne - babanı değiştirmek gibi şansın olmadığına göre sen biraz altdan alcan onlarında haklı olduğu yönleri göremeye çalışıcan falan , geçer umarım bu sıkıntılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 uo serveri için okulu erteleyim diyosan değil annenler burdakiler bile ne söylese az sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: ..Nıye dedıler..Ultıma serverım acılıyor dedım..Ondan bıle kavga cıkardılar E ama . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 İşe gir eve çık , tek yaşa , aileden uzak gör . Özlüyorsun ama güzel oluyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ozelden uzak dur sen kazara kaldın diyelım okulun uzadı sızın evde kanlı dovus serısıne yenı bır bolum cekılır sunuda soyleyeyım haksızsın uo sana ekmek kazandırmıycak hayatını kurtarmıyacak ama sende benım gıbıysen zor yoldan ogrenırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 uo dan ne ekmek kanacaksın ki. biz 5 sene oynadıkda ne oldu. pişmanım vallahi salak gibi o kadar boş zaman geçirmişim ki skill kasıp katanam long swordum krysim olsun diye. uo kurtarmayacak anlıycan seni kardeşim. onu söyleyeyim. okul hayatı başlasın bi ondan sonra okul bitince sende bizim gibi ne yapcam diye bakınırsın. iş güç evlilik hede hödö.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Olay uo deıl arkadaslar..En kucuk sebep olarak gosterdım onu uoyla ısım yok zatten..Yanı öle bagımlılıgım falan yok..Bu yaz evde tek basıma sıkıldıgım ıcın oynuyorm o kadar..En basıt olay bıle bole oluyor..Onu solemek ıstedım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ailen her zaman senin iyiliğini düşünür bunu unutma ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 valla şimdi yanlş anlaşılabilecek sert bişiler yazıcam belki ama neyse başladık bi kere.. esas olay herkesin üni.ye gitmesi gibi bir durum olmadığının aileler tarafından kabul edilmemesi. çalışmıyor mu, okumuyor mu? yollayacan meslek lisesine.. meslek öğrensin işte.. ya da lise mezunu kalsın, memur falan olur. illa üni.ye mi gitmek zorunda? zorlayarak üni.ye sokuyorsun.. onda da afra tafra.. lam o okul suyla çalışmıyor, öpücükle ödeme yapılmıyor! babacım olay uo değil.. artık yaşın geçti 18'i. sen bile diyorsun artık "hala daha mı ergenlık anlayamadım gıttı.. " artık sorumlulukların var ve bunların farkında olmalısın. senin benzerin bi durum kardeşimde.. o okuyor şimdi üni.de ama adam hala kasmıyor, hala rahat.. yine sürtecek burnunu.. da yine ders çıkarmayacak, yine anlamayacak.. yine aynı hataları tekrarlayacak. sorumsuz adam vallahi. aileni tanımadan yorum yapmak elbette sağlıklı değil. ama üni.yi görmeye gitmek ve uo oynamak!? hadi anladım çalışmadın, sıkmadın kıçını giremedin iyi bir yere.. veya kapasiten bu diyelim.. lan ailen yaptığın puanı en iyi şekilde değerlendirmen için çabalıyor yine de yaranamıyor yahu.. o okula seneklik 12000-15000 ytl para vericekler senden üniversite mezunu bir genç çıkasınlar diye.. niyeyse? senelik 12-15bin ytl! boru değil.. yok yok.. boru boru! öncelikle özel'e gidenler şunu anlamalı.. ailen senin için bu kadar parayı ödemek zorunda değil. istiyor ki, ödüyor. sen de hakket yapılan bu iyiliği. iyi değerlendir [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 01:47 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 hım, ailen hakli desem? anlatmaya caliştiklari, gormeni istedikleri şey olmasi gereken sey, senin yapman gereken sey. ha belki anlatmadaki yollari yanlis, o da insan yapisi diyip ona gore davranilmali. said: Ultıma serverım acılıyor dedım..Ondan bıle kavga cıkardılar.. ehuhu, ultima serveri ya.. yapma etme cidden. ben ozel universiteyi burslu kazanmama ragmen, durumumuz uygun olmadigi için, acaba yapamazsa odeyemezsek gibi bi korkuya girip, gondermemeye kadar getirdiler, zar zor ikna ettim. hayatinin su doneminde, o oyundan kafani kaldirman ve hayatin icin biseyler yapman lazim. ailen seni o okula yolluyorsa, azicik durumu gorup ona gore davranman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 zamanında arif abimde senin gibiydi. ailesinin dediğinden çıkmadı adam oldu şimdi. arif abim kraldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 said: Nıye dedıler..Ultıma serverım acılıyor dedım..Ondan bıle kavga cıkardılarbunu bana çocuğum diyecek hemde özel uniye gidecek olacak harbiden fena olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 alla alla en ufak şey dediiin senin hayatın be adam , uo serverının acılmasını beklemek ıcın annenlere randevu verıyosun sonra boyle ufak sebeplerden dıosun ki işin ucunda gani gani para ve senin gelecegın yatıyo. bence biraz kendinde aramaya başla sorunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ya bırak wish uo'yu sen ünini gez,daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 HAKSIZsın. Sadece bu değil diyorsun. Eğer diğer olaylarında bu şekildeyse sorun sende gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 kermit kim bu arif ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ailenle sorun yaşıyorsan yapabileceğin en sacma sey özele gitmektir, özele gidersen ailene bağımlılığın artar çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 O zaman burs kasıyoruz hadi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 said: kermit kim bu arif ya :) bence arif erdem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Arif abi benim bir numaralı idolumdur. Hayır arif erdem değil tabikide. Arif abi alkolik birisidir. sürekli oturur içeriz. tanışma anımızda beni gördü ve sende çok dertlisin bi gün oturup içelim senle dedi ve içmeye başladık öyle işte. Beni arada sırada bakkala yollar 2 kalıp peynir 4 ekmek almaya gönderir selamını söylerim hesabına yazdırır gelirim. Çok babacan biridir arif abi. babam gibi karışır herşeyime genelde döver kötü durumlarda beni. arif abi kral insandır. Türkiyeye Cumhurbaşkanı olabilecek insandır.Allah arif abimi korusun. başımızdan eksik etmesin [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 18:19 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar