Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Ehm, merhaba herkese Treasure Hunter guildimiz acilmistir, su anda sadece iki kisiyiz, ama tum Treasure Hunterlari bekliyoruz (Raven misalen :P) gorurseniz, bilin ki avcidir, yardim edebilir. Insallah calisip ugrasarak rune library mizi tamamlayacagiz ve hazine avina cikilmasi gerekildiignde en kisa ve en etkili surede sizi istediginiz hazineye goturecegiz. En yakin zamanda guildimizin kurallarini da koyacagim. Haritalarinizi bekleriz :), onceki topik imde soylediigm gibi, bbank da Volfied olarak beni bulursaniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dela Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 la olm serverda 10 online var, adam bulunmuyo bi de hazine mi ariycan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 onlinesan benim ozanda katılsın loncaya. ÖM'en ulaş bana bu akşam mümkünse [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 22:35 tarihinde, Half_Cow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Emre senin acilen kiz bulman lazim normalini biraktin ego masturbasyonuna bagimli oldun boole uzuluyoruz senin icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Serverda 10 guild var , online sayısı 9 , şaka gibi . ADAM ÇAĞIRIN . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xaty Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 online ortalaması en yüksek olan biziz sanırım :P edit: sayı olarak değil ama, yüzde olarak (6) [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 02:17 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dela Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 lvl 1-2 t-huntlara tenezzul etmiyorum ama egoma refresh gelip duruyor paso =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 İsim çok orjinalmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 arcane dusundum baya o konuda, dedim sonra ismin aciklayici olmasi daha onemli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Paticik.com Oyun Sunucuları Pati UO Treasure Hunters guildi acilmistir × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 la olm serverda 10 online var, adam bulunmuyo bi de hazine mi ariycan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 onlinesan benim ozanda katılsın loncaya. ÖM'en ulaş bana bu akşam mümkünse [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 22:35 tarihinde, Half_Cow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Emre senin acilen kiz bulman lazim normalini biraktin ego masturbasyonuna bagimli oldun boole uzuluyoruz senin icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Serverda 10 guild var , online sayısı 9 , şaka gibi . ADAM ÇAĞIRIN . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 online ortalaması en yüksek olan biziz sanırım :P edit: sayı olarak değil ama, yüzde olarak (6) [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 02:17 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 lvl 1-2 t-huntlara tenezzul etmiyorum ama egoma refresh gelip duruyor paso =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 İsim çok orjinalmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 arcane dusundum baya o konuda, dedim sonra ismin aciklayici olmasi daha onemli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar