Joker Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 @Soulless nerde dinle devlet işi birbirine girmiş söylesene pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: @Soulless nerde dinle devlet işi birbirine girmiş söylesene pls. nerde girmedi ki. ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ya bone sen gitmedinmi hala :) işte bu yuvarlak ağızlara bayılıyorum. ortada elle tutulur bişi yok sırf laf :) laiklikte laiklik... uyanın artık sırtınızdan oy toplamak için korkutup duruyorlar, sizde akıllıyız diye geçiniyorsunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 siz okulunuzu okuyun büyüyün adam olun. sonra dini devlet işlerine karıştırmakmış felan konuşun. Hiç degilse biraz mantıklı cümleler kurarsınızda adam zannederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 oha arınc a sıcak bakmak mı gül neyse de arınc gelirse suikast planlarına başlarım ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: siz okulunuzu okuyun büyüyün adam olun. sonra dini devlet işlerine karıştırmakmış felan konuşun. Hiç degilse biraz mantıklı cümleler kurarsınızda adam zannederler. yukarda yazan arkadaslar icin soylemiyorum ama esseklik bakidir bu yuzden dusunce yapilarinin okuyarak degisecegini zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Noyanh@ Yok abi öle değil,Arınç Cumhurbaşkan'lığına sıcak bakılır deil, Arınç normal milletvekili olup yada herhangi bi bakan olduğunda o zaman Gül'e daha sıcak bakılabilir, en azından meclis başkanının bu 3lüden (milli görüş) den biri olmaması daha uygun bi zemin oluşturur kamoyuna A.Gül'ün Cumhurbaşkan'lığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 @tellos kamuoyu zaten sicak baktigini secimlerde dile getirdi. bri onlardan olmasin gibi bisey yok artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Var aslında , söylediğim gibi meclis başkanın kim olacağıda önemli bence. Ha her harükarda A.Gül aday olacak gibi ama ortamın daha soft olması için meclis başkanıda önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Fettullah Gülen Hocaefendi Hazretleri For President !!1!1!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 pardon tellos kıcımdan anlamışım ben seni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: halkın tercihine saygı duyun dünyayı kendi mahallenizden ibaret sanmayın. "türk genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük kıpırtı ve davranış duydumu, 'bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır' demeyecektir. hemen araya girecektir. elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır. polis gelecek, asıl suçluları bırakıp suçlu diye onu yakalayacaktır. genç, 'polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir' diye düşünecek, ama hiçbir zaman yalvarmayacaktır. mahkeme onu yargılayacaktır. yine düşünecek, 'demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek!' onu hapse atacaklar. yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, ismet paşa'ya ve meclis'e telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. diyecek ki, 'ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. araya girişimde ve eylemimde haklıyım. eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek benim görevimdir!' işte benim anladığım türk genci ve türk gençliği!'' Mustafa Kemal Atatürk 6 şubat 1933 / bursa atatürk köşkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: siz okulunuzu okuyun büyüyün adam olun. sonra dini devlet işlerine karıştırmakmış felan konuşun. Hiç degilse biraz mantıklı cümleler kurarsınızda adam zannederler. "ben 35 yaşındayım" tribi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 said: ya bone sen gitmedinmi hala :) işte bu yuvarlak ağızlara bayılıyorum. ortada elle tutulur bişi yok sırf laf :) laiklikte laiklik... uyanın artık sırtınızdan oy toplamak için korkutup duruyorlar, sizde akıllıyız diye geçiniyorsunuz... yuvarlak ağızlı olan biz değiliz, bildiğimizi direk olarak söyleriz. - 23 nisan'da imam hatipten mezun öğrenciyi getirip meclise "çocuk" diye koyan, akp'ydi. - karısı türbanlı olan bir cumhurbaşkanı adayı koyan akp'ydi. - türbanlılara özgürlük tanınacağını vaat eden akp'ydi. - alkol'ün yasaklanacağını vaat eden ve bunu uygulamaya çalışan akp'ydi. - akp zamanında malatya katliamı yaşandı. - karısı türbanlı olmayan kişileri işten kovan akp'ydi. - okullarda din propogandasını araştıran müdürü kovan akp'ydi. - akp'nin milli eğitim bakanlığı, okullarda türbanlı gösterilere ve dini olaylara izin verdi. - mahkemeler yerine imamlara sormak lazım diyen de akp'ydi. - asıl tehlike türban değil göğüs dekoltesi diyen akp'ydi. ve buna benzer bir ton şey. sonra gelip "din ile devlet işlerini karıştırdılar" diyen kişilere "bilgisizsiniz, büyü de gel" gibi ithamlarda bulunuyorsunuz. komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ilk önce yazıya yeni yaptığım bi çalışmayla başlıyım :) :)) Şimdi yazılanlara tek tek cevpa yazıyım.. said: - 23 nisan'da imam hatipten mezun öğrenciyi getirip meclise "çocuk" diye koyan, akp'ydi. Bi öğrencinin imam hatipten mezun olup olmamasının bu durumla ne alakası var? imam hatip lisesi, meslek lisesi gibi bi lisedir. said: - karısı türbanlı olan bir cumhurbaşkanı adayı koyan akp'ydi. Atatürkün eşi çarşaflıydı hatırlatırım... said: - türbanlılara özgürlük tanınacağını vaat eden akp'ydi. şuanda öyle bi vaadi gerçekleştirmediğine göre dinle devlet işi karışmamış? ok. + Bencede serbest kalmalı türban. said: - alkol'ün yasaklanacağını vaat eden ve bunu uygulamaya çalışan akp'ydi. Alkol'ü bilmemde sıgarayı yasaklamalılar bence. alkolde dozunda kullanılmalı. Hollandada esrarda serbest, bizde niye deil? onuda serbest bırakalım. hep bu dincilerin yüzünden dimi :) said: - akp zamanında malatya katliamı yaşandı. Bi kaç çapulcunun kendi kendine yaptığı bi olayı akp'ye yüklemek sadece komikliktir. bunu sende bende çok iyi biliyoruz... said: - karısı türbanlı olmayan kişileri işten kovan akp'ydi. Bence bu baykal vari bi laf olmuş, diğer adıyla desteksiz atış :) said: - okullarda din propogandasını araştıran müdürü kovan akp'ydi. Böyle bi şeyi duymamıştım, konu hakkında bilgim olsa bunun altındanda bi ali cengiz çıkardı... said: - akp'nin milli eğitim bakanlığı, okullarda türbanlı gösterilere ve dini olaylara izin verdi. onlar türbanlı deil yöresel kıyafetler, Yörede türbanlı bi kültür oldugu için (yaklaşık 600 yıllık geçmişten kaynaklı) bu gayette normal bişi? biz kimin torunlarıyız unuttun galba... said: - mahkemeler yerine imamlara sormak lazım diyen de akp'ydi. - mahkemeler yerine imamlara sormak lazım diyen de akp'ydi. [spo]http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=%22mahkemeler+yerine+imamlara+sormak+laz%C4%B1m%22&btnG=Google%27da+Ara&meta=[/spo] google amca 0 sonuç buldu böyle bi lafa :)) said: - asıl tehlike türban değil göğüs dekoltesi diyen akp'ydi. [spo]http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=%22as%C4%B1l+tehlike+t%C3%BCrban+de%C4%9Fil+g%C3%B6%C4%9F%C3%BCs+dekoltesi%22&btnG=Google%27da+Ara&meta=[/spo] aa google amcadan bi 0 sonuç daha :D hayal gücün çok genişmiş senin bonec ciğim :) to be continued... Edit: google linkleri sayfayı kastırıodu onları düzelttim.. [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 03:24 tarihinde, Joker tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 şurda akpci geçinen insanların savunacağı bişey olmadığı halde veya şöyle diyelim kendi ağızlarıyla yuvarlak ağız muhabbeti yapıp ee arkadaşım nedir akp'nin olayı dediğimizde kendilerinin hede hödö yaptığı yuvarlak ağız a başvurmaları gerçekten komik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 laf banaysa hangi laf hede hödö oluyor açıkla bari, asıl seninki hede hödö olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 hede hödö değil joker benim bahsetmek istediğim akp'yi savunan insanların neden akp'ye oy verdiklerini benim anlayamamam veya hiç bir şekilde öne sürdükleri gerekçeler beni tatmin etmemekte bilmem anlatabildim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 deniz baykaldı galiba halk seçsin diyen cumhur başkanını. acaba şimdi söyleyebilecekmi aynı şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 e tabi böyle bi durum olacaktır, aksi durumda herkez akpci olurdu. Toplumda farklı görüşlerde insanlar olması doğal. Burdaki tartışmalar zaten Benim doğrularım ve sizin doğrularınız şeklinde oluyor. Fikir alış verişi... Belki iki taraftan birinin kaçırdığı bi nokta olabilir, "Doğru haklısın." diyerek birbirimizi aydınlatmış oluruz. Forumların yegane amacıda bu deilmidir zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 @joker sana göre 23 nisan da sırf din propogandası yapmak amaclı cıkarılmıs 18-20 yasındaki GENÇ normal mi ? ulemaya(imam deil) sormak lazım .. diyen de tayyip di .. hafızanı zorla hatırlarsın google a gerek yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 toplumda farklı görüşe sahip insan falan yok oylara bakılırsa her iki kişiden biri akp denilen partiye oy vermiş hani bu ordan 10 kişiden biri olsa anlıcam ama, herneyse beni bugüne kadar akp ye oy verenler aydınlatamadı o zaman kusura bakmasın kimse, bahsettikleri madalyonun ısrarla tek yüzüne bakıp yorum yapanlar var artık cahillikten midir ? yoksa inat mıdır bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 king, bence o inat sizde var. ben anamın karnında akpci doğmadım, ama ben bütüne bakan bi insanım. belki akpye oy verenlerin yarısından çoğu bütünü gördükleri için oy vermiyorlar ama %10'u kadarı gayet ne yaptıklarını bilerek veriyor diye düşünüyorum... bu fix kesim chp'dede var %20 hemen hemen hiç değişmiyor... Doğuştan Chpliler nerdeyse... akpdede bu oyların%30 unu fln oluşturuyor ama ben(biz) onlardan değiliz... biz kim doğru iş yapıyorsa ona oy verecek kesimiz..(bahsettiğim %10) eğer sizde Chp inadından vaz geçip bütün partilerin iyi yanlarını görmeye uğraşırsanız anlamakta güçlük çekmeyeceksinizdir diye düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 chp nin yuzde 20 mi var ? kesin kemikleşmiş oyu .. ? vay bea chp neymiş öle .. chp ikinci siyasal hayatında ilk defa yuzde 20 oy aldı .. [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 04:01 tarihinde, Noyanh tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 04:03 tarihinde, Noyanh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 @Noyanh çocuk(genç) oraya çıkıp ne din propagandası yaptı? çocuğun suçu bitirdiği lisemi? yaş konusunda biraz komik bi durum olabilir ama ortada bence propaganda yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar