Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Böyle birşey mümkün mü? Konsolu bağlamak için taa salona gitmek, baştan takıp yerleştirmek çok zoruma gidiyor. Tamam 90 ekran projeksiyon TV var, 5.1 ses sistemi var vs vs. Ama kullanmadığım zamanlar babamlar hep söküyor ve torbaya koyup kaldırıyor (şu anda torbada duruyor mesela). Ekran kartımda TV out kısmı vardı sanırım. Hatta 5.1 hoparlör sistemi de var. Yapılması mümkün mü acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 hayır bi de arada zenginim diyosun. 5.1 im plazmam var falan ayakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 tv out deil tv in onemli yaman gereken sey su ya sanirim digital bi tv karti alcan yane scart girisi olan digital mi dneiyo bilmiyorum ama scart girisi yada s video felan girisi olcak ya da gitcen smart box giye bisi war scarti takiyosun kutuya eski tv kblolarindan cikis veriyo onuda tv kartina takcan yane yapman gereken sey tv kartiyla alakali ekran karti deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: hayır bi de arada zenginim diyosun. 5.1 im plazmam var falan ayakları yok yav, plazma alacak kadar zengin değiliz. 10 senelik projeksiyon TV var işte. çoğu kişide artık LCD var, biz daha geçemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 direk monitörü bağla işte. araya bi aparat falan olur yüksek ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: tv out deil tv in onemli yaman gereken sey su ya sanirim digital bi tv karti alcan yane scart girisi olan digital mi dneiyo bilmiyorum ama scart girisi yada s video felan girisi olcak ya da gitcen smart box giye bisi war scarti takiyosun kutuya eski tv kblolarindan cikis veriyo onuda tv kartina takcan yane yapman gereken sey tv kartiyla alakali ekran karti deil hmm. bir external tv kartı vardı bende. A/V in, S-Video, TV girişleri varmış. S-Video varsa, olur diyorsun yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: direk monitörü bağla işte. araya bi aparat falan olur yüksek ihtimalle. direk monitör bağlanır mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 direk monitore baglanmaz tv karti ustunden baglican tuner lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Bikaç ay önce aynı konuyu açmıştım. "PS2 görüntüsünü bilgisayardan kaydetmek" diye. Amaç aynı, görüntü ve sesi bilgisayara aktarma. Bi sonuç alamamıştım o zaman gerçi de, artık biliyorum. http://forum.paticik.com/konu.php?id=181798 Neyse, kişisel deneyimime dayanarak söylüyorum, video girişli bi tv kartı gerekli. PS2'den çıkan video kablosunu (sarı) direk buna takabiliyosun. Yalnız ses kabloları için (kırmızı ve beyaz) çevirici kablo gerekli. Ben çok farklı bi yöntem kullandım ses için. Çok eski bi teybimiz vardı, üstünde kırmızı/beyaz ses girişleriyle. PS2nin ses kablolarını buraya bağladım. Sonra teybin kulaklık çıkışı ile, ses kartımın line-in girişinin arasına bi ara kablo taktım. Hem sesi, hem de görüntüyü alıp bi de üstüne video kaydettim; sesli. Çok kötü oynadığım için atmıyorum youtube'a sdffsds. Benim tv kartım AverTV'nin studio modellerinden biri. Görüntü kalitesi oldukça kötü ve renkleri oturtmak için görüntüyü PAL-D olarak ayarlamam gerekti. Üstelik seste de hafif bi gecikme oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 bilgi paylaştıkça, sevgi kaynaştıkça artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 bendeki dandik 1 dolarlık fly 2000 le bile almıştım görüntü ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Bende şu ürün var. Normal ps2 girisleri mevcut (icinden cıkan apartıyla) 2 hafta önce almıştım, kutusunu açtım kapattım geri duruyor köşede öyle kullanmıyorum. Dilersen sana satabilirim uygun bir fiyata. Öm at görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar