Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS2'yi PC'ye bağlamak

Bone

Öne çıkan mesajlar

Böyle birşey mümkün mü? Konsolu bağlamak için taa salona gitmek, baştan takıp yerleştirmek çok zoruma gidiyor. Tamam 90 ekran projeksiyon TV var, 5.1 ses sistemi var vs vs. Ama kullanmadığım zamanlar babamlar hep söküyor ve torbaya koyup kaldırıyor (şu anda torbada duruyor mesela).
Ekran kartımda TV out kısmı vardı sanırım. Hatta 5.1 hoparlör sistemi de var.
Yapılması mümkün mü acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

tv out deil
tv in onemli
yaman gereken sey su ya sanirim digital bi tv karti alcan yane scart girisi olan digital mi dneiyo bilmiyorum ama scart girisi yada s video felan girisi olcak

ya da gitcen smart box giye bisi war
scarti takiyosun kutuya
eski tv kblolarindan cikis veriyo
onuda tv kartina takcan

yane yapman gereken sey tv kartiyla alakali ekran karti deil
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tv out deil
tv in onemli
yaman gereken sey su ya sanirim digital bi tv karti alcan yane scart girisi olan digital mi dneiyo bilmiyorum ama scart girisi yada s video felan girisi olcak

ya da gitcen smart box giye bisi war
scarti takiyosun kutuya
eski tv kblolarindan cikis veriyo
onuda tv kartina takcan

yane yapman gereken sey tv kartiyla alakali ekran karti deil

hmm.
bir external tv kartı vardı bende.
A/V in, S-Video, TV girişleri varmış.
S-Video varsa, olur diyorsun yani...
Sosyal ağlarda paylaş

Bikaç ay önce aynı konuyu açmıştım. "PS2 görüntüsünü bilgisayardan kaydetmek" diye. Amaç aynı, görüntü ve sesi bilgisayara aktarma. Bi sonuç alamamıştım o zaman gerçi de, artık biliyorum.
http://forum.paticik.com/konu.php?id=181798

Neyse, kişisel deneyimime dayanarak söylüyorum, video girişli bi tv kartı gerekli. PS2'den çıkan video kablosunu (sarı) direk buna takabiliyosun. Yalnız ses kabloları için (kırmızı ve beyaz) çevirici kablo gerekli. Ben çok farklı bi yöntem kullandım ses için. Çok eski bi teybimiz vardı, üstünde kırmızı/beyaz ses girişleriyle. PS2nin ses kablolarını buraya bağladım. Sonra teybin kulaklık çıkışı ile, ses kartımın line-in girişinin arasına bi ara kablo taktım. Hem sesi, hem de görüntüyü alıp bi de üstüne video kaydettim; sesli. Çok kötü oynadığım için atmıyorum youtube'a sdffsds.

Benim tv kartım AverTV'nin studio modellerinden biri. Görüntü kalitesi oldukça kötü ve renkleri oturtmak için görüntüyü PAL-D olarak ayarlamam gerekti. Üstelik seste de hafif bi gecikme oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...