Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bakın Amerika başkan adayları ne tartışıyor :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evliliğe gelene kadar o kadar çok ayrımcılık yapılıyor ki eşcinsellere. İşe alımdan tutun da eşlerini hastane ziyaret haklarının bile olmamasına kadar çok ama çok ciddi bir cinsel ayrımcılık var.

Üniversiteler bile ayrımcılık yapıyor, asistan alımlarında v.b.
Mesaj tarihi:
Eh ayrımcılık derken ben de bunu kastediyordum.

*Ben yanımda kürt çalıştırmam
*Ben yanımda kadın çalıştırmam
*Ben yanımda karadenizli çalıştırmam
*Ben yanımda dul çalıştırmam
*Ben yanımda türk olmayanı çalıştırmam
.
.
.

böööyle gidiyo bu liste. Heryerde bir ayrımcılık türü görmek mümkün. Neyse ben bu topic'i bu konuyu tartışmak için açmadım aslında :)) Amerika'da konuşuluyor ve açık açık tartışılıyor olması bile ilginç geldi.

Katkın için teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Horace'tan, Sam'den yanit bekliyoruz, bu konudaki fikirlerini istiyoruz.
Halkin sesi halkin sesi diye sayikliyorsunuz 3 gundur, halkin bu tur seslerine yaklasiminiz nedir acaba?

Biz de aslinda YouTube ile anlasip "Ask Horace & Sam" yapalim.
Mesaj tarihi:
klasık cevaplarını verırdı

escınsel evlılıge karsı degılım ama ıkı cınsın beraber olması dogru degıldır diye sallamasyon bi cevap gelirdi tayyip aga dan.
Mesaj tarihi:
İnsanlar aç olduktan sonra gay olmuşlar, eşşeklerle orgi yapmışlar sonra evlenmek istemişler bunlar hiç önemli şeyler değil. Bir imama 3 kuruş verdiniz mi imam nikahlı gay olabilirsiniz yurdumda. Özgürlükler ülkesiyiz. Amerika halt yemiş.
Mesaj tarihi:
said:
Oha o degil de hepsini izliyorum, Obama baya tutucu cikti yahu boyle bilmiyordum ben bunu.

Birde suna bakin bakalim, tanidik gelecek mi size :

http://www.youtube.com/watch?v=EZ9To30Hz7A

Bu olayin ardindan da press release yapti hiristiyan kanadi, senetorlerinin arkasin da durarak tesekkur etti bir sozde kafir'in duasini engelledikleri icin.
Mesaj tarihi:
Eşcinsel çalıstırmam diyorum adam niye? diyor yahu.

Çünkü ben eşcinselleri sapık olarak görüyorum ve bir sapık ile çalısmak istemem umarım bu cümleme zahmet edipte bir cevap vermezsin çünkü bu benim görüşüm.
Mesaj tarihi:
"bu benim görüşüm, cevap vermeyin" mentalitesinde olanlar lütfen görüşlerini dile getirmesinler. zira kamu anketi yapmıyoruz, tartışıyoruz.

ayrıca, kimin kimle yatağa girdiğine karışamazsınız. sizin önünüzde birşey yapmadığı sürece isteyen istediğiyle yatağa girer.
Mesaj tarihi:
Neden diye sorarsan tabiki düşüncemi söylerim.
Ben bu dogrudur desem tabiki cevap verin ama bu benim düşüncem kardeşim dogru yada yanlıstır diyorum.

Ayrıca benim kimle çalısıp çalısmayacagıma da yalnız ben karar veririm ve eşcinsellerle çalısmam :)
Mesaj tarihi:
Yani yaninda calisirim ama patron ben olursam olmaz diyorsun. Peki senin yaninda calisinca zarari ne? Sana sarkacak mi? Ya patronun asilirsa, kas goz yaparsa? Ayni sey degilmi? :)

Edit: anam! iyice igrenclesti ya keske bunlari yazmasaydim:)

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 20:53 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...