sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Olası yeni başkan adayları ekran karşısındaydı. Eşcinsel evliliğe izin verecek misiniz sorusu soruluyor, ve hepsi bu konuda fikrini söylüyor. http://www.youtube.com/watch?v=da_qIoB7gCw * Tayyip'e böyle bir soru sorulabilir miydi acaba? * Sorulsa yanıt verir miydi? * Böyle bir yasayı meclisten geçirecek bir iktidar KAÇ SENE içinde gelebilir? İlginç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 abi zaten öle bi yasa geçmesin meclisten ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 abi zaten öle bi yasa geçmesin meclisten ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 insan nasıl mutlu hissediyorsa öyle yaşar bize ne ki bence geçmesinde bi sakınca yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 yok abi bizim ülkemizde bununda boku çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Evliliğe gelene kadar o kadar çok ayrımcılık yapılıyor ki eşcinsellere. İşe alımdan tutun da eşlerini hastane ziyaret haklarının bile olmamasına kadar çok ama çok ciddi bir cinsel ayrımcılık var. Üniversiteler bile ayrımcılık yapıyor, asistan alımlarında v.b. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Eh normal bende yanımda bir eşcinseli çalıstırmazdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Eh ayrımcılık derken ben de bunu kastediyordum. *Ben yanımda kürt çalıştırmam *Ben yanımda kadın çalıştırmam *Ben yanımda karadenizli çalıştırmam *Ben yanımda dul çalıştırmam *Ben yanımda türk olmayanı çalıştırmam . . . böööyle gidiyo bu liste. Heryerde bir ayrımcılık türü görmek mümkün. Neyse ben bu topic'i bu konuyu tartışmak için açmadım aslında :)) Amerika'da konuşuluyor ve açık açık tartışılıyor olması bile ilginç geldi. Katkın için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 nie karadenizli çalıştırmııosun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=ygaPwW-B2y4&mode=user&search= ABI HAHAHA YOK BOYLE BIR AYAR aahahahahahaha. 2:16'ya bakin sdf. I love all the candidates here, I think they'd do great in the White House, as my vice president. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Oha o degil de hepsini izliyorum, Obama baya tutucu cikti yahu boyle bilmiyordum ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 2. stajyer krizi isterik (mümkünse clintondan gene) :P [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 18:29 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 cevabı gayet açık olurdu tayyeapın partnerinide al git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Horace'tan, Sam'den yanit bekliyoruz, bu konudaki fikirlerini istiyoruz. Halkin sesi halkin sesi diye sayikliyorsunuz 3 gundur, halkin bu tur seslerine yaklasiminiz nedir acaba? Biz de aslinda YouTube ile anlasip "Ask Horace & Sam" yapalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Türkiye de hiç bir siyasetçi bu tür bir programı kaldıramaz tabi sorular seçme olmadığı sürece(işine gelmesi bakımından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 klasık cevaplarını verırdı escınsel evlılıge karsı degılım ama ıkı cınsın beraber olması dogru degıldır diye sallamasyon bi cevap gelirdi tayyip aga dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 İnsanlar aç olduktan sonra gay olmuşlar, eşşeklerle orgi yapmışlar sonra evlenmek istemişler bunlar hiç önemli şeyler değil. Bir imama 3 kuruş verdiniz mi imam nikahlı gay olabilirsiniz yurdumda. Özgürlükler ülkesiyiz. Amerika halt yemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: Oha o degil de hepsini izliyorum, Obama baya tutucu cikti yahu boyle bilmiyordum ben bunu. Birde suna bakin bakalim, tanidik gelecek mi size : http://www.youtube.com/watch?v=EZ9To30Hz7A Bu olayin ardindan da press release yapti hiristiyan kanadi, senetorlerinin arkasin da durarak tesekkur etti bir sozde kafir'in duasini engelledikleri icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Eşcinsel çalıstırmam diyorum adam niye? diyor yahu. Çünkü ben eşcinselleri sapık olarak görüyorum ve bir sapık ile çalısmak istemem umarım bu cümleme zahmet edipte bir cevap vermezsin çünkü bu benim görüşüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 "bu benim görüşüm, cevap vermeyin" mentalitesinde olanlar lütfen görüşlerini dile getirmesinler. zira kamu anketi yapmıyoruz, tartışıyoruz. ayrıca, kimin kimle yatağa girdiğine karışamazsınız. sizin önünüzde birşey yapmadığı sürece isteyen istediğiyle yatağa girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Neden diye sorarsan tabiki düşüncemi söylerim. Ben bu dogrudur desem tabiki cevap verin ama bu benim düşüncem kardeşim dogru yada yanlıstır diyorum. Ayrıca benim kimle çalısıp çalısmayacagıma da yalnız ben karar veririm ve eşcinsellerle çalısmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Yarin obur gun isin bir escinsele duserse bunu ona da soyle olurmu? Eger o ulkede yasasaydin patronun, musterin veya seni denetleycek mufettis escinsel cikabilirdi. Turkiye de boyle konusmak kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Hayır ben yanımda çalıstırmam diyorum tabiki patron yada iş arkadasın eşcinsel olursa yapabilecegin birşey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Yani yaninda calisirim ama patron ben olursam olmaz diyorsun. Peki senin yaninda calisinca zarari ne? Sana sarkacak mi? Ya patronun asilirsa, kas goz yaparsa? Ayni sey degilmi? :) Edit: anam! iyice igrenclesti ya keske bunlari yazmasaydim:) [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 20:53 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar