Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[REQ] Arkadaşlık sitesi tutorial'ı

Bone

Öne çıkan mesajlar

Ya arkadaşlık sitelerinin yaş ortlaması 15 olduğundan tanışan ne yazar gibi bi durum ortaya çıkıyo. Bizim nesil pek oralara takılmadığndan (takılan da ya zekası 15 yaşındadır, ya çok çirkindir, ya da ikisi birden. eğilse de erkek arkı vardır) mecbur mutfağa gidip bi çay demliyoruz (ben böyle yapıyorum) ya da dışarı çıkıp ortamlara akıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında tam olarak öle degil aktiftablet daha dogrusu hepsi öyle degil.Arkadaslık sitesi derken Yonjanın fln yas ortalaması 19-20 ki bu size kücük gelebilir.Ama bi 80630 falan yas ortalaması gayet yüksek ama bone zaten oraya üye olsa buraya msj gelmio gibilerinden topic acma geregi duymazdı =)
Sosyal ağlarda paylaş

nerenin yaş ortalaması 15

şuana kadar yonja xuqa hi5 80630 gibi bütün sitelerde profilim duruo.eskisi gibi bakmıyorum ama duruo

yaş ortalaması hiç bir zaman 15 olmadı.

15-17 arası tabiki insanlar var.ama ortalama diyosun

3-5 tane insan yokki böyle yerlerde nasıl ortalamayı hemen buluyosunuz.18 altı az.
onun harici 18 den 30 a kadar çeşit çeşit insanlar var böyle yerlerde.fakeler falan filan bunları saymıyorum.

[ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 19:10 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

o sitelere sevgili bulmak icin degil arkadas bulmak icin gireceksin once..

yonja dan xuqa dan fln tanistigim vede devamli gorustugum muhtesem insanlar var..
sonucta oda sosyallesmenin bir degisik versiyonu ama sevgili bulucaksan reel deki arkadaslarinin arkadaslarini tercih etmen daha basarili olur diye dusunuyorum

Nerden tanistiniz sorusuna ne yalan soylesek diye benden fikir alan arkadaslarim var :) hos olmuyor

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 00:28 tarihinde, gellidus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...