Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 said: Ya birakin sanal alemi gercek hayatta gidip tanisacak kadar cesaretiniz yokmu? En fazla reddeder nolacak? tanışmak değil de bulmak biraz mesele :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bar? tatil? okul? ben gittiğimde bi sürü kız vardı lam kıbrısta? yoksa yedik mi onu biz? kız bulunur.. aramaya inanmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 kız bulunur da kafana göre bulmak mesele :) herkes clubber lan kıbrısta. club ortamlarında tuhaf hissediyorum kendimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 lam nası herkes kalbır! hepiciğiyle konuştum görüştün mü? ankarada da herkes meemur bürokrat mı? karı kız kırana mı girdi? internet bu kızları ithal mi ediyor? müsterih olunuz ve tanışmaya, araştırmaya devam ediniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Bu işler yaş Bone, arkadaşlık sitesi filan. En iyi hatun forumlardan düşüo. Valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Forum işi hepten yaş... Kız kendini ballandıra banladıra topiclerde anlatıo, msn alış-verişinden sonra ne baş ağrısı bişey olduğu ortaya çıkıo. (Tecrübe ile sabittir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 sherefi çağıralım bu topice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 kızlara gitmem, kızlar bana gelir.. tarzımız farkımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Ya arkadaşlık sitelerinin yaş ortlaması 15 olduğundan tanışan ne yazar gibi bi durum ortaya çıkıyo. Bizim nesil pek oralara takılmadığndan (takılan da ya zekası 15 yaşındadır, ya çok çirkindir, ya da ikisi birden. eğilse de erkek arkı vardır) mecbur mutfağa gidip bi çay demliyoruz (ben böyle yapıyorum) ya da dışarı çıkıp ortamlara akıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 kendin olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 aslında tam olarak öle degil aktiftablet daha dogrusu hepsi öyle degil.Arkadaslık sitesi derken Yonjanın fln yas ortalaması 19-20 ki bu size kücük gelebilir.Ama bi 80630 falan yas ortalaması gayet yüksek ama bone zaten oraya üye olsa buraya msj gelmio gibilerinden topic acma geregi duymazdı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 nerenin yaş ortalaması 15 şuana kadar yonja xuqa hi5 80630 gibi bütün sitelerde profilim duruo.eskisi gibi bakmıyorum ama duruo yaş ortalaması hiç bir zaman 15 olmadı. 15-17 arası tabiki insanlar var.ama ortalama diyosun 3-5 tane insan yokki böyle yerlerde nasıl ortalamayı hemen buluyosunuz.18 altı az. onun harici 18 den 30 a kadar çeşit çeşit insanlar var böyle yerlerde.fakeler falan filan bunları saymıyorum. [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 19:10 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Bu topiğe tezgahımı kursam mı yine naapsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 moda facebook.com şimdi ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 o sitelere sevgili bulmak icin degil arkadas bulmak icin gireceksin once.. yonja dan xuqa dan fln tanistigim vede devamli gorustugum muhtesem insanlar var.. sonucta oda sosyallesmenin bir degisik versiyonu ama sevgili bulucaksan reel deki arkadaslarinin arkadaslarini tercih etmen daha basarili olur diye dusunuyorum Nerden tanistiniz sorusuna ne yalan soylesek diye benden fikir alan arkadaslarim var :) hos olmuyor [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 00:28 tarihinde, gellidus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ben paticik ten buldum sevgili kendime, cok guzel bir iliskimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 isteyene kız ayarlayabilirim eheh hezemek ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 kanka bana bi tane sarsana fransızından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 has fransız yok elimde bi tane cezayir göçmeni çakma fransız var istersen msn ini verebilirim ama biraz ağır takılıyor kendisi ayrıca bidon şeklinde küpeleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar