Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Şimdi en başını açıklayım kendimle ilgili yaptığım bir kaç hatada var.Bundan 5 ay önce duştan çıktım aynaya bir baktım cehennemden çıkmış gibi vucudumda kırmızılıklar çıkmış çizgi çizgi ( kabarık değil kaşınıyor çok az, içten gelen bir kaşıntı değil) [spo] Pasif H-B taşıcısıyım, sigaralık kullandığım bir dönem oldu ama şuan içmiyorum alkolde dahil bunlar tetikledi dedim ama zaman tersini gösterdi.[/spo] Kalktım hastahaneye gittim kurdeşen dediler, ilaç yazdılar (zyrtec ve duovel ve kortizon iğnesimi ne) aradan 3 ay geçti tık yok geçmiyor...Sabah kalkıyorum hafif kızarıklıklar duşa giriyorum keselendiğim yerler sürtünmeden kesin kızarıyor kaçarım yok bazen aniden sıcaklık hissediyorum yanma hafif sonra bakıyorum o bölgeye kızarmış.Hasaslaştı vucudum kendimi sıkayım az kızarıyor... Kızdım kalktım acıbadem hospitale gittim doktora gözüktüm kadın dediki manyak mı öbür doktor bu ilaçları vermiş hemen oda yazdı birşeyler(aerius ve xyzal) bu ilaçlar biraz iyi geldi ama hala çıkıyor... 2 doktorda en fazla 20 saniye incelediler ve ilaçları yazdılar. Kısacası geçmiyor kurdeşen diye kaldı asabımı çok bozuyor bu olay ve o kadar kafama birşey takmam takarım ama hayatta bu tip birşey tetiklememişti. Son zamanlarda azalma var baya ama hala nüks ediyor.. Kaldık böyle kime sorsam kurdeşen farklı diyor sizin fikriniz nedir kan testi falanmı yaptırayım anlamadım ki :( [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 17:32 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 kurdeşen olsa nolcak tırtıleşen olsa nolcak. vardır ilacı tedavisi korkma. geçmiş olsun. üniversite hastanelerini tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 sira gelirse muayene olursun üniversite hastanelerinde = / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 geçmiş olsn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 sağolun büyük ihtimal kurdeşen ya nedenide stres sıkıntıymış : Yani doktorlarada uyuz oldum dermatologmudur nedirse >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Üniversite hastaneleri iyi ya... En azından Hacettepe iyi. Sıra falan beklemiyorsun, çok da ilgileniyorlar. Bir yıllık İstanbul serüvenimde sadece akıl hastesine uğradığım için bir tavsiyede bulunamayacağım ama. (Yine de söyleyeyim, bizim evin yolunun üzerinde bir Alman Hastanesi verdı, her gün bahçesinden geçerdim - iyiye benziyor o.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ankaradaysan başkent üni. hastanesini, istanbuldaysan alman hastanesini öneririm. çok geçmiş olsun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 vardır bitkisel bir tedavisi bizim kütüphanedeki kitaplara bakarım :p ben bu yara tedavisi projesinden sonra çok sardım be bitkilere ama hem bilgisayar fizik hem alternatif tıp yanyana komik kaçıyo [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 23:08 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Aynı sorundan muzdaripim, bana doktor herşeyi kafana takma, çok yağlı baharatlı vs. yeme, banyoda keselenme çok, kaliteli kıyafetler giy ( deri hassas işte kıllanabiliyormuşum bazı kumaş ve katkı maddelerinden ) ilaçların önce yan etkilerinden emin ol öyle kullan vs. dedi. Aerius ve cetryn kullandım, başka ilaçlarda kullandım ama en çok bu ikisini kullandım 3-4 sene kadar. 1 sene falan önce de alerji testine girdim, hiç bir şeye alerjim olmamasına rağmen herşeye tepki verdi derim. Deri hassaslığından da kaynaklanıyormuş bu halt aynı zamanda. Yaklaşık 3-4 ay öncesine kadar hep kaşıntım başladığında bi antihistaminik içiyordum ama evde ilaç bulamayınca içemedim bi gece, ertesi gün de biraz geçer gibi olunca üşendim almaya derken 1 hafta falan ilaç içmedim, sonra kendiliğinden geçti kaşıntılar ve kızarıklıklar. Bir daha da ilaç içmedim arada rahatsızlanıyorum ama çabuk geçiyor artık kaşıntılar. İlaçlar kanaatimce psikolojik bağımlılık yapıyor, içmeden geçmeyeceğini düşünmeye başlıyoruz bir süre sonra. Bunu doktoruna bir sor derim. (4-5 farklı hastaneye gittim, çapa tıp dahil. Çıkarımlarım bunlar işte :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 evet dead aynen dediği gibi :( sinir stes yapmayın ey ahali giden sağlık para ilede gelmiyor : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 geçmiş olsun, şöyle sessiz bir tatil de iyi gider strese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 gecmis olsun. ankaradaysan baskent hastanesını hıc onermem.rezalet sorumsuz bır hastane,verdıgın parayla rezıl olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 inner fire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 sıcaktan sıcaktan küresel ısınma insan vucudundaki dengeleride bozdu anasını satayım herkezde bu kızarıklardan görüyorum bi ara bendede deli gibi vardı güneş alarjisi dediler gitti ama seninki farklıda ola bilir tabi neyse geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar