Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sezercik

Dela

Öne çıkan mesajlar

said:
5.000 YILLIK TÜRK TARİHİNDE GELMİŞ GEÇMİŞ EN NEFRET EDİLEN LİDER OLARAK TARİHE GEÇMİŞ OLAN SURATSIZ BİR ADAM. İNSAN DİYEMEDİĞİM İÇİN ADAM DEDİM. (ANLAYAN ANLADI) AMA HER FANİ GİBİ BU SURATSIZINDA SONU GELDİ (ELHAMDÜLİLLAH). BELKİ O GÜNLERİ BEN GÖREMEM. BELKİ BU YAZIMIN HEMEN ARKASINDAN ÖLÜRÜM AMA NECİP VE BÜYÜK TÜRK MİLLETİ BU SURATSIZDAN ÇOK KISA BİR ZAMAN İÇİNDE KURTULACAĞI İÇİN GÖZÜM AÇIK GİTMEYECEK (İNŞAALLAH)

aferin
Sosyal ağlarda paylaş

valla etrafımdan çok insandan duyuyorum aynı sözleri normal o yüzden lisede en sevdiğim hocam olan tarih öğretmenim bile çağa ayak uydurması lazım sezerin bazı değişimleri kabul edemiyor demişti.

halkımızın %47 e göre de dinsiz imansız komünist ülkenin ilerlemesini engelleyen bir insan.Demek ki Atatürk e de zamanında aynılarını söyleyenler hala yaşıyor.

o yüzden Fettullah Gülen Hocaefendi Hazretleri cumhurbaşkanı olsun
Sosyal ağlarda paylaş

derhal en yakin cumhuriyet savciligina

http://img256.imageshack.us/my.php?image=sucgr3.jpg

seklinde dilekce doldurup veriyorsunuz

savcilik inceliyor suc unsuru bulursa dava aciyor bulmassa takipsizlik karari veriyor

suc duyurusunda bulunmak bir vatandas oalrak hakkiniz

turk ceza kanununun 299. maddesi gayet acik ve net

MADDE 299.
(1) Cumhurbaşkanına hakaret eden kişi, bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(2) Verilecek ceza, suçun alenen işlenmesi halinde, altıda biri; basın ve yayın yolu ile işlenmesi halinde, üçte biri oranında artırılır.
(3) Bu suçtan dolayı kovuşturma yapılması, Adalet Bakanının iznine bağlıdır.

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 12:54 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

Bence Sezer gayet iyi bir cumhurbaşkanıydı.Seviyesiz insanlar saçmalamışlar işte ve gerçekten suç duyurusunda bulunmak gerek
Yalnız cumhurbaşkanına hakaret suçta Başbakana suç hakaret değil mi?Tayyip'e edilen 100den fazla küfür çıkar sırf şu patiden:D
Patiyi kapatmasınlar sonra?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...