Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 aletmimiz budur; [spo][/spo] bunu almayı hayel ediyorum büyük olasılıkla kırmızı olanını ama bunu kullanmış yada bilgisi olan arkaşdalar ne düşünür bu alet konusunda lütfen bass çalan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim... yada fiyat ortalaması nedir bilen varmı ben 750 milyona istanbulda buldum bi siteden ama sonuç olarak izmirdeyim neyse yorun yapın yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 fiyatına göre iyi bi alet. vintage tonları var. eski bb modellerinin dah auygun fiyata tekrar yapılmış modelleri. oturarak çalmaya pek uygun değil (benim için) o yüzden ev kuşuysan önce bi çal bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ben denedim bunlardan, tonlari guzel gerçekten ama daha rahat klavyeli gitarlar da var = / fiyatlarda bu civardaydi hatirladigim kadariyla.alicam bende 5 telli bi bb pek yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: oturarak çalmaya pek uygun değil hadi yaaa bende oturma yanlısıyım yaaa evde takılırken ne olursa olsun oturak çalmak iyi ama gerçi başka gtarımda var onu satmıcam olmadı onu çalarım yaa ne olcak.. ama oturma işi için teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: rahat klavyeli gitarlar bb lerin bütün klavyerli aynı değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 farkli markalardan bahsediyodum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 anladımda bunları klavyesimi rahatsız etti seni standart değilmi bb klavyeleri bb kullandım daha önce aynı değilmidir onu sormuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 rahatsiz etmedi ama ibanezin klavyeleri daha rahat geliyor bana.bb leerin klavyeleri birbirinden farkli demedim ben yanlis anlasilmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 tamam tamam o zaman sorun yok ıbınez çalamdım bilemicem ama buna hefeslendim bakalım hem bb serisinden bir iki gtarla haçırneşir oldugum için sanırsam yamahalar daha ilgimi çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 vala ben bilmiyorum bu gitarları ama ibanez in eski yapımlarından bulabilirsen kaçırma derim, kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 fender jazz bass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ESP'lere bak - eğer klavyeleri electrolara benziyorsa baslarda da daha iyisini bulamazsın(bence). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 tarz da önem kazandı bu arada:_) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 http://www.espguitars.com/basses_b_standard.html Her fiyattan bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: fender jazz bass 62 derim başka bişey demem ama para lazım para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ESP leri ben hiç sevmiyorum şahsen. fender jazz bence de iyi. gövdesi olsun boynu olsun rahat. bana rahat geliyo yani. bi tane iyice bi SX alıp, üstüne fender custom veya noiseless çaksan gayet temiz olur. fiyatı da uygun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Zaten ESP garip bir marka; ya en sevdiğindir, ya da nefret edersin. ESP'mi aldığımda arkadaşlarımın yarısı niye bunu aldın diye sitem ederken, diğer yarısı saatlerce çalmaya çalışmıştı. İbanez de öyle. Ben de onları hiç sevmiyorum. Herhalde bir Gibson konusunda hemfikir olabilir Türk gitaristler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 SX falan alınmaz ama, basdan anlamasam da krom elektroniklerin kötü olduğunu söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 krom elektronik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 manyetiklerden bahsediyo herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 yani elektronik diyince ben de onu bekliyorum ama krom elektronik olmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 içindeki electronik devrelerden(output olsun - ayarlar olsun) bahsediyorum. mydukkan'da krom yazıyor en pahalısı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 hardwareden bahsediyodur o. potans düğmeleri kulaklar falan. krom elektronik olmaz çünkü. en azından ben görmedim öyle bişi. devre kısmı biraz dağınık ve pis ama, sorun çıkartmaz. zaten komple pasif. bence iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 kople pasiften ziyade aktif / pasif özelliği olması gtarın daha iyi değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar