Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yamaha bb 414 bass gtar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

aletmimiz budur;
[spo][/spo]

bunu almayı hayel ediyorum büyük olasılıkla kırmızı olanını ama bunu kullanmış yada bilgisi olan arkaşdalar ne düşünür bu alet konusunda lütfen bass çalan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...
yada fiyat ortalaması nedir bilen varmı ben 750 milyona istanbulda buldum bi siteden ama sonuç olarak izmirdeyim neyse yorun yapın yahu

Mesaj tarihi:
said:
oturarak çalmaya pek uygun değil

hadi yaaa
bende oturma yanlısıyım yaaa evde takılırken ne olursa olsun oturak çalmak iyi ama gerçi başka gtarımda var onu satmıcam olmadı onu çalarım yaa ne olcak.. ama oturma işi için teşekkür ederim
Mesaj tarihi:
anladımda bunları klavyesimi rahatsız etti seni
standart değilmi bb klavyeleri bb kullandım daha önce aynı değilmidir onu sormuştum
Mesaj tarihi:
tamam tamam
o zaman sorun yok ıbınez çalamdım bilemicem
ama buna hefeslendim bakalım hem bb serisinden bir iki gtarla haçırneşir oldugum için sanırsam yamahalar daha ilgimi çekiyor
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Zaten ESP garip bir marka; ya en sevdiğindir, ya da nefret edersin. ESP'mi aldığımda arkadaşlarımın yarısı niye bunu aldın diye sitem ederken, diğer yarısı saatlerce çalmaya çalışmıştı. İbanez de öyle. Ben de onları hiç sevmiyorum. Herhalde bir Gibson konusunda hemfikir olabilir Türk gitaristler.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
içindeki electronik devrelerden(output olsun - ayarlar olsun) bahsediyorum. mydukkan'da krom yazıyor en pahalısı için
  • Yeni Oluştur...