Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 uyumamam lazım naapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 faltaşı & metal yöntemi: gözlerini faltaşı gibi açıyorsun 3-4 dakika. sonra thrash "veya" heavy "veya" black metal bir şarkı açıp kafa sallıyorsun. bak bakalım uyku kalıyor mu. [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 02:07 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ya metal dinlemiyosam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 müziksiz salla kafayı o zaman. o daha zor, kolaylık olsun diye dedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 roaccutane yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bi gören olursa deli sanabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 o zaman dans et, aç bi şarkı. deliler gibi, hunharca dans et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bi vampir bulup kendini ısırtıp senıde vampir yapsın dıye umut edecen yada [spo]kahve ıc 3'u 1 arada[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 laraken gecenin bi yarısı.hertaraf sessiz :D. ama ben en iyisi kahve yapıım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 abicim sessiz dans et ne diyim. marjinal bi çözüm ürettik işte. kahve nedir yahu. final haftası içilir o anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 amuda kalk.denemedim ama uyku kaçırır gibime geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 burun deliklerinin altına (bıyık) ve elmacık kemiğinin üstüne mentol / bengal sür çok az istesen de uyuyamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 yattığında kalp krizi geçirip öleceğini düşün şey etsen uyuyamıyosun benim gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bu yazacağım şeyi tavsiye etmiyorum, buradan da tavsiye etmeyecek insanlar çıkacaktır elbette. Büyük kola bardakları olur bilirsin, onun içine 3 (uyumama ihtiyacına göre arttırabilirsin; tavsiye etmem) tatlı kaşığı nescafe koy. Üzerine de yavaş bir şekilde normal kola koymaya başla. Zaten ilk yudumdan itibaren köpürmeye başlayacak kola, yavaş koymanın önemi var. Köpürsün sonra o; köpükler falan aşağıya indikten sonra karşına çıkan iğrenç içeceği fondip yap (hem iğrenç bir tadı olduğu için, hem de daha etkili olması için). Kafein patlaması ile geceyi kurtarırsın. Tahmini yan etkileri ertesi gün çıkar bunun. Gözlerin kan çanağı olur, öğleden sonra baş ağrısı başlar adam akıllı dinlenene kadar falan. Daha deneyimli insanların bunun üzerine kattığı başka şeyler de olabilir, bana kahve + kola yetti bugüne kadar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 nescafe + coffee mate + 2 küp şeker + bardak + kaşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 HEROES 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 evde cola yok. kahve yaptım idare etsin diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 buz gibi duş al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ehuh, duş iyidir evet, soğuk suyu sırtına yedin miydi uyku muyku kalmıyor. ama çabuk geçebilir etkisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 enerji içeceği iç bol bol. final zamanı hayatımı kurtarmıştı o redbull'lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 benim 2 redbull içip mayıştığım da olmuştu ya, pek uyku açtığını sanmıyorum :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 sae o sensin. senin insan olduğundan şüpheliyiz zaten kafein oranları yüksek ya onların ondan açar uykuyu rahat rahat. ha senin redbull'un içine uyku hapı fln atmışlarsa orasını da bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Bağımlılık yapıcak bir oyunu oynayabilirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 EU2 veya EU3 oyna 3gün 3 gece durmadan oynanılabilir sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 mesela suan gelip beni alıp havaalanına gıdebılırsın uyutmam ben senı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar