Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Bilkent'in hazırlık geçme sınavı Cope'ye girmemek için bu iki sınavdan birine girmeyi düşünüyorum. Sizce hangisine girilmeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 İkiside zordur - ama ingilizce biliyorsan ikisinide geçersin. Hatta ikisine birden girmeyi de düşünebilirsin. Yani bu kolay, bu zor diye birşey yok - üninin istediği seviye belli. [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 21:00 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ielts biraz daha kaliteli toefl da guzel de, eh iste ielts e gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ya 213 almak gerekiyomuş bu hazırlığı geçmek için. 78-79 a denk geliyo ibt de sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 toefl çok kolay geldi bana hiç kitap almadan çalışmadan girip 250 mi ne almıştım yanlış hatırlamıyosam, çıktığımda 1 saatten daha çok süre vardı bitmesine sanırım... ielts biraz daha kapsamlı ve zor [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 00:11 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 IELTS'e gir bence. Avustralya'ya giderken IELTS'e girmistim. TOEFL'dan daha kolaydi o zamanlar saniyorum (2004'te) fakat daha sonra icerigini biraz daha zorlastirmislar galiba. TOEFL kadar gecerli bir sinav. Bilkent'in hazirliginida direk atlamistim sinavda, cok zor degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Toefl'a dün kayıt oldum. 4 Ağustos da gireceğim. Gözüm korktu biraz. :d Geçemezsek de artık Cope'ye gireceğim. Bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar