Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zülfü Livaneli'nin Yazısı: Baykal'ın Erdoğan'la Gizli Anlaşması

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

said:
Sam harbiden olmamış. İnsanlar AKPye sadece tayyip erdoğan yüzünden laf etmiyor 4 senelik iktidarları boyunca yolsuzluk yapan bir sürü bakanı yüzünden laf ediyor. CHPde is ana sorun baykal, ben sanmıyorum ki chpden kemal unakıtan "gibi" bir insan çıksın. Hepsini tanıdığımdan değil tabi ama sonuçta insanların da görüşü bu. Sense gelip sadece baykal üzerinden "kapak olsun" siyaseti yapmışın :) Bu seçimler seni yıpratmış sam :p

doğrusu ciddi bir cevap almayı ummadım evet, ana maksadım günlerdir başkalarına yapılanı burada göstermekti. buna gücenen, kırılan veya kızan olduysa bize karşı takınılan tavrın da nasıl olduğunu düşünsün. unakıtan'a filan sıra bile gelmedi zaten, varsa yoksa biz nasıl şeyhe diz çöken tayyip'i seçmişiz o irdelendi.

mülayimlik de bir yere kadar maalesef, ötesine götürmüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bu yolsuzluk olayını hiç anlamıyorum. Akpden bir çıkarım yok, Rte nin oğlu, yeğeni de değilim; ama şu ana kadar gelen tüm hükümetler yolsuzluk yaptı. Ama az, ama çok bunu bilemiyoruz tabii. Yapmayanı olursa ne güzel ne hoş, ama böyle birşeyin olması tarihe bakıldığında oldukça az bir olasılık. Belki biz o koltuklarda otursak biz de yapacağız, hiçbirimiz o güce ve iktidara sahip olmadık ki.

Yolsuzluğa tabii ki karşıyım ama hepsi yaptı ve yapacak, bu yüzden akpnin bu yüzden suçlanmasını doğru bulmuyorum. En azından diğerleri ile kıyaslandığında.
Sosyal ağlarda paylaş

halka kepçeyle yedirip kendi kaşıkla yiyene laf etmem, ecevit ağzımızdaki lokmayı aldıktan sonra yemiş yememiş kime ne fayda?

bunu da akp'yi savunmak için söylemiyorum, onların a'sı bile ortada yokken sahip olduğum bir görüş bu. dürüstlük güzel ama tek başına gayet anlamsız. tarihin en büyük hükümdarlarından bazıları kendileri açık açık yemiştir ama onunla anılmazlar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
adam tayyiple anlaşma yaptı diyo yahu, bunu nasıl zarar vermeden çözümleyebilir. eğer beklemişse bu kadar baykal kadar kendisinin de zararı var memlekete. çıkıp söyleyecekti zamanında hem baykal'dan hem tayyip'ten aynı anda kurtulmak gibi mükemmel bir olay düşünemiyorum yani.

katılıyorum.

bu tip yazıları baykalı yıpratma çalışması olarak görüyorum.

eğer gerçekten varsa, neden zamanında ilgilenmedin de, şimdi çıkıp bik bik ötüyorsun derler adama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...