Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Livaneli biraz önce tv de açıklama yaptı. "Ben bunları 3 yıl öncede detaylı bir şekilde yazdım. Ve birçok defa da vurguladım" dedi. [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 19:31 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: Ismail Cem de ABD tarafindan cok guzel bir sekilde onlendi iste. Doğan Medya'nın bütün desteğini arkana alınca İlke, ABD tarafından engellenmiş mi oluyorsun? Problemleri doğru analiz etmiyorsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: Sam harbiden olmamış. İnsanlar AKPye sadece tayyip erdoğan yüzünden laf etmiyor 4 senelik iktidarları boyunca yolsuzluk yapan bir sürü bakanı yüzünden laf ediyor. CHPde is ana sorun baykal, ben sanmıyorum ki chpden kemal unakıtan "gibi" bir insan çıksın. Hepsini tanıdığımdan değil tabi ama sonuçta insanların da görüşü bu. Sense gelip sadece baykal üzerinden "kapak olsun" siyaseti yapmışın :) Bu seçimler seni yıpratmış sam :p doğrusu ciddi bir cevap almayı ummadım evet, ana maksadım günlerdir başkalarına yapılanı burada göstermekti. buna gücenen, kırılan veya kızan olduysa bize karşı takınılan tavrın da nasıl olduğunu düşünsün. unakıtan'a filan sıra bile gelmedi zaten, varsa yoksa biz nasıl şeyhe diz çöken tayyip'i seçmişiz o irdelendi. mülayimlik de bir yere kadar maalesef, ötesine götürmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ama cifte standart bende bunları sölemiştim..... Imbalance nerf ardeth buff cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 evet bu oldu :p zira chp kazansaydı insanlar kapak olsun akpye, tayyip ananı da al git diye konular açacaktı diyen arkadaşa katılıyorum... Biraz sakin olun, bu tavırlarla anca kavga edilir. [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 20:59 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: Doğan Medya'nın bütün desteğini arkana alınca İlke, ABD tarafından engellenmiş mi oluyorsun? Problemleri doğru analiz etmiyorsun bence. Yahu adamlari tavana cikaran da Dogan Medyasi'ydi, sonra bir anda yere vuran da Dogan Medyasi'ydi, unutuyorsun heralde nasil bir anda bitirildiklerini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Bende bu yolsuzluk olayını hiç anlamıyorum. Akpden bir çıkarım yok, Rte nin oğlu, yeğeni de değilim; ama şu ana kadar gelen tüm hükümetler yolsuzluk yaptı. Ama az, ama çok bunu bilemiyoruz tabii. Yapmayanı olursa ne güzel ne hoş, ama böyle birşeyin olması tarihe bakıldığında oldukça az bir olasılık. Belki biz o koltuklarda otursak biz de yapacağız, hiçbirimiz o güce ve iktidara sahip olmadık ki. Yolsuzluğa tabii ki karşıyım ama hepsi yaptı ve yapacak, bu yüzden akpnin bu yüzden suçlanmasını doğru bulmuyorum. En azından diğerleri ile kıyaslandığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 İŞte böyle bir ülkeyiz.Yolsuzluk normal olan:D Bülent Ecevit'in ölümünden sonra biri söylemişti.Yahu bir bu adamın arkasından dürüsttü para yemezdi diye bahsedebilioruz şu rezalete bak demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Gördün mü halmizi :) Kim gelse o koltuğa nasıl olsa yolsuzluk yapacak diyecek hale gelmişiz vay. Şimdi bi oturdum düşündüm bu durum çok feci, yani yolsuzluk yapmayacak partiyi arama gibi bir satandardımız bile kalmadıysa bizim çok kötü. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 halka kepçeyle yedirip kendi kaşıkla yiyene laf etmem, ecevit ağzımızdaki lokmayı aldıktan sonra yemiş yememiş kime ne fayda? bunu da akp'yi savunmak için söylemiyorum, onların a'sı bile ortada yokken sahip olduğum bir görüş bu. dürüstlük güzel ama tek başına gayet anlamsız. tarihin en büyük hükümdarlarından bazıları kendileri açık açık yemiştir ama onunla anılmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 http://www.chp.org.tr/includes/htmlarea/assets/images/haberler/gazeteler/Zlivaneli2.jpg [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 11:15 tarihinde, ZaugnaKhaldun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 said: adam tayyiple anlaşma yaptı diyo yahu, bunu nasıl zarar vermeden çözümleyebilir. eğer beklemişse bu kadar baykal kadar kendisinin de zararı var memlekete. çıkıp söyleyecekti zamanında hem baykal'dan hem tayyip'ten aynı anda kurtulmak gibi mükemmel bir olay düşünemiyorum yani. katılıyorum. bu tip yazıları baykalı yıpratma çalışması olarak görüyorum. eğer gerçekten varsa, neden zamanında ilgilenmedin de, şimdi çıkıp bik bik ötüyorsun derler adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 adam 3 yıl önce ayrıntılı olarak yazmış ayrıca birçok kez dile getirmiş. 50 kere söyledi bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 adam 50 kere söyledi biz şimdi duyduk, ne kadar garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 abi basının halini bilmiyor musunuz ? Neyi duyabiliyoruz ki biz ? Şu halk duyması gereken şeyin %1 ini duysaydı bu kadar oy almazdı bu adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 iyi de kardeşim bunu millete yaymak istese adam çok rahat yayardı. böyle bir konunun daha öncelerde livaneli'nin dile getirdiğini hiç zannetmiyorum. o zaman ne işi vardı hala baykal'la anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar