Apache Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 hentai linki yollayın sakinleşsin sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 kusura bakma da bu forum son hatırladığım kadarıyla kimseye tapulu filan değil, isteyen istediği başlığa yazabiliyordu. üç gündür yüzlerce mesajda "NEDEN TAYYİP'E OY VERDİNİZZZ ONUN BÖYLE BÖYLE KİRLİ ÇAMAŞIRLARI VARRR" diye veryansın eden arkadaşlar aynı soru kendilerine sorulunca neden birden alınıp gücensin, neden göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: Soulless § 24 Temmuz 2007, Salı - 12:53 [ özel msj ] Camurluk yaparak kendini tatmin ediyor Sam said: Soulless § 24 Temmuz 2007, Salı - 12:54 [ özel msj ] Terbiyesizlesmeyelim beni zahmete sokmadığın için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Boyle seylerle kendini kucultuyorsun. Cocukmusun anlamadimki. Tamam Sam sen adilesme yeter , AKP en buyuk , Tayyip bizi kurtaracak , seriat okadar da kotu birsey degil , kocaman ulke , kucuk bir kisminida teroristlere satsak birsey olmaz.Arinc I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 self ownage diye bir tabir vardır, türkçeye tam çevirisi yok maalesef. neyse, bu duruma düşen arkadaşlar genelde ya hakaret eder ya da "ok sen haklısın" der. semptomların hepsi görülmüş sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Ha diyorsunki senin cirkefliginden kurtulmanin bir yolu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Adam oyunu vermiş, inşallah beklediğini alır. Yeşil devrim geliyor, yaşasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 devam hakarete, her hakaret seni daha da haklı yapıyor. yalnız bunu her başlıkta tekrarlaman lazım tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bu yazıdan sonra baykal'ın harakiri yapması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bu arada baykal konuşuyor tvde :P kabul etti böle böle yaptım evt die de lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 iki ay ömür biçtim lafı falan yok diyo. ulan kim yalan söylüo zülfü mü deniz mi o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 sam hakkaten seni biraz daha olaylara genis bakabilen biri sanirdim ama ne yazik ki degilsin. Insanlar chpye baykal icin degil Chp oldugu icin verdi. Yarin bir baskasi baskan oldugunda gene Chpye vericek. Beyinsizce hoca bilmemkim suna ver oyun dedigi icin degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 abso, şöyle bir durup düşünürsen size chp'ye oy vermenizi söyleyenlerin de falanca tv, filanca gazete olduğunu farkedebilirsin. rejim için oylama yapıldığı söylenmedi mi size? öte taraftan bana hiçbir hacı hoca, tv, gazete akp'ye oy ver demiş değil. kendim her türlü görüşü duyup dinledikten sonra karar verdim. kaldı ki akp'ye oy verenlerin de hepsi tayyip'e vermedi. ben tayyip'e vermedim şahsen ama bu yaftayı yapıştırdınız siz herkese. kendi silahınız işte bu kadar acı vuruyor olsa gerek ki asabi yanıtlar geliyor böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Baykal: "İstifa etmeyi düşünmüyorum"demiş. Ayrıca "halkımı hiç kandırmadım, birşeyler kanıtlama ihtiyacımız yok, ben de CHP de güvenilirdir" falan dedi. Cumhurbaşkanının da uzlaşma ile seçilmesi gerektiğini söyledi. Muhalefet konusunda MHP'den bişeyler bekliyorum artık Baykal ile birlikte CHP aynı tas aynı hamam devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ya gitsin calculuscu olsun bu takamıs 4.70 yok 0 yoksa 10.70 allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Sam, daha dün bir Paticik buluşmasında "Sam iyidir, sadece görüş farklılıkları var" diye konuşuyordum seninle ilgili, gördüğüm kadarıyla tezelden beni haksız çıkarma çalışmalarına girişmişsin bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Türkiye'ye neyi kazandırıcan adam gibi bi lider olsa CHP milletvekillerini adam gibi seçsen sen emin ol en az %30 oy alırsın. O kadar cumhuriyet düşmanı yookki bu ülkede sanki cumhuriyetçiler %10a düşmüş gibi yaptıklarını övüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Cumhuriyet düşmanı yok okadar belki de, Allah'çı çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Cumhuriyetini seven Allahçıda gerekince CHP ye oy verir. O kadar miting yapıldı reklam yapıldı , başkan bu adam olmasaydı CHP ye oy atıcak D.B.yi sevmeyenler gidip AKP ye oy atmazdı. [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 13:28 tarihinde, LasT_SuRviVoR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Adam herkese cennette yer ayarlıyor sen CHP' ye oy vermek diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Söz konusu sadece Baykal değil ki, CHP baştan aşağı bir problem şu anda, Baykal partide kimseyi bırakmadı çünkü. CHP'ye oy veren seçmen de, AKP'ye karşı, görebildiği en iyi parti CHP olduğu için CHP'ye attı oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 valla spidee, ben ne düşünüyorsam her zaman açıkça söyledim. kullandığım üslupta da belli bir seviyede durmaya özen gösterdim. hala da gösteriyorum, bunlardan başka bir rehberim yok bugüne kadarki mesajlarımda. fikrini değiştireceksen elbette fikir senindir, sonuçta ben oy filan toplamıyorum burada, popülizm ihtiyacında değilim dolayısıyla. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bugun de gazetede demirel ayrılma dedi bende ayrılmadım gibisinden bişiler demiş yani taban tabana zıt olması gereken demirelin sözünü dinliyorsa bu adam yapılcak bişi kalmamış demektir. yukarde zeki sezer yorumuna da cok katılıyorum, bence solu toparlayabilcek olan şahıs zeki sezerdir. biraz su anki keşmekeş in içinde sönük kalsada inancım tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 anlayamadığım baykalın CHP deki kendisine bağlı köklü kadrosuyla yıllardır istediği gibi at sürmesi. kendi kurduğu bir parti olsa istediğini yapsın ama CHP bu cumhuriyetin ilk partisi , Atatürük'ün İnönü'n partisi. Baykalın diğer parti liderlerinden daha fazla sorumluluğu olduğunu kavrayamadı yıllardır. 4 seçimde aynı kadroyla başarılı olamıyorsan , köylüden, memurdan, işçiden demokratik sol çizgideki bir parti olarak oy alamıyorsan bırakmayı düşünme zamanı gelmiştir bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Baykal demokratik sol'un sözlük anlamını bile unuttu. CHP'nin demokratiklikle, solla falan alakası yok bir süredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar