Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zülfü Livaneli'nin Yazısı: Baykal'ın Erdoğan'la Gizli Anlaşması

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

kusura bakma da bu forum son hatırladığım kadarıyla kimseye tapulu filan değil, isteyen istediği başlığa yazabiliyordu.

üç gündür yüzlerce mesajda "NEDEN TAYYİP'E OY VERDİNİZZZ ONUN BÖYLE BÖYLE KİRLİ ÇAMAŞIRLARI VARRR" diye veryansın eden arkadaşlar aynı soru kendilerine sorulunca neden birden alınıp gücensin, neden göremiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

abso, şöyle bir durup düşünürsen size chp'ye oy vermenizi söyleyenlerin de falanca tv, filanca gazete olduğunu farkedebilirsin. rejim için oylama yapıldığı söylenmedi mi size? öte taraftan bana hiçbir hacı hoca, tv, gazete akp'ye oy ver demiş değil. kendim her türlü görüşü duyup dinledikten sonra karar verdim.

kaldı ki akp'ye oy verenlerin de hepsi tayyip'e vermedi. ben tayyip'e vermedim şahsen ama bu yaftayı yapıştırdınız siz herkese. kendi silahınız işte bu kadar acı vuruyor olsa gerek ki asabi yanıtlar geliyor böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Baykal: "İstifa etmeyi düşünmüyorum"demiş. Ayrıca "halkımı hiç kandırmadım, birşeyler kanıtlama ihtiyacımız yok, ben de CHP de güvenilirdir" falan dedi. Cumhurbaşkanının da uzlaşma ile seçilmesi gerektiğini söyledi.
Muhalefet konusunda MHP'den bişeyler bekliyorum artık Baykal ile birlikte CHP aynı tas aynı hamam devam eder.
Sosyal ağlarda paylaş

valla spidee, ben ne düşünüyorsam her zaman açıkça söyledim. kullandığım üslupta da belli bir seviyede durmaya özen gösterdim. hala da gösteriyorum, bunlardan başka bir rehberim yok bugüne kadarki mesajlarımda. fikrini değiştireceksen elbette fikir senindir, sonuçta ben oy filan toplamıyorum burada, popülizm ihtiyacında değilim dolayısıyla. :)
Sosyal ağlarda paylaş

bugun de gazetede demirel ayrılma dedi bende ayrılmadım gibisinden bişiler demiş yani taban tabana zıt olması gereken demirelin sözünü dinliyorsa bu adam yapılcak bişi kalmamış demektir.

yukarde zeki sezer yorumuna da cok katılıyorum, bence solu toparlayabilcek olan şahıs zeki sezerdir. biraz su anki keşmekeş in içinde sönük kalsada inancım tam
Sosyal ağlarda paylaş

anlayamadığım baykalın CHP deki kendisine bağlı köklü kadrosuyla yıllardır istediği gibi at sürmesi. kendi kurduğu bir parti olsa istediğini yapsın ama CHP bu cumhuriyetin ilk partisi , Atatürük'ün İnönü'n partisi.
Baykalın diğer parti liderlerinden daha fazla sorumluluğu olduğunu kavrayamadı yıllardır. 4 seçimde aynı kadroyla başarılı olamıyorsan , köylüden, memurdan, işçiden demokratik sol çizgideki bir parti olarak oy alamıyorsan bırakmayı düşünme zamanı gelmiştir bana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...