senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 şimdi her anime herkese bişiler katar :) ama bişiler öğrenme olayıysa samurai champloo'da zamanın japonyası hakkında bol bol bilgi veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Shnichiro Watanabe sineamtografisini önüme koyduğum zaman Samurai Champloo'ya elbette kötü diyemem ama 1- Macross Plus 2- Cowboy Bebop 3- Samurai Champloo sıralamasına göre dizmeden edemiyorum.Macross Plus çok aşmış kalıyor aradan geçen 10 yıla rağmen , Samurai Champloo ise biliyorsunuz , çıkmadan efsane ilan edildi.Bence daha da iyi bir seri olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 @senko bana OST sinden öğrettiği japonyada 49 cents diye bi rapçi olduğu :P çok güzeldir shamploo,herkese tavsiye ederim., elfen lied hayatımda seyrettiğim,muhtemelen, en kötü şeydi :P ama benim zevkim okuduğum kadarıyla sizden biraz farklı.başka neleri sevmediğimi yazsam kellemi istersiniz :P dark anime hiç aklıma gelmiyo ya. bu dönem seyrettiklerim hep cıvıl cıvıl(misal lucky star :P).GİTS filan dışında ne vardı?...bende çok istiyorum hafif fantastik,noir havalı bişe aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 halihazırda devam eden claymore var berserk'ten hoşlananlar için. dark fantasy tarzında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar