Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vantiletorsüz genç

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vantiletör salonda kaldı.Odam esmiyor.Evde misafir var.Annemin yattığı odanın kapısı açık.Odamın kapısını açarken ve kaparken çok ses çıkartıyor.Napiyim şimdi sucuk gibi de terliyorum:(
Mesaj tarihi:
Hatta THIS IS SPARTAAAAAAAAAAAAAAAAAAĞĞĞĞĞ diye de bağırabilirsin.

edit: Ya da THIS IS SICAAAKKKKKKKK. da olabilir, variyasyonlar çoğaltılabilir telif hakkı vsvsvsvs.sv.

[ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 01:36 tarihinde, Sage tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Abi bnmde bezner bi durum annemler yattı ses gitmesin diye kapılar kapalı burdaki kapıyı açtım ama esmiyo terterter.Neyse yatmadan bi duş alırım şöyle en seslisinden annemlere inat lol.
Mesaj tarihi:
2 yazdır kasa fan ı ile yaşıyorum. Herkese şiddetle tavsiye ederim. Tel zımbanın üstüne bantladım, adaptörünü taktım. Yatarken yatağın yanına, bilgisayar başındayken monitörün yanına koyuyorum. Püfür püfür, oh mis.

Rakı da iyidir lan.
Mesaj tarihi:
Valla beni bu sıcakta alkol yakıyor, bira olduğunda yakmaktan ziyade gaz yapıyor feci, yatak odasında mayışıyorum bende kaçaktan dolayı...

Edit : su iç abi, en güzeli , zayıflarsın hem

[ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 02:57 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
annemle babamın biyerleri tutuk olduğundan ne yazıkki klima alamıyoruz eve, az önce vantilatörden püfür püfür sıcak rüzgar geldi, fırında hissettim bir an kendimi... ANA KARPUZ VAR LAN MUTFAKTA AHAHAHAHHAWUESOHIAFSDF
  • Yeni Oluştur...