Killer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Vantiletör salonda kaldı.Odam esmiyor.Evde misafir var.Annemin yattığı odanın kapısı açık.Odamın kapısını açarken ve kaparken çok ses çıkartıyor.Napiyim şimdi sucuk gibi de terliyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 yeter laaaaaann diye bagır kır kapıyı al vantrihedöyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Hatta THIS IS SPARTAAAAAAAAAAAAAAAAAAĞĞĞĞĞ diye de bağırabilirsin. edit: Ya da THIS IS SICAAAKKKKKKKK. da olabilir, variyasyonlar çoğaltılabilir telif hakkı vsvsvsvs.sv. [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 01:36 tarihinde, Sage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ay yazık ayol. bak burda benim vantilatör karşımda, beraber okuduk da postları o da üzüldü, selam söylüyo sana :dayaklıksmiley: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Abi bnmde bezner bi durum annemler yattı ses gitmesin diye kapılar kapalı burdaki kapıyı açtım ama esmiyo terterter.Neyse yatmadan bi duş alırım şöyle en seslisinden annemlere inat lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Böhüüü cidden çok sıcak yaaa. Küresel ısınmaya bi çare bulmak lazım. Bizim buralar soğusa yeter nihaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Oha bencil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ya sorun annem değil, misafir var bide fdss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 vantiletörüm yok, ama odamda klimam var, ahahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Klima yalan. Evdeki çalışmıyo voltajlar düşük olduğu için falan. Napcağımı şaşırdım. Eriyorum imdakkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ne vantiletör ne klima... yayılmış biçimde oturuyorum. Allahtan esiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 rakı şalgam. ikisi de soğuksa nefis oluyor. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 tuvaleti tıkanmış ve vidanjörü olmayan gençten yardım isteyebilirsin.. varsa böle biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 2 yazdır kasa fan ı ile yaşıyorum. Herkese şiddetle tavsiye ederim. Tel zımbanın üstüne bantladım, adaptörünü taktım. Yatarken yatağın yanına, bilgisayar başındayken monitörün yanına koyuyorum. Püfür püfür, oh mis. Rakı da iyidir lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Valla beni bu sıcakta alkol yakıyor, bira olduğunda yakmaktan ziyade gaz yapıyor feci, yatak odasında mayışıyorum bende kaçaktan dolayı... Edit : su iç abi, en güzeli , zayıflarsın hem [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 02:57 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 sabah bir anda kafama esti aldım kolonyayı tüm vucuda döküp salonda koşmaya başladım,çok ferahlatıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bide öle klima karşısına geç daa bi güsel oluor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 THİS İS KLİMAA diyorum an itibari ile püfür püfür esiyor üstüme bunaltıcı izmir sıcaklarında. kliması olmayanlar çatlasın patlasın efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ben hala yorganla yatıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 yuh yorganmı, ben balkonda yatıyorum yorgansız naptın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 abi ev buz gibi napayım :S yüksekteyiz bide 7. kattayız tüm camlar açık üşüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 hemen oraya taşınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 usb mini vantilatörler var. bazısı ışık da verio 10-15$ felan sanırım. alınası bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 annemle babamın biyerleri tutuk olduğundan ne yazıkki klima alamıyoruz eve, az önce vantilatörden püfür püfür sıcak rüzgar geldi, fırında hissettim bir an kendimi... ANA KARPUZ VAR LAN MUTFAKTA AHAHAHAHHAWUESOHIAFSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 beyin mcklaması olmus herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar