Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 elimdeki bazı şeyleri .torrent haline getirip internete upload etmek istiyorum. bu konuda uymam veya dikkat etmem kurallar var mı? demonoid'te hesap var. buraya upload edersem, mininova gibi diğer sitelere de upload etmiş oluyor muyum? yoksa onlara da manuel olarak upload etmem gerekli mi? utorrent kullanıyorum. bununla torrent dosyası hazırlanıyor mu? bir de, utorrent'te, download ettiğin dosya bitince, seed ediyor, diğer seedleri queue'ye alıyor. bu hadise, upload ettiğim torrent'i seed etmemi de etkiler mi? son olarak, daha önce torrent upload etmiş kişiler varsa, tavsiyeleri nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 demonoid e upload edersen diğer sitelerde upload etmiş olmazsın. upload dosyası hazırlamayı bilmiyorsan öğrenmelisin hazırlarken trackers kısmına upload edeceğin sitenin adresini yazıyorsun örnek : www.torrenturkey.com/announce.php gibi. demonoid vs vs gibi yabancı sitelere dosyalarını upload edeceğine hızın yeterliyse 2-3 tane türk torrent sitesinde uploader yetkisi al burada upload et dosyalarını. daha faydalı olur bizim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 düzgün ınfo hazırla :) info dosyasi olusturan ufak programlar var onunla hazırla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Önemli olan parçalarım büyüklüğü. Mümkün olduğunca küçük tut pieceleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 demonoid'te anlatıyorlarmış herşeyi. yaptım gayet güzel de oldu. demonoid'de "0.16 ratio" görünce çok korktum, download'ları kapadım, upload'ları açtım. 3.5 gb upload oldu, ama herifgil halen bana "0.16 ratio" diyor. anlamadım, bu kadar upload boşa mı gitti?[ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 01:37 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar