Toledor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 2gündür sağlam bi restart problemim var. 2gün önce bsplayeri yükledikten sonra film izlerken restart attı pc kendine. baktım daha sonra 4er 5er dklar aralığıyla restart atmaya devam etti. Bazen direk kapanıyordu elektrik kesilmiş gibi fişi çıkarıp takmadan açılmıyordu. Acaba virüsmüdür dedim format attım. bu sefer windowsu yüklerken restartladı. dedim cpu fan sorunudur. gittim fan aldım, termal macun sürüp taktımm. yine devam ediyor. cd boot ekranından sonra restartlıyor artık. Biostan restart sonrası ısıyada baktım 40°c gözüküyor yani cpudan olduğunu düşünmüyorum. apıştım kaldım kısacası arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Güç kablosu ya da kaynağı bozulmuş olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 aynısı bna olmuştu eski pc mde naptık inan hatırlamıyorum şu anda ama ekran kartı yada anakart problemliydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ekran kartinin faninin tam devir dondugunden ve gpu heatsinkin islemciyle temas halinde oldugundan emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 aynı sorun bende de vardı, önce cpu ısınması zannettim ama sorun ram deymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Benim de pc 2 gündür gece saat 1-2 srılarında resetlenmeye başlıyo... Bütün gün açık kaldığı halde nedense o saatlerde resetleniyo.. Kıllanmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 abi bu tür hatalarda direkt ramleri deneyin ya :/ %90 onlar bozulmuş oluyo... Ram kaliteleri çok yüksek değil son bi iki yıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 havalar ısındı restart sıkıntıları başladı.Ekran kartı da restart attırabilir sisteme.RAM sıkıntısı da olabilir.Restart attıktan sonra power supplY'ın fişini çıkar git bir kahve molası ver 20-30 dk sonra sistem düzgün açılıp bir süre çalışırsa ekran kartından yana kullanırım oyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 filmi cd/dvd den izliyorsan bi cd/dvd sürücüsü sök öle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Ben hddlerin ısınması nedeniyle ona benzer bir sorunla karşılaşmıştım. üç tanesini alt alta bağlayınca baya bi ısınmışlardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar