Holy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ben de bunu yapanları savunmak için söylemedim. Yaptıklarının yanlış olduğuna katılıyorum ama yapamazsınız demek yanlış bir tabir olur. Ben de açıkçası bu tip şeyleri arkadaş ortamımda geyiği alırım ama bunu herhangi birini rahatsız etmek için yapmam ve rahatsız olduğunu belirtirse susarım. Umarım bunu yapanlar da senin rahatsızlığını anlayıp susarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 dev herşey bir oyun diimi iki tane kelime oyunuyla klavyeyle istediğini söylebileceğinimi sanıyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Kelime oyunlarıyla kısa yoldan güzel mesajlar verilebilir, anlayanadır onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 eee, evet? ballı muza gelince de , eğer saygı duyuyorsan ballı muza taptığıma o zaman senin de allah inancına saygı duymamı söyleyebilirsin. bana saygı duymayan adama ben hiç saygı duymam yani. bu forumda kaç kişi var ki allah'a saygı duyacaksın diyebilir bu durumda. önce kendimize bakalım sonra yorum yürütelim tadında bir öneriydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Sayginin tanimi bu tip interaktif tartisma ortamlarinda, tartismaya katilanlarin ortak tanimi ile olusur. Buna dikkat etmek gerekir; Bir baskasi icin oldukca eglenceli olabilecek bir yorum, digerleri icin rahatsiz edici olabilir. Zor birseyde degil buna dikkat etmek. Cok daha yapici, ilerici, guzel tartisma ortamlari dogar dikkat edilse. Kimse kimsenin gorusunu benimsemek durumunda degil. Fakat bir baskasinin bir konuda nasil dusundugunu ogrenmek guzel bir olgu; bunun baslangic noktasi da her ne kadar sana ya da bana aykirida olsa bir dusunce, o kisiye saygi gostermek ile baslar, altini ciziyim dusunceye saygidan bahsetmiyorum, kisiye olan saygi. Cok zor degil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Dev çok iyisin ya inan çok kıskanıyorum seni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bu düşüncelerini reel de d ifade etmeni öneririm sana karşılığını görebileceğin yerlerde bakalım sandığın kadar hakkın varmı istediğin şeyle dalga geçmeye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ha ayrıca adamın ben dininize doğru bir saygısızlığını da göremedim. Küfür mü etmiş aşağılamış mı ne yapmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Demek istediğini anlamıştım.Ama örnek garip geldi.Ben saygı duyduğum için bu kadar dellendim zaten. Neyse birşey demiyorum.Sadece dellendim ama gereksiz oldu.Ben gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Kılavyem olmadan asla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: bu düşüncelerini reel de d ifade etmeni öneririm sana karşılığını görebileceğin yerlerde bakalım sandığın kadar hakkın varmı istediğin şeyle dalga geçmeye.. Adres verip mekanına çağırmamışsın. Olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Reel platformdan büyük çağrı. Benim allahım flying spaghetti monster olmasaymış ballı muz da çok mantıklı geldi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 @on numara obey me foolish mortal @byzasz kaba kuvvetle bir şeyleri çözebileceğine inanıyorsan dostum aasıl sen reelde fazla ortalarda gözükme bu duruşunla bir gün senden daha güçlüsü basıverir üstüne aman diyim. gerçek hayatta her zaman fikirlerimin arkasındayım , korkmuyorum , dayak yediğim çok oldu ama fikirlerimi değiştiremediler. değiştiremezler de zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 embesil musluman tepkisi diyor dunya buna ALLAHIN ADINI SAKADA ANDI LINC EDIIIIN PEYGAMBERIN KARIAKTURUNU CIZDI SALDIIIIIIRRRRIIIIIIN NAMAZ SAKASI YAPTI DINIME SAYGILI OOOOLLLLLLL seklinde varyasyonlari vardir gavur gavur der her hakareti eder ama sizden dinine akrsi %100 saygi ve itaat bekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 @khai uçan spagetti canavarı çok moda oldu be abi. ballı muz ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ne diyim ki ben yazsam sabaha kadar yazarım ama boşuna olur besbelli.. İstediğini istediğin gibi ifade edemezsin özgürlükler başkalarının özgürlüklerinin hassasiytlerinin başladığı yerde biter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ben muhabbete uygun komik olsun diye koymuştum o resmi ama steyen istediği yerden anladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 dev canımı sıkma, dinsizsen dinsizsin, neysen nesin. burada bunun tartışılması yasak, ve sizin yaptığınız alay boyutunda. hiç hoş değil. ya tam olarak alay etmek istediğin, korktuğun, çekindiğin şeyi anlatamıyorsun, yada islamla dalga geçmek hoşuna gidiyor. çık şunu söyle dinci adamlar dolacak, kuran kursu artıcak, iran gibi olucak ülke, şöyle böyle. anlarız tamam. çık hayrünisanin resmini koy, bumu tc cumhurbaşkanın karısı, çağdaş Türkiye'ye yakışıyormu de, anlarım. ama BESMELE ve bunun gibi direkt islam dinini rencide edici, alaycı tavırların senin eğitim görmemiş ( 2+2 den bahsetmediğimi biliyorsun) , saygı duymayı bilmeyen birisi olduğunu gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 İyi de dev ballı muza inanmadığını, flying spagetti monster gibi sadece bir sav öne sürmek için ortaya koyduğunu biliyoruz. Ballı muza olmasa bile hristiyanlara, yezidilere hatta wiccanlara ve inançlarına saygı gösteririz. Biz dediğim de biz müslümanlar değil, biz makul ve mantıklı forum kullanıcıları. Çünkü burası alelade yorum yapıp insanlara sataşabileceğin bi forum değil, paticik forumları burası. Aslında ultimatr/pepelek forumları. Sadece cevap vermek için yazma, gönder tuşuna basmadan önce bi oku sağduyunun süzgecinden geçir yazdıklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: ballı muza gelince de , eğer saygı duyuyorsan ballı muza taptığıma o zaman senin de allah inancına saygı duymamı söyleyebilirsin. bana saygı duymayan adama ben hiç saygı duymam yani. bu forumda kaç kişi var ki allah'a saygı duyacaksın diyebilir bu durumda. önce kendimize bakalım sonra yorum yürütelim tadında bir öneriydi o Tabiki saygi duyarim samimiysen yorumunda. Sonucta senin neye taptigin senin meselen olmali, benim veya bir baskasinin meselesi degil. Fakat niye balli muza a taparsin onu merak edebilirim. Merakim agir basarsa uslubu ile sorarim. Soru sahibide cevap ihtiyaci hissederse cevap verir. Cevap alamassamda foruma balli muz resimleri yapistirmam mesela ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 kaba kuvvetmiş işte kelime oyunlarına devam.. Sana istediğini söleyemeyeceğine düşünsen bile ifade etttim karşılığında tepki alırsın ama bu inanç konusu oldumu işte o tehlikeli.. Tepkiler sandığın gibi olmayabilir... Tarih boyunca svaşlara dahi sebep olmuş milyonlarca insanın ölmesine sebep olmuş bir konu bu oyun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Oha millette çok üstün anagram çözümleme yeteneği var ben bunu anladım, normal yazılan yazılara kelime oyunu diyor herkes, kesin bi şifre gizli bu yazılarda. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 17:59 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 biri muzmu dedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 canım benim basın mesupları böle yapar almak istediğini alır sonra farklı bir tarışma ortamı yaratır konuyu dağıtıp asıl konuyla alakasız ama gündem yaratacak bir hal alır haber .. kelime oyunu bu.. Sen de iyi bir gazeteci olursun bu da besbelli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Yok ben meslek sahibiyim, teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar