Aurora Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Bazı insaların(kız erkek fark etmez) duruşlarında, yürüyüşlerinde, hatta oturuşlarında bi hava vardır hani... Giydikleri şeyler, saçlarının modeli, takıları falan değildir onlar alımlı yapan, öyle doğmuşlar sanki! Böyle tipler son günlerde takıntı oluşturmaya başladı bende. Bugün derste önümde çok alımlı bir kız vardı. Ayakkabım kadar burnuna ve tikky gibi giyinmesine rağmen alımlı biriydi. Yanındaki kıza baktım dikkatle, kendi arkadaşıma baktım, onunla alakaları yok! Bu tiplerin içtiği su mu, soluduğu hava mı bizimkinden farklı, yoksa sadece zihniyetleri mi? Tabi psikolojik de olabilir libido olayı gibi. Ya ben mi çok abartıyorum yoksa bu tipler gerçekten toplumsal bir sorun mu teşkil ediyor? :D Tabi ki insanları asla dış görünüşüne göre düşünmem, sadece bir görüntütür(illusion) bu. Ama takılıp duruyor işte aklıma. Siz ne düşünürsünüz? yardım edin :)[hline]Silvara Nightwish güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı? Emekli Irda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Maskelere adlanmamak gerekir arkadaşım, belki dış görünüşü güzeldir ama içini bilemeszin.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ GICIK2 THE LAME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Tabi ki ben de öyle düşünüyorum, ama işte... :)[hline]Silvara Nightwish güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı? Emekli Irda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Ya salla sen onlari.. Tarz, radikallik.. Toplumda kendilerini oyle gostermek istiyorlar demek ki.. Boyle seyleri ne diye dusunursun, anlamam ki.. :p Birak isteyen tikky olsun, isteyen entel.. Sen bak kendi dalgana.. :) En guzeli de budur zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Valla bilmiyorum. O tiplerin genelde kafasını patlatmak isterim çünkü genelde kendini bi halt sanan zibidiler oluyorlar. Konuştuğunda içi boş.. Insan diil böcük onlar..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 şeytan tüyü denen olay war onlarda[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 istisnalar da yok değil[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Stigmata ve Estel, haklısınız . bende de şiddet hisleri uyanıyo zaten onları görünce. İşte ben o şeytan tüyü olayını çözebilmiş değilim. [hline]Silvara Nightwish güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı? Emekli Irda [Bu mesaj Aurora tarafından 09 October 2003 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: jacabo, 09 October 2003 21:54 tarihinde demiş ki: şeytan tüyü denen olay war onlarda[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Ya bu seytan tugu dedikleri sey dogru olabilir harbiden. Inanmaya basladim yavas yavas.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: stigmata, 09 October 2003 22:00 tarihinde demiş ki: said: jacabo, 09 October 2003 21:54 tarihinde demiş ki: şeytan tüyü denen olay war onlarda[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Ya bu seytan tugu dedikleri sey dogru olabilir harbiden. Inanmaya basladim yavas yavas.. :) Ben şeytanın ta kendisi olarak söylüyorum ben öle kıllı bir yaratık diilim o sıcakta o alevlerin arasında nerde kıl tüy kalıyo bilader?[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 herkezin bir tarzı olmalı. benim yok ot gibi dolanıyoz..[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ahah bonecrusher abi günün lafi ilan ediyorum bunu. neden bilmiyorum acaip hoşuma gitti.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 saolasın..[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Dış görünüşe özen göstermekle (ki herkes biraz özen göstermeli) Özentilik yapmak biraz farklı. (tikkylik) Sanırım burada bundan bahsediyonuz. Dış görünüşten öte bir de burnu kalkık insanara isnir olurum. Bu insnalar genelde alımlılık olayını geçmiş tempra mertebesine ulaşmışlardır :) Bende onlara gıcık olurum. Zaten ilk görüşte kimseye gıcık olmam ama konuşunca bu elemanlar kendilerini belli ederler. Neyse akşam kaşam sinir bozucu muhabbetler yapmayın :-P[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 onlarinki tarz değil genelde zibidi olurlar yada ben hep öyle olanlara denk geldim denebilir.neyse......[hline]Forcedata Hosting Mix Online Gaming Inc. [b]Icq : 293780965 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 olayla pek alakası yok ama aklıma geldi anlaticiim. şimdi bazı tipler vardır. göz teması kurmakta zorlanırsınız. ne bileyim, böyle gözünüzü kaçırma ihtiyacı duyarsınız. herkeste olmaz tabii. neyse, bunlara bu alımlı tipler de giriyor, o yüzden anlatma ihtiyacı duydum sanırım. kuzenimin bu tiplere karşı geliştirdiği bir yöntem vardı. böyle bir kişinin gözüne bakarken, o kişiyi tuvallette ıkınırken düşünürmüş. böylece o kişinin bütün alımlılığı, karizması gidermiş belli bir süreliğine. en azından o öyle diyor. ehe, biraz saçma, biraz abes, hatta terbiyesizce. ben uygulamak istemedim hiç. sırf o kişiye olan saygımda dolayı. ama denenebilir belki uhu. -- hatta, bu olayı öğrendiğim gün komiktir. kuzenimle 2-3 dk durmadan bakıştık göz göze. sonra kuzenimin kardeşi olan diğer kuzenim olan şahıstan öğrendim böyle bir şey yaptığını. hatta ve hatta sonra bütün gün "acaba beni de öyle mi düşünüyodu" diye düşünmüştüm. böhg. neyse, daha uzatmiim. konu dağıldı iyice. var öyle tipler, takmamak lazım. onlar da insan sonuçta. onların da etten kemikten varlıklar olduğunu düşünmek yeter kanımca.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 en alımlı tip al bundy dir (mirage ın mesajı gorunce aklıma geldi) bu arada alımlı derken kimisi hava için yapar kimisi dogaldır doğalsa zaten kasıntı degildir onlardan zarar gelmez hatta ornek bile alınabilir yane :P ama genel olarak kasıntı tiplerle dolu etraf :)[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 insan dışına ne yaparsa yapsın isterse dünyanın en pahalı ayakkabısıydı cartı curttuy du suu giyse içini değiştirmedikten sonra bianlam teşkil etmez benim gözümde.ayrıca öle ayağında pumalar altında ferrari li tiplere dde gıcık olurum...şu dünyada en nefret ettiğğim insanlar tikkylerdir![hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Ne adamlar gördüm üstünde kıyafet yok Ne kıyafetler gördüm içinde adam yok. -Mevlana Celaleddin Rumi-[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: DynamicK, 09 October 2003 23:47 tarihinde demiş ki: en alımlı tip al bundy dir (mirage ın mesajı gorunce aklıma geldi) bu arada alımlı derken kimisi hava için yapar kimisi dogaldır doğalsa zaten kasıntı degildir onlardan zarar gelmez hatta ornek bile alınabilir yane :P ama genel olarak kasıntı tiplerle dolu etraf :)[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D Al Bundy, dogal hali olan bir insan degil, zaten kanirtsan bile o tip bir adam olamaz yahu.. Numune gibi bir adam o.. :) Ozlu Soz: Essege altin semer taksan, essek yine essektir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 su yenı cıkan f1 pılotlarının gıydı ayakkabıyı alıpta paltolu ıcıne sokan tıplerden nefret edıyorum[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: Llama, 10 October 2003 01:27 tarihinde demiş ki: su yenı cıkan f1 pılotlarının gıydı ayakkabıyı alıpta paltolu ıcıne sokan tıplerden nefret edıyorum[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Sunu biraz acsana Llama. F1 pilotlarinin giydigi ayakkabi ne oluyor..? Bi de, neyi icine sokuyolar, anlamadim.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Bir de o pantleri sokup dolaşanlara jix bu falan demiyorlar mı jix lere yazık *taşlardan kendini savunur* Ya birde şimdi demişsinizki marka giyenlere uyuz oluyorum falan açıkcası bende marka giyerim ve ortamımda böyle şimdi ben bu arkadaş ortamında gidip bir pazardan giyinsem hem kendimi rahat hissedemem hemde alakasız kaçar.Yani herşeyin yeri ve zamanı vardır düşüncesi çok uygun ki.Her güzel giyinene tikky mantalitesi de çok yanlış.Sonuçta nasıl desem yani gerçek hayatta bana da bu yakıştırmayı yapabilirsiniz kaldı ki sizlerden biriymiş gibi hissediyorum her bu siteye baktığımda yani bir aile varlıgı ve sıcaklıgı buluyorum;) Yani demem o dur ki insanları kıyafetleri ve tiplerini ayırmaksızın ön yargısız inceden dinleyerek bazı şeyleri mantıga kavuşturmak en doğrusudur. ''Gel ne olursan gel...'' [hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... [Bu mesaj Soulbringer tarafından 10 October 2003 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 bırakın herkes takılsın istediği gibi noolcek :) alımlılık en başta giyiniş tarzı ve cool olmaya deniyor sanırım. başkata bi numarası yok.. özellikle üniversitede ilk geldiği sene bir şeye benzemeyen fakat sonraki senelerde özellikle 3 üncü sene baya alımlı olan kızlar sıkça görülürler ,:) mevzu tarz ve trend dir büyük ölçüde.[hline] "But he's the sort who can't know anyone intimately, least of all a woman. He doesn't know what a woman is. He wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 tabiki herkez istediği şekilde giyinmekte özgürdür fakat ne biliyim herkezin aynı tarz giyinmesi çok saçma gelio bana...herkezin ayağında aynı tür ayakkabı aynı tarz bot aynı tarz manto saçlar aynı tarz çantalar aynı isteyen istediğini yapsın sonuçta!ama insan içini değiştirmedikten sonra dediğim gibi en pahalı giysiyi giyse bile hiç bişey değişmez!o arkadaş grubuna seni pahalı elbiseler giyiyosun diyre mi aliolar ozaman seni sewdikleri için arkdaşlık yapmiolar senle paran için arkdaşlık yapiolar![hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar