Apache Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 namaz kılmam etmem de okkalı saçmalanmış. siyasi hazımsızlıkları konu dışı'nda bıraksak, ishal mamüllerini diğer bölümlere bulaştırmasak en güzeli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 niye? konudışının konsepti siyasi hazımsızlık mı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 zaman içinde öyle olmuş. en azından karantinaya almak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 geliserek degsiti konudisida bushbakan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Horace'in verdiği linkin gerçek olduğunu ve çalıştığını öğrenmek dumura uğrattı resmen. Yok artık diyorum. LoL @Sam : Dokunuyormu demokrasi çığırtkanı , demokratik ol sende beğenmiyorsan girme. [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 23:49 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 1-şu geriş sayımı muhteşem. 2-her takvimde hicri takvim var. 3-3 sene oluo en az bu siteyi göreli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 o değil de açılmıyor bende. kıble ne tarafda ona bakacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 süpermiş anneannnem bize gelirse kalmaya falan hemen yararlanırız. gavur icadı olmaktan cıkar bizim pcde [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 04:23 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 said: @Sam : Dokunuyormu demokrasi çığırtkanı , demokratik ol sende beğenmiyorsan girme. demokrasilerde bile helada gideriliyor hacet, sokağın ortasında değil. tabii insan görmeyince bilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Onu demek istemedim Sam :=) Sen nasıl insanların tabu saydığı konularda konuşabiliyorsun çünkü sence tabu değiller özgürlük adınada tabu olmamalılar. Onlarda senin için tabu kendileri için olmayan şeyleri konuşabilirler. İşine gelmiyorsa bu alanlara girmezsin ama pek konuşmayın saygı deme ? Çünkü aynı saygıyı sen göstermiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 benim dediğim bunları başka bölümlere taşırmayalım, yoksa ben de burnumu tutarım helaya giderken yani dert değil pis kokular mutfakta yemek yerken gelmedikçe. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 6 yildir degisen bir$ey yok, bu forumu bu yüzden seviyorum aslinda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar