Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İL il namaz vakitleri

Fistan

Öne çıkan mesajlar

resim baya eski sanıyorum 2003 senesi olması lazım. yeni yapılmış bir şey değil..
ayrıca dalga geçmek içinde koymadım. Karikatürü düşünüp yapan ben olsaydım dalga geçiyor olurdum. Üstelik karikatür dünyası böyledir, herşeyle dalga geçilebilir, tii'e alabilir.

ha ayrıca konumuz " il il namaz vakitleri " .. akp değil.

[ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 00:36 tarihinde, None_ tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
None alt çizgi demiş ki : Üstelik karikatür dünyası böyledir, herşeyle dalga geçilebilir, tii'e alabilir.

İşte bu alaka. Çok anlamsız şu yaptığınız.

-site namaz vaktini gösteriyor
-HoahahahAahah
-ibadetimi yapmam'a yardımcı oluyor
-HAhahahaha şuna bak, ayriyetten cennette yer dolmuş haydi keraneye gidip hayat kadınlarını becerelim hiohahaha
.

devam..
Sosyal ağlarda paylaş

güzel saçmalamıssınız walla bravo!

hayır ne ile dalga geçildiğini de anlayamadım. Alt üstü namaz vakitlerini veriyor işte ne kötülüğü var ki...
iyi tmm akp'ye tepkilisiniz şeriat gelcek diyorsunuz geyik yapıyorsunuz tmm da din'ler üstünden espri yapcaksanız dikkatli olun lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar, arkadaş ne amaçla açmış bilmiyorum, dalga geçiyor olabilir, ciddi de olabilir. benim de umrumda diil pek namaz vakitleri, oruç falan da tuttuğum yok yani ayrıca, bugünlerde seçimler dolayısıyla kafalar allak bullak olabilir ANCAK;

yine de saygı göstermek lazım, emeğe saygılık +rep lik falan bir konu değildir din.. her ne kadar din e karşı bir sempatim olmasa da, saygı duymamız gerektiğini düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...