Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 http://www.namazvakti.com Süper bi site.isterseniz almanyada olun isterseniz paris'te. ben en cok bir sonraki namaza kalan vakti göstermesini sevdim. malum ezan sesi her yerde duyulmuyor bazen bişeye kaptırıyorsun dalıyorsun pat bi bakmışın ezan okunmuş , haydii abdest al vs. geri sayım oldugu için son 15dk kala abdest almaya başlayabiliyorsun. Kıble yönünüde gösteriyor.cografyanız iyiyse haritaya bakıp zorlanmadan kıbleyi tam isabet ettirebilirsiniz. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 süper, bunun gibi bir şey arıyordum ben de=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ben de çok kullanıyorum şehir veya ülke dışındayken. süper bir hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 terazine tıkladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ehu -Hoşgeldiniz -eyw ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 oha süper. teknoloji budur, takdir ediyorum. allah razı olsun fistan din kardeşim. terazine bi kuran bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 güzel birşey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 seçim üstüne dalgamı geçiyosunuz anlamadım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Cep Telefonu İçin Cep telefonu (GPRS) için adresimiz http://www.namazvakti.com' dur. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 15:56 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: seçim üstüne dalgamı geçiyosunuz anlamadım valla dalga geçilecek nesi var bu konunun? hayır belki inanmıyosun ama inananlara saygı göster pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 adamlar delirdi lan yazık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 sağolasın fistan kardeşim.may god have mercy on your soul.Allahu ekber.yaşasın sezar! kafam karıştı lan,herneyse. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:05 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 onu fistan yazmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 @sly-one : inanmak veya inanmamak değil olay ben yorum yapıcaktım konuya ama ciddilermi yoksa dalgamı geçiyolar bilemedim ciddi bi yorum yapsam saçma olcaktı o yüzden sorayım dedim yani ne var bunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 lan adam kendi yazmış aşaada kocaman "isanın takvimi" var zaten. tööbeler töbesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ben bilmem burda kimse dalga geçemez topicle. akp var çarpar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 dalga geçilecek birşey yok, dalga geçenede üzülürüm şahsen. ( kişiliği hakkında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Dostum 20.000 sevap kitabina postalandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 girdiği kod başına sevap kazanmıştır siteyi kodlayan,hak teala cennetine kabul eylesin. ben online türban siparişi için site arıyorum bulursan açıver fistan efendi, yedi ceddini dua manyağı yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bunları hep cennetten arsa satanlar başlattı ya. Ama site çok yararlı benden de +rep terazine kevser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bu kodun her satırına kurban. terazisine iki elham okudum güzel arkadaşımızın. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 18:37 tarihinde, Lancelion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Utop, git bu topikten. Bu kadar erkegin arasinda ne isin var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 paticiği ortadan bölelim bence haremlik selamlık olsun selin çarşafından istiyorum ben de [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 18:59 tarihinde, pogodi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: Utop, git bu topikten. Bu kadar erkegin arasinda ne isin var? hii namahrem dimi:/ yürü kız pogo, kadınlar hamamına gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 :d yırtmaçlı kara çarşaflardan istiyorum ben hem seksi hem ninja olmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar