Apache Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 halkın yarısı akp ye oy verdigine gore patininde buna uyum saglaması lazım.ezan vakitlerinde patisistem uyarı mesajı atsın online üyelere,özel mesaj geldiginde elhamdülillah mesajı gelsin. arka fon a yesil,üstündeki bloklara beyaz tema falan gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 katılıyorum +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Saçmalamayın hiç olur mu öyle şey?Akp %47 oy aldı diye paticike şeriat gelmesinin bi anlamı yok. Bence gereksiz bir fikir dostum. dostum ne ya hauha olsun ama güzel gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bir de ilahi çalsın müzik bülümde tam olsun yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 patiye karaçarşaf giydirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 komiklik yapmayın artık, yeter beyler. çıkın dışarı, hava alın kendinize gelin. yok ille komiklik yapacaksanız da garbage'da yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 habibim ol sitesine fon ayıracakmış tayyeap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 mum bence biz çıkıp hava alalım ne dersek diyelim uzatmaya devam edicekler heralde.bugün foruma 1ay falan girmesem kendine gelir mi diye düşünürken buldum kendimi zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 onu bunu bilmem , sokaklarda ninjalar artıcak onu biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Off Topic... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ninjalar artıyorsa biz de bushido öğreneceğiz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 şu Pati Uo Açıldı resminin en sağındaki kız simone simons mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Dostum cok muhterem bir fikir, kitabina tikliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 dostum bu ulkenin %99.34 u musluman! hemde bunlarin hepsi sunni! neden ucuk bir ifkir gibi geldiki tikladim terazine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuda iş yok da o resim ne ya öyle ahaha. Aahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: şu Pati Uo Açıldı resminin en sağındaki kız simone simons mu? roflé. olabilir, üstüne bi de morph tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Abi hala AKP'yi müslümanlıkla bağdaştırıyorsunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 @Dev +1 Bushido mükemmel fikirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 O zaman Pati UO açıldı bannerındaki bacımıza da bir türban lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 o kadın kim, simone simons mu. açıklama istiyorum. bu arada simone duy sesimi, maillerime cevap ver artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Pati UO Kapandı yazmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Güzel güzel sevdim bu projeyi ... trajikomixler sizi :) (komix ne ya:S) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Oha bir de böyle konu mu vardı. Diğerinde boğuşmaktan görmedim. Abartmayın, saçmalamayın diyor oraya yazdığımı da yazıyorum "Garbage-AKP bölümü gerekicek heralde" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Hah bi bu topic eksikti. Bakınız: http://forum.paticik.com/konu.php?id=185091 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar