Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 İmdat! Sabahtan beri bir adam var arayıp duruyor beni. Garip gurup birşeyler diyor, kıbrıslı mı egeli mi, belki de ikisinin kombinasyonu. "Hede hödönün telefonu mu" diyor, "hayır yanlış numara" diyorum, adam kapatıyor. Sonra tekrar arıyor. MSN'de blocklama olayı var, cep telefonunda da var mı böyle bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 savcılık izni lazım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Telefonun ne marka Nokia'ysa Symbian yüklü 66x serisi ise cepforum.com da gerekli yazılımı bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 nokialarin netten bulabilirsin asidna dierlerininde olabilirde aramak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Sony_Ericsson_S700 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bende n70 ve n80 var böyle birşey yapabilirmiyim bende çözemedim bir kaç forum okudum model hakkında bilgi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 symbian larda java yazılıları iyice bir araştırmak lazım bloklamak için ek yazılımlar vardı şimdi adını unuttum dvd lerin içine bir bakayım olması lazımdı eklerim buraya sony lerdede kendileri koymuşlar istemediğinizi bloklayıveriyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 oo süper bekliyoruz ama nasıl oldugunuda açıklarsan sevinirim(z) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar