silencer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 triumph'tan elit bay petek dinçöz'e geliyor, "YES YOU ***ON!" [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 00:51 tarihinde, silencer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Othranx Türkiye'de onlardan bol var, mucizeyiz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 efet 13 milyon insan şekerle kandırılarak Akp yi tek başına iktidar yaptık. diğer topicte (su 500 tane msjlı baslıgı tam hatırlayamıorm) sonlarda chp nin varoslarla ilgili sorununu yazmıs arkadasın bırı. ayrıca bu sadece ekonomı olayı değil, birazda inanç meselesi. varoslardaki yada şehirde yasamayan insanlar genelde daha dindar olurlar, bu yüzdende chp yerine akp ye oy vermiş olabilirler. (şimdi hepimiz dindarız falan dicek bı kac kısı, o yuzden dinci deyim) bide memlekette bu kadar öküz war falan demiyolarmı, heee evet yüzde 20 bi siz normalsiniz , süper insanlar sizi geri kalan hepimiz öküzüz ama yönetim bizde :Dzuhjha [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 00:57 tarihinde, tashmoo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 şeker olsa yine iyi zehirli kömür yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Dinimi seven ve kendimce müslüman bir insanım ama din mi milletim vatanım mı dendiğimde dini değil vatanı seçtiğim için AKPye oy vermedim. Yarın öübr gün GÖR bakalım kimlerle birleşip cumhurbaşkanı seçecek o çok başarılı AKP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 . [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 00:58 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 00:59 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 18ine dün basıp bugün oy mu kullandın gerçi mesajlarındaki seviye 18 yaşında bile olmadığını gösteriyor ama neyse. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 00:59 tarihinde, Luriel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bence dtpyle birleşmicek cumhurbaşkanı seçerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bu ayrımcılık yüzünden zaten bu hallere geldik :) siz adamlara ikinci sınıf derseniz adamlar sizin beslediğiniz ideolojilere elbet ki sempati beslemez. haksız değiller [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 00:59 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 mhp nin de höt demeyeceği bir aday bulurlar sorun kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bazı seyleri çok abartıyosunuzzz çooook . nerdir bu kdr akp dusmanlıgı . [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 01:01 tarihinde, Onurlu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 DURMAK YOK YOLA DEVAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bazılarının feci içine oturmus seçim sonucları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 e iyi gidin topunuz mevlüt falan okutturun, gelip sacma sapan ''ehüehü biz kazandik amaciniz neaaa azinliktasiniz ehiehi'' seklinde topikler acmayin o zaman. böyle kiskirtma derecesinde konusulursa, ayrimcilik da yapilir baska sey de. cok normal. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 01:15 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 chp fln kazansaydı akp kaybetseydi bole topicler açılmıcakmıdı ehuuhuh akp içine al fln denmicekmiydi o zmn ? [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 01:11 tarihinde, Onurlu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 kimse böyle coluk cocuk safsataları yapmazdı ona eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: tashmoo üye [şikayet et] § 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 00:35 [ özel msj ] :D ohhaaa, adamın biri demişki msn listesindeki 10 kişinin onuda akp yi sevmiyormuş o yüzden kesin seçime hile karıştırılmışmış muhahaha =D Şöyle bir şeyin söylenmeyeceğine eminim ben mesela. Olay bu tarz bir başlığın açılmasından ziyade, mesajın içeriğinden kaynaklanıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Simdi soyleki Dindar olabilirsin bu beni ilgilendirmez ama sen burada icki icilmez burada bu olmaz diyerek. Bu ulkeyi deistirmeye baslarsan ki bende ozellikle yaziyorum sirf icki deil benim derdim. Anayasa deismeye baslarsa ufak ufak ve dedigimiz gibi ulke deisik bi rejim hali alirsa o zaman problem var demek. Yoksa banane arkadasim istedigin kadar cami yap istedigin kadar namaz kil ben bugune kadar sana karistimmi. Ama sen bana karismaya baslicaksin ve bundan yaklasik 80 yil once savasarak elde ettigim biseyi elimden almaya kalkarsan hir cikar. Secim sonuclari cok canimi yakti acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ya su forumu acarak 2 inci sınıf vatandas oldugunu kanıtladın bence.. butun akpliler deildir elbet ama sen 2 inci sınıf bile deilsin kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 sadece ilk sayfayı okudum ve topici açan arkadaşa şu kadar diyorm; demişsin ki 5 sene kendi çapınızda takılın sonra siz 2. sınıf olcaksınız cart curt kökünüzü kazicaz falan =P Peeehhh hayal kurmak bedava jnmss ne diim... Takıl sen. Bu ülke için savaşan ne olduğu belirsiz olmayan bu ülkeyi kuran insanların çocuklarıyız biz! Dağdan gelip (bkz: afganistan) bağdakini kovmaya kalkma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Kİmsenin kimseyi ne kovacağı ne de başka bişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Iste senin gibiler yuzunden istemiyoruz gelip burda vicdan masturbasyonu yapiyorsun.. Yonetim bizde diyorsun turkiyede demokrasiye hangi alanda bir katki sagladin herhangi bir meselede secim hakkin oldumu? Su zamma karsiyim diyebildinmi.. Sana 2. sinifsin demelerinini sebebi akp yi desteklemen degil biraz kafanin calismamasi cunku kandiriliyorsun sen kusura bakma yonetim bizdeymis yonetimin hangi kademesindesin bana soylermisin.. ayni mantik ile sie.sin gitsin aq bunlar ne? amina koyim yazinca kufur oluyorda aq yazinca olmuyormu ayrica niye ak degilde aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: böyle kiskirtma derecesinde konusulursa herhalde bugün atılan, çeşitli başlıklardaki yüzlerce mesajı hiç okumadın, kim kimi kışkırtıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Sırf Bunlar Müslüman Dierleri Deil die gene parsayı Topladılar. Şimdi Yatıp 5 sene Sonra uyanmak İstiyorum Tabi Yattığım Topraklarıda Satmassa Tayyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar