Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milletimden Utanıyorum!!11

LucifeL

Öne çıkan mesajlar

AKP oy aldı da, rakip "büyük" partiler ne yaptı? Ortaya hiçbir proje sürmeden, sadece "bok atarak" seviyesiz laflara bğaırıp durdular. Hatta bitanesi birleşmeden döndü oyları kaybetmek için. Bunlar salak mıydı da böyle yaptılar. Hayır ERbakancı falan değilim ama, bu işbirlikçilik. akp-chp-dp-mhp işbirliğinin başarısı bugünkü sahne, hepsi de mutlu.

Artık seçim bitti, kimseye kırgın değilim.

RTE

Dolayıısyla, yüzde 50yi chp ya da mhp falan alsa da değişicek bişey olmaycaktı,yine de bu memleketin sahipsiz olamdığına dair bi umudum var, aklını çalıştırmayan bu millete demokrasinin yaramayacağını bilen birilerinin olduğuna dair umudum var.
Darbe olaiblir, bu hükümet döneminde...
Sosyal ağlarda paylaş

yazılanları okudum da bir kaç yerde beni anlamadığınızı düşündüm açıklık getireyim.Şeriati getirecekler demedim sadece bi lafı vadı bu ülke şeriatle yönetilmeli diye o zihniyette olduğunu söledim.birde ben milletimden utanıyorum derken kastım su %50 olan kesimden bahsediyorum bide unuttum ben bide buna ek olarak %5,4 olan dtp yani bağımsızlar var.
Sosyal ağlarda paylaş

ya sole bir durum var ..şeriat laiklik falan benim bu konularda akp den cekincem . yok

ama şehit annelerini dinlemek zorundamıyım ya ben nie buna maruz kalayım tarzında beyanlar ..
ermeniymiş rummus parayı verene satarım .. (bu ülkede yaptırım gücü elde ederse ermeniler soykırımı oyle yada boyle kabul ettirirler özelleştirme iyi diyenlere )
it e sayın şehide kelle diyene
barzaninin bile posta koydugu bir hükümete
oy vercekler ini düşünmezdim bu milletin her ne kadar cebine para bile girmiş olsa bunu yapmaz diye beklerdim bu milletin yarısının ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...