zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 "Her millet layık olduğu şekilde yönetilir" milletinden utanan insanların olduğu bir millet, buna layık demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 AKP oy aldı da, rakip "büyük" partiler ne yaptı? Ortaya hiçbir proje sürmeden, sadece "bok atarak" seviyesiz laflara bğaırıp durdular. Hatta bitanesi birleşmeden döndü oyları kaybetmek için. Bunlar salak mıydı da böyle yaptılar. Hayır ERbakancı falan değilim ama, bu işbirlikçilik. akp-chp-dp-mhp işbirliğinin başarısı bugünkü sahne, hepsi de mutlu. Artık seçim bitti, kimseye kırgın değilim. RTE Dolayıısyla, yüzde 50yi chp ya da mhp falan alsa da değişicek bişey olmaycaktı,yine de bu memleketin sahipsiz olamdığına dair bi umudum var, aklını çalıştırmayan bu millete demokrasinin yaramayacağını bilen birilerinin olduğuna dair umudum var. Darbe olaiblir, bu hükümet döneminde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: oooh yandık artık, %50 oyun gazıyla eziklik had safaya çıktı adam gayet özetlemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 türk milleti çalışkandır türk milleti zekidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 tayyip amca kaç milyon kişiye yeşil kart verdi. hepimizden daha zengin adamlar bile dünyaynın parası ilacı beleşe alıyor alır tabi oy rte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 yazılanları okudum da bir kaç yerde beni anlamadığınızı düşündüm açıklık getireyim.Şeriati getirecekler demedim sadece bi lafı vadı bu ülke şeriatle yönetilmeli diye o zihniyette olduğunu söledim.birde ben milletimden utanıyorum derken kastım su %50 olan kesimden bahsediyorum bide unuttum ben bide buna ek olarak %5,4 olan dtp yani bağımsızlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ya sole bir durum var ..şeriat laiklik falan benim bu konularda akp den cekincem . yok ama şehit annelerini dinlemek zorundamıyım ya ben nie buna maruz kalayım tarzında beyanlar .. ermeniymiş rummus parayı verene satarım .. (bu ülkede yaptırım gücü elde ederse ermeniler soykırımı oyle yada boyle kabul ettirirler özelleştirme iyi diyenlere ) it e sayın şehide kelle diyene barzaninin bile posta koydugu bir hükümete oy vercekler ini düşünmezdim bu milletin her ne kadar cebine para bile girmiş olsa bunu yapmaz diye beklerdim bu milletin yarısının .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Akp'nin kazanmasına bende üzüldüm fakat yapılacak birşey yok. Tek tesellim istatistiklere göre üniversiteliler arasında ezici bir oranla CHP'nin kazanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 CNN'nin seçim sonu istatistikleri. http://img299.imageshack.us/img299/4567/secim3nz0.jpg [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 02:14 tarihinde, Sixoms tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 abi kaynak ekşi sözlük diyim başka paticik vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Sixoms, +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: Sam akp den gelecek seçimlerde aday ol lütfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Uncle Sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 O değil de sixoms o veriyi nerden aldın, ntv nin sitesinde göremedim. Bi kaynak bulsam üstüne konuşmak istiyorum. [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 01:54 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 abi zaten bu bizim ülkemizde bizim yaşıtlarımız yani 18-21 yaş arası gençlerin %75 i anası babası hangi partiye oy veriyorsa o partiye oy verdi.buda çok kötü bişi çünkü bu gençlerin siyasetten anlamadığını gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ya bence o tablo doğru da, gerçekten kaynak lazım. Konuşmak istediğim bir konu çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 http://www.cnnturk.com.tr/secim/konda.asp [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 02:12 tarihinde, Sixoms tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Nasıl kaldırılmış ya? NTV koyduğu bir şeyi neden kaldırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Pardon CNN'miş düzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Seni çok seviyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 alkolü yasaklarlarsa çevremde savaşacak birlerini ararım, bulurum sanırım. bulamassam da "v" ye saracaz artık, ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 V yi eğitim müfredatına sokmak lazım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 yav cnn'in tabloda dp her eğitim diliminde mhpden yüksek, toplamda nasıl mhp geçio dpyi? kafammı güzel nedir akşam akşam çözemedim, yanlışmı görüyorum ne anlamadım bi deyiverin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 vergilere abanırlar en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar