Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Merhabalar, Öncelikle en azından kendi adıma konuşayım. Bu sabah kalktığımda kendimi daha sakin hissediyorum.Yani dün sonuçlara biraz fazla sinirlendim yapımdan dolayı. Biraz fazla tepki göstermiş olabilirim. Ama bu sabah külahımı önüme koyup düşündüm. Madem biz bir milletiz. Adnan Menderes: "Bu ülke isterse halifeliği geri getirir." demiş millete. Tabir kötü, ama söylediği gerçek. Halkın %50 si böyle düşünüyorsa herkes halinden memnun demektir.Halbuki herkes kan ağlıyordu işsizlik,yolsuzluk, fındık, eğitim, sorunlar şu bu diye.Demek ki ülkeyi AK Parti iyi yönetiyor ki her 2 kişiden 1 i onlara oy attı. Seçim gösteriyor ki halimizden memnunuz. Şimdilik sorun yok o zaman. Bu ülke bu kadar kriz yaşadı.O krizler döneminde suçlu olan politikacıları kim seçti? Lübnanlılar mı?. Hayır. Biz seçtik. O krizlerden biz de sorumluyuz bir nevi. Altına basa basa şunu söylüyorum; Ülke batsa da, yerin dibine vursa da, açlıktan gebersek de, sürüm sürüm sürünsek te bunu gayet hakediyoruz demektir. Şu gemi aldı, bu villa cukkaladı bu bilmemne yaptı diye şikayet etmeye de hakkı yok insanların. Kimse kimseyi suçmalasın, zira suçmalaya kalkarsa da demokrasi sakızını kimse çiğnemeye kalkmasın. Baştakiler bizi iyi yönetmiyor. UFO'lar mı seçti baştakileri? Seçmeseydin o zaman... Ha aynı şekilde para akmaya devam eder,açık ekonomimiz zevale uğramaz, keyfimiz rahat olursa da seçim bizimdi. Bunun da eseri bizimdir, milletindir.Ne güzel bolluk içinde yaşamaya devam ederiz genel olarak. Tablo güzel gözükür. Unutulmamalıdır ki: "Her ülke hakettiği şekilde yönetilir." Bu gerçektir, çok önemli bir sözdür. Amerika'sı için de, AB'si için de geçerlidir.Amerika nasıl bir cumhuriyetçileri, bir demokratları seçmeye alıştıysa biz de buna alışırız. Sonuçta oyu gelip Avustralya vatandaşları kullanmıyor. Oyu kullanan bizleriz. Sonuçlarına da katlanırız iyi olsun,kötü olsun. Dışarıya gitme olayına gelince, kişilerin şahsi tercihidir. Sen nasıl %50 oyla iktidara gittiysen,onun da özgür iradesiyle verdiği bir karardır.Ben dışarıya çıktığımda ordaki yaşantıyı beğenmezsem ya da başka bir sebepten dolayı gayet geri dönerim, isterse ülke tamamen batmış olsun, bu ülkenin kimliğini taşıyorsam bu ülkenin insanıysam, bu ne kadar köyünden gidip yurtdışında çalışmış gurbetçinin hakkıysa, her ne kadar yurtdışında yaşayan birinin hakkıysa benim de hakkımdır. Evet, sanırım sakin kafayla biraz daha objektif bakabiliyorum olaylara. Demokrasi dediğiniz de budur, böyle olmalıdır. Ama sonra kalkıp şu bizi batırdı deyip hükümete saldırmak da en büyük samimiyetsizlik örneğidir. Bazı arkadaşlar benim solcu olduğumu düşünebilirler. Hayır efendim ben solcu değilim tahmin edildiği gibi. Liberal ekonomiden yanayım, devletin minimuma indirilmesinden yanayım.Uluslararası Ticaret'e entegre olup ihracatımızı ihtalatımızdan yüksek tutmaya çalışarak,üreterek,çalışarak, işlevi serbest piyasaya bırakmaktan yanayım.Ama aynı zamanda da vatandaşların sosyal ihtiyaçları da görmezden gelinemez.Eşit doğmuyoruz sonuçta. Herkese çalışma,üretme eşitliği verilmeli diye düşünüyorum. AKP'nin ekonomiyi liberalleştirme adına çok büyük atılımlar yaptığı da bir gerçek, ama Türkiye'de bunun için yeterli ortam yoktu. Zamanlama yanlışı da diyebiliriz. Mesela liberalizm'de herhalde kendi vatandaşına kazançta %15 stopaj vergisi koyup yabancıya koymama gibi birşey yoktur herhalde. Ha yabancı kaldırmanı bir nebze anlayabilirim,ama bunu kendi vatandaşından da almaman gerek.Böyle bir çifte standart olamaz. Devleti özelleştirirken de daha önceden belirttiğim gibi kontrol mekanizmalarının varlığı gerekiyor. Tamam minimuma indirilmeli ama, sonuçta özel sektörün ve yabancılara da kontrolsüz bir teslimin hoş olmadığını düşünüyorum.Şu anda devletin satılan kurumlar üzerindeki denetleyebilirliği tartışılır noktada. Sonuç olarak arkadaşlar umarım ülkenin beklentilerini karşılar AKP, karşılamazsa da "2 nci kez seçmedin mi sen bu partiyi,kendin istedin, kendi seçimin oturup ağlamaya hakkın yok." demezler mi adama? Devam eden AKP iktidarı vatana millete hayırlı olsun. Diyecek başka birşey yok. Hepimiz göreceğiz icraatlarını ve açıklarını... [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 08:46 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Herkes hak edildiği şekilde yönetilir. Açız işsiziz diyenleri suçlamıyorum çünkü adam yemek için AKPye iğerlernden daha çok güveniyor demek. Ne d,yelim umarım herkesin verdiği oyu bu sefer hak ederler ve Türkiye için gerçekten hayırlı bir 4 sene olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Uzaylılar mı seçti diyorsun, ben de sen bu yazıyı Türkiye değil de başka yer de mi yazdın diyorum. Bilinçli seçmen mi var da bunları söylüyorsun? Ne olup bittiği, biteceği hakkında fikir sahibi bir seçmen mi var? Halk çok eğitimli de yine akp mi seçildi? Ayrıca gelişmekte olan bir ülkeye, 3. Dünya ülkesine liberallik ne kadar doğru?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Messor, İşte uzaylılar mı seçti diyerek bu yaşam tarzı, bu hükümet insanların seçimi demek istiyorum. İster bilinçli olsunlar, ister bilinçsiz bu milletin seçimidir, saygı göstermek lazımdır diyorum. 3 üncü dünya ülkesi olarak gayet açık bir şekilde sıcak paranın nimetlerinden faydalanıyoruz. Ama buna fazla güvenmemek lazım, istedikleri zaman çekip gider bu sermaye. Ayrıca yazımda zamanlama yanlışı demişim. Çalışma demişim,üretme demişim.Ben de pek hazır olduğuna inanmıyorum. Şu anda Türkiye'nin önündeki en büyük sorunlardan biri tüketim toplumu olmasıdır.Borç alıyoruz, tüketiyoruz. Üretim yanında çok düşük seviyede kalıyor.Doğal olarak, ihracatımız da ara mal ithalatına bağımlı kalıyor. Kısır döngü'de takılıp kalıyoruz. Öncelikle yukarıda altını çizdiğim 3 kavrama dikkat etmek lazım.Bedavacılıktan kurtulmamız lazım,kendimizi zorlamamız lazım.En önemlisi kendisini zorlayana hakkını vermemiz lazım. Ama devlet kalkındırır oyununu oynayarak da bir yere varılamayacağını gördük bu memlekette.İhracat teşviklerini kapmak için ne oyunlar oynandığını gördük.O yalan bir kere.Naylon faturacı ihracatçıların bayağı bir kısmının da hala nasıl piyasada sanki güzel birşey yapmış gibi dolaştıklarını da ibretle izliyoruz. Şu anda kene gibi milletin sırtında vergiler var. Bu vergilerin nereye gittiğini de herkes biliyor. Batık bankalara.Üretimde de tüketim de de en büyük yük o bence. Bu ülkede düzeltilmesi gereken çok şey var da, işte önce oturup niyet edilmesi lazım ki o çok zor bence. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 09:03 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 @prawler:bence hala sinirlisin=) tespitlerin bi kaç yerde doğru,evet insanlar pek sorun görmüyorlar. bence şöle de düşünmek lazım, "bu insanlar sorun görmüyorlar,bu insanların yarısı salak mı ? salak. tamam ozman." bu mantalite bir kere her fikri ve ideolojiyi ayaklar altına alacak en temel şey,belli bir kitlenin altına girmek bir kere bu.çok büyük hata. irtica -laiklik konuları tayyip üzerinden işlenen konulardı,diğer konularda çok büyük başarısız denilemezdi,çok da başarılı denemezdi,fena değillerdi,"lan pek de yamuk durmuyor" dedi halk bu seçimlerde irtica yönünden partiye. yani bu ülkenin yarısı irtica tehdidini yok saydı en az. üstüne muhafazakar,aklı başında bir lider vasfı ve alternatifsiz olması,daha samimi seçim vaatleri eklenince patladı. türkiye cumhuriyetine de dinine de sahip çıkan insanların oluşturduğu toplum.ya da şöyle diyeyim,çoğunluğun saygı duyduğu toplum. insanlar tayyibi irtica unsuru olarak görmediklerini söylemişlerdir,sana göre mesela öyle olabilir,ama insanlar böle düşünmüyorsa, ya o mitinglerde,tuncay özkanlarda,deniz baykallarda bir samimiyetsizlik var demektir;ya da böyle bir şey yok demektir. eksiklerini açıklarını elbette konuşacağız,bi manada herkesi kucaklayan bir parti var karşımızda. daha tecrübeliler,bu yüzden daha başarılı olmalarını bekliyorum,ve ayakta kalmaları için öyle olmaları gerek. insanlar demokratik hakkını kullandı,insanlara hakaret etmek ya da sinirden sağa sola vurmak yerine saygı duymak geçer. malum hiçbirimizin babasının ülkesi değil,hepimizin ülkesi bu. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: malik üye [şikayet et] § 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 09:02 [ özel msj ] @prawler:bence hala sinirlisin=) Yok sinirli değilim. said: insanlar demokratik hakkını kullandı,insanlara hakaret etmek ya da sinirden sağa sola vurmak yerine saygı duymak geçer. malum hiçbirimizin babasının ülkesi değil,hepimizin ülkesi bu. saygılar. Bunu öğreniyorum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 soylediklerine cogunlukla katilmakla beraber bir noktayi vurgulamak isterim, malik. Halk dedi ki "laiklik vs. bunlar zaten elden gitmeyecek seyler, bunlarin uzerinden politika yapmak size bir sey kazandirmaz. Ayrica o soylediginiz seyler bi yana, her zaman oldugu gibi aciz biz... " Cumhuriyet Mitingleri'ni halk kendi istedigi icin yapti, CHP'ye destek olmak icin degil. CHP kendine pay cikarmak istedi bu isten orasi ayri. Ancak asil mesaj o mitinglerde AKP'yeydi ki mesaj gayet de yerini buldu. Dikkat ederseniz listelerde alt siralara konularak veya hic listeye eklenmeyerek bir takim insanlari eledi AKP. Bu insanlarin genel ozelligi SP'ye yakinliklari. Anlatmaya calistigim su an secilen milletvekillerinin buyuk cogunlugu zaten eski ANAP'li veya daha cok merkez sag goruslu insanlar. Bu da demek oluyor ki cumhurbaskani vakasinin bedeli AKP icinde sag tarafa kesildi, Bulent Arinc ve destekcileri. Dun AKP'deki onemli kisiler kursuye cikip halki selamladilar ki dikkatinizi cekmistir, Bulent Arinc orada degildi. Ayrica adamin konusmasina dikkat ederseniz soyledigi seyler merkez sag soylemleri. Kisacasi parti sag bir partiden cok merkez sag bir parti halini aldi. Tabii ki icraatlari aynasi olacak her birinin fakat ortada olan bir sey var, %46 oy aldilar. Egitimsiz, bilincsiz olsa da secen yine halk oldugu icin, hakettigi sekilde yonetilir. Bizim toplumumuzda bilincsiz oldugu icin bu sekilde yonetimi haketmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 valla ben hala sinirliyim. arkadaş fındıkçı ağlamıyomuydu açım borçluyum diye ? görmedikmi haberlerde. ee rizeden bu adamlara %50 oy çıktı 6 milletvekili soktu sanırım. sonra borçluyuz kredi bulamıyoruz diye niye ağlıyorsunuz. çiftçiler hayvancılar aynı şekilde çok memnun halinden demek ki.e ben artık şu vakitten sonra neden düşüneyim çiftçinin hayvancının memurun emeklinin halini ya da ülkenin geleceğini. böyle bir başbakan ve meclis tarafından yönetilmeyi kendileri seçtiler ama artık sakın haberlerde çıkmasın bu 5 sene boyunca çiftçiler memurlar yoksulluk sınırının altında yaşıyor diye umurumda değiller çünkü artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 herşey güzel cicide prawlerım,bi yer dikkatimi çekti said: Adnan Menderes: "Bu ülke isterse halifeliği geri getirir." demiş millete. çoğulcu demokrasiyle çoğunlukçu demokrasi farklı şeylerdir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Diğer topikde de dediğim gibi insanlar oy verecek daha düzgün bir parti veya lider olmadığı için hali hazırda ki hükümete oy verdiler kendi seçimleri olarak ki gayette haklılar. Sorun o oyları alan parti liderleri ve bazı derin fikirlerinde bence oy veren insanlarda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 zırcahil,yobaz bir millet varsa buna başka güçler başa gelip acilen eğitmesi gerekir.benim arabam yok nasıl olsa mazot 1ytl olsa ne diye nohuta,bulgura para veren adam yarın gotunude verir benim gozumde serefsızlıktır bır nevı oy orospulugu yapmaktır. akp çok iyi kullandı evet herkes halinden memnun değil ama herkes dinimizi korur diye akp ye oy verdi.bagımsızlara köylere gidiyor 'dindar cumhurbaskanı sectırmedıler bız dınımızı korumak istiyoruz' diye yemis akp herkesi.nasıl büyük bir tuzağa düştük,nasıl beyin yıkama olayıdır. dün çok yazı yazacaktım ama yazmadım böyle kara günlere biz nasıl geldik,karşı devrim nasıl başarılı oldu böyle. akp başarılı değil,akp durumdan çok iyi pay çıkarttı kendisine. bu millet çağdaşlığa,yüksekliğe layık değil hep beraber bunu gördük.yıllardır avrupa kapısında sürünen ülke yüzünden avrupalı parlementerleri suçluyorduk,yok biz geri değiliz cart curt... evet geriyiz. zeka olarak geri kalmış bir nesilin kalıntılarıdır bunlar.darwin'in türkler hakkında sözlerini duyup sinirlenirdik,yok efendim nasıl söyler falan 'türk milleti zekidir,türk milleti çalışkandır' diyen Atam'ın kemikleri sızladı,rahat uyusun. aclıktan agzı kokan adam dininden medet ummaya zorlanırsa daha cok tayyipler,daha cok ılımlı islamcılar gelecek. feto yu da bekleriz,o da cok sever boyle yerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ilımlı islam yoktur, tek islam vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Insanlarin son iki gundur, hatta son bir haftadir surekli olarak Adnan Menderes'ten ornekler vermesi oldukca dikkatimi cekti bu arada. Sonu oyle olmaz isalla. @MacLeod, demekki bu isten onlari cikaracak kisi olarak RTE'yi gormusler. Demekki adamlar Baykal'dan cok RTE'nin bu isi cozecegine inanmislar. yeni bi baykal tartismasi baslatmasi lazim birilerinin... hala savunan var mi merak ediyorum @Apache, belkide adamlari sadece dini somuruyo seklinde gordugumuz icin hala geriyizdir? Veya ne olursa olsun onemli olanin sol veya sag degil de TC oldugunu kavrayamadigimiz icin hala bu haldeyizdir? [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 09:35 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Benim kesinlikle cahil olmayan AKP'ye oy veren tanıdıklarım da var öte yandan bizim kapıcı CHP'ye oy attı; AKP bu seçimde artık bir sınıf partisi olmaktan çıkıp hakiki bir kitle partisi olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 cumhuriyet kurulduğundan beri değerlerine bu kadar ters düşen adamlar bu kadar başarılı olamamıştı.karşı devrimin ve arkasındaki büyük para kaynaklarının ne kadar başarılı bir şekilde aramıza sızdığını artık çok rahat gördük.ilerici zekanın köreltildiği,milli gelişim reflekslerinin nasıl yok edilmeye başlandığı kurtuluş ruhunun bittiği böylece gözümüzün önünde ki perdenin arkasında kendini gösterdi. cıkıyorum sımdı,aksama yazacagım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: riglous üye § 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 09:32 [ özel msj ] ------------------------------------------------------------------------------- @MacLeod, demekki bu isten onlari cikaracak kisi olarak RTE'yi gormusler. Demekki adamlar Baykal'dan cok RTE'nin bu isi cozecegine inanmislar. yeni bi baykal tartismasi baslatmasi lazim birilerinin... hala savunan var mi merak ediyorum baykalı falan savunduğumdan değil pekala başka partilere verebilirlerdi. ama fakir işsiz insanların ,çiftçilerin RTE ye oy vermesi nasıl bir mantıktır onu anlabilsem. başka birşey değildir benim gözümde. Adam göz göre göre dalga geçiyor insanlarla gemicikmiş yok oğlumun düğününde takılan altınlarla servetini açıklaması falan. Baykal dan bende pek haz etmiyorum. ama kardeşim akıl var nizam var ne Baykal ne Devlet Bahçeli nin hakkında yolsuzlukla ilgili bir dava var. bu RTE nin hali hazırda dokunulmaztan dolayı işleme konulmayan bi sürü davası var. İyi tamam halk RTE yi gördü kurtarıcı olarak ama ben diyorumki haberlerde insanların her kamera gördüklerinde ağlamasın işsizlik yoksulluk diye. hırsız bir adamı başbakan seçiyorsan bunları demeye hakkı yok ona oy verenlerin [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 09:42 tarihinde, MacLeod tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bir poşet kömüre , ucuzlatılan mazota , bu köylü 4 yıldır akpnin ne yaptığını unutuyorsa, ben bu ülkenin köylüsünden ne bir şey alırım, ne onlara acırım ne de saygı duyarım. Sokakta görsem konuşmam, 2.sınıf vatandaş muamelesi yaparım artık. Hoşgörü de bir yere kadar, ne yapayım bünyem böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Sen ister 2. sınıf gibi bak ister 3.sınıf sonuçta o köylünün oyu 1.sınıf unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 İşte onu diyorum ama beklemesinler artık benden saygı falan. Eskiden köyden gelip fatura yatıranlara sıramı verirdim , şimdi gram su vermem. Şehirlerdeki insanların oyları 2 puan köylerdeki 1 puan olacak değil ya, demokrasi işte. Ama hakikatten bu halka demokrasi çok diyorum bazen sol görüşlü biri olmama rağmen. Hakikatten karar verebilecek yetide değil halkımızın çoğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Biz buradan ne yazsak boş,taşra çevrelerinin tercihlerini anlayabilmekten uzak olduğumuzu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ben de diyorum ki iste bu tur seyler halkin kararini pek etkilemiyo. Yani halkin gozunde zaten hepsi yiyor ki marifetli olanin uzerinde dava yok, yeni yetme olanin davalari suruyo. Kaldi ki daha onceki mahkemelerde sucsuz bulunmustu, bunlar da asilsizdir diye dusunuyolar. Insanlar yine aglayacaklar. Ama bu aglamalari Baykal'a gel demekten cok, RTE'ye bak halimiz boyle bizi de dusun demek icin. Ha hepimizin sucu biz dusunduk ki bu insanlar RTE'nin gitmesi icin agliyor, yok arkadasim, bu insanlar Baykal'i bilmem kimi cozum olarak bile dusunmuyorlar. @Dev, o laflarla nasil sol gorusluyum diyebiliyosun hayret... Absolut'un dedigi gibi sorunu oy verende degil, oy isteyende gormen lazim. Sol bir parti isciyi emekciyi kendine kusturmusse asil yaziklar olsun ona. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 09:56 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 şimdide eşitliğimi srgular olduk? demokrasiyimi sorguluyoruz? lise mezunu olmıyanın oyunu saymıyalımm? herkezin senın kadar oy hakkı yokmu? köylü milletin efendisi değilmi? secmen bilincsiz diyorsan cıkıp sokağa gidip köye bilinclendiriceksin görevin değilmi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Köylü çocuk mu ki küssün partiye, göremesin tehlikeleri, elinden tutmak gereksin? Öyleyse ben de böyleyim onu söyledim. Ne halleri varsa görsünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Sen cocuk musun da inaniyosun laiklik elden gidiyor laflarina? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bnim sakinleşmeme gerek yoktu, son 3 yıldır bu ülkeye,millete olan nefretim hızla artıyordu ama bir kez olsun azıcıkta olsa vatana millete saygı/bağlılık ne derseniz diyin sesimi çıkarmamıştım ancak dün itibariyle bu millet vatan benim için bitmiştir, artık tarihin tozlu sayfalarında bulunabilecek bir şeydir, ve evet mümkün olan en yakın zamanda çekip gidicem bu ülkeden ve geri dönmeyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar