ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Secim yasaklarindan garbage a kactim. Abdrurahman Boztas resitalini izleyin. Mazot Bedava Olsun! http://www.youtube.com/watch?v=jPtgq7GOeGg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 çok kastım ama dayanamadım, 2. boztaş videosunun yarısında kapadın :p hamamda yaaa. siyasete böle soyundum dedi yaaa. abaww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 muhahaha şaka gibi adam ya puhahah yarılcam lan gülmekten o oleeyy yapışı sanki hareket çeker gibi puhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 komedi yaa ne biçim insanlar var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 306 oy aldi Abdurrahman Abim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Gülmekten bayılıyodum OF O NE YA OFF AHAHAUSHAUSH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 BİZ FIRILDAK DEĞİLİZ! Boztaş'ımızı destekleyen Last.fm'ci patileri grubumuza bekliyoruz :P http://www.last.fm/group/Biz+F%C4%B1r%C4%B1ldak+De%C4%9Filiz%21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 feyk bu. umarım. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 03:18 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bu adama oy veren yurdum insanı olduğu gibi, bu adamın adaylığına izin veren manyaklarda var. bu adam bala-mala meclise girseydi ne şamata olurdu. birisi kürsüde konuşma yaparken, bu da sandalyede "fırıldaksın lan sen" diye bağırarak döner dururdu... sonrada sirke dönerdi zaten meclis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Canım mazot koklamak istedi Edit: ''-köylü mazot sıcacak'' ahahaha o kapak ne öyle ya koptum . [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 10:04 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bunu diyen meclise girdi değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 "Barajı aştık , lümpenler iktidar olacak" diyecektim seçimden önce , dememe gerek kaldı. Son söz : "Durmak yok , yemeye devam!" (Deniz bitene kadar tabe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 8sene sonra hortlatmış herif ban him! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar