SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 @molto: yeni bir boyut.... [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 15:54 tarihinde, SeaGle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Domuz bagiyla baglanip bogazi kesilip arka bahceye gomulenler , madimakta yakilanlar , hristiyan diye kursunlananlar , kubilaylar , bombalanan bankalar konsolosluklar , dunyanin dort kosesinde kafasi kesilenler , havaya ucanlar ve midemin kaldiramayacagi daha niceleri hep birkac kendini bilmez sapigin isi degilmi ? Camiler kislamiz , minareler sungumuz ben dedim cunku. Ben oturdum seriatci teroristlerin dizlerinin dibinde.Ben dedim elhamdilullah seriatciyiz diye. Islam aslinda cok bariscil bir din , sadece kafirlerin kafasini kesmeye izin var.Camiler , imam hatipler , bilimum ortacagdan kalma medreseler , tarikatlar militan uretmese sempatizan uretiyor.10-12 yasindaki cocuklarin beynini yikamaktan cekinmiyorlar.En masum , iyi niyetli muslumanlar bile din elden gidiyor diye bagrildiginda agizlarinin kenarinda birikmeye baslayan kopukleri farkedemiyorlar. Cok iyi biliyorumki beyni yikanmis kuklalar ayni sekilde devam edecekler. Benim sozum ozgur dusunebilenlere , sakin gozunuzu boyamalarina izin vermeyin. Sonucta toleransli olan , baskalarinin ozgurluklerine saygi duyan sadece sizsiniz ve onlar bunu kullanip sizden gitgide daha fazlasini koparmaya calisacaklar.Ellerinde yeterince guc olsa tatli sozlere hic zahmet etmezler , zorla alirlar ne istiyorlarsa. Turkiye'nin gidisi hic iyi degil , kuzu postuna burunuyorlar simdi cunku koskoca turk ordusu var karsilarinda.Ama onu sindirmenin bir yolunu bulduklari an sasirip kalirsiniz ne kadar hizli ozgurluklerin , toleranslarin cope gittigine. Ve ozamanda simdi demokrasi savunucusu gecinenlerin hicbirini goremeyeceksiniz muhalefet yaparken.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 İslamda kafirlerin öldürülmesinin bile bir şartı var...Yani islam öyle "kafir bu hıristiyan hede hödö indirin" değil...İşte bunu anlayamayan kişiler geneklde düşüyor tuzağa. Aslında açıp okusalar abilere ablalara değil kitaplara inansalar böyle olmaz ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: bu ülkede demokrasi varsa çoğulculuk rejimine uyacaksın. yapma ya,demokrasi cogunlugu ele gecirenlerin despotlasma sanati degildir.Bu gorus AKP tarzi gorustur ve kokenlerinden biri imam hatiptir.Senden de belli oldugu uzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Aslında çoğulculuk demokrasinin olmazsa olmazı ama burada bahsedilen kavram çoğunlukçuluk galiba; çoğunluk istediğini yapar çoğunlukçuluk(ki böle bi şey yok), çeşitli eğilimlerin ve düşüncelerin yönetimde etkisini kabul eden siyasi yöntem de pluralizm yani çoğulculuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Açıkcası bildiğim 4 duadan 3ünü zorunlu din derslerinde öğrenmiştim (diğer 1ini de servisci amca susalım diye öğretmişti) o yüzden zararı yok diye düşünüyorum. Yani her derse giren herşeyi, öğrenip yutuyor olsa zaten eğitimli bi millet olurduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Laik devletsen dinlere karşı tarafsız olacaksın arkadaş. Zorunlu din dersi nedir yahu? Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi olsun isterse adı, bu ders tamamen hocasının insafına kalmış, çok çok kolay istismar edilebilecek bir derstir... Ben ufacık halimle o yaşlarda durmadan abuk subuk, ne olduğunu ne anlama gelmediğini bilmediğim arapça bir ton laf ezberlemek zorunda kaldım "dua" adı altında, hocamızda sağolsun hiçbirinin Türkçe bir açıklama yada çevirisininden ne söz etti ne de öğretti. Bırakın diğer dinleri, dua ezberletip namaz kıldırtmaya çalışmaktan müslümanlık hakkında genel bilgileri bile almadık doğru düzgün. Ha, bunların olduğu yerde İstanbul da bir Anadolu Lisesi. Din insanların HÜR iradeleriyle karar verebilecekleri birşeydir, devlet buna resmi müfredatla karışmamalıdır. Evet aranızda iyi hocalara denk gelmişler olabilir ama bu sadece sizin şansınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Çifte mesaj [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 18:43 tarihinde, Apis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 arap kültürü ve dua bilgisi dersi olarak değiştirilsin ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar