Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canım darbe istiyor

Apache

Öne çıkan mesajlar

Hala Sam'i ciddiye alip cevap yaziyorsunuz hayret. Forum troll'u gibi herkese cevap yetistirmekten baska bir derdi olmayan biri. Bu kadar aydir tartisiyoruz bu konulari , okadar sey soylendi , okadar ornek verildi , izah edildi , gazetelerden resimler kondu , yazilar aktarildi vs vs. Hic kimse Sam'in haklisiniz yada bu konuda hataliymisim dedigini gordumu ? Hayir.

Agzi laf yapiyor diye samimi ve iyiniyetli mi sandiniz? Arinc'ta melek ozaman.Yeni nesil politika anlayisi bu malesef. Futbol takimi tutar gibi parti tutmak... Kendinizi yormayin bosa Sam'e laf anlatiriz belki diye
Sosyal ağlarda paylaş

said:
oy verecek yaşa gelip de hala olgunlaşamadıysan, kimseyi örnek alman bişeyi değiştirmez.

hmm doğru, özellikle de önce hakaret edip sonra terbiyesizleşmemi söyleyen birini örnek almamın hiç faydası olmaz. ama sanırım işe her ileri geri konuşmayı dikkate almayarak başlayabilirim, mesela şu mesajı.

said:
ortada bilgiden cok polemikler,entrikalar.

kömür dağıtma fikri filan da benden çıkmıştı zaten. ama neyse onlar bir tarafa, türk halkına hayvan diyecek veriyi sen nereden bulduğunu anlat istersen. çünkü bilgiye dayandırıyorsun sen bütün sözlerini.
Sosyal ağlarda paylaş

demokrasi düşmanlarını tanklıyorum ben, onlar kendilerine istediği adı verebilir dediğim gibi. aynı faction içinde çeşit çeşit race, çeşit çeşit class var ne de olsa.

neyse sohbetinize doyum olmaz, kalın sağlıcakla şimdilik. umarım ki hepimiz için yeterince aydınlatıcı bir söyleşi olmuştur. ben mesela bugün tartışma adabı üzerine hayli deneyim edindim. önce hakaret edip ardından seviye çağrısında bulunmak argümanınızı yenilmez yapıyormuş. bilmekte fayda var bunları.
Sosyal ağlarda paylaş

Darbe olsa ne yazar bu halk değişecek mi hayır o zaman ilk önce ülkemizdeki cahil olan kesmi bilgilendirelim sonrası zaten kendi kendine olur.

Not:Cahil derken kimse ne diyor bu demesin bahsettiğim hayatı köylerde geçen okuma şansını hiç bi zaman yakalayamamış televizyon görmemiş görse de akp poh pohlaması görmüş insanlardır yoksa benim burada kalkıp kimseye cahil demek gibi bi hakkım yoktur ama açıkcaı böyle insanlar cahildir cahile de başka bişey denmez dimi =)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bu iktidarı Çankaya;da görmektense ölmeyi isterim.

Hiçbir boka tepki göstermemiş bir millet olarak buna da tepki koymayacağız.
Umarım ordu buna izin vermez.
Bütün askerî darbelere karşı olmuş bir insan olarak canım darbe istiyor.
Yobazlıktan çok sıkıldım.
Yarın askerî darbe olsa çok mutlu olurum.
Bunlar camilerine gitsinler, beni de askere alacaklarsa alsınlar anasını
satayım.
Arabistan' mıyız lan biz. Atatürk ilkeleri nerede..!
Büyükanıt darbe yapsa sabah erkenden kalkıp davul çalıp kutlarım.
Faşist olarak algılanmak istemiyorum ama bulunduğumuz duruma bakınca askerî
düzene razıyım.
Bunların hepsi hapse... Yarın sabah bile çok geç.
Gerçeklerin ne olduğunu biliyorum ama Çankaya'da başı bağlı karısını,
bacısını, kızını görmek istemiyorum.
Ellerindeki aritmetik böyle olmasını gerektiriyor. Ne yapalım susalım mı?...
Eğer bu hükümet Çankaya'ya çarşaflarıyla, türbanlarıyla çıkacaklarsa ben bu
Türkiye için boşuna mı sanat yapmışım.
Öleyim daha iyi. Nerede bu ülkenin aydınları ?...
Ben solcu olarak bunu söylüyorsam bir durun düşünün bakalım ülkede neler
oluyor...

Ferhan ŞENSOY

nısım adnıkraf nınığıdalamças
Sosyal ağlarda paylaş

Sam'e kendisine cevap verilmesine fırsat vererek, neden CHP'nin 50 yıldır belini doğrultamadığını ve bundan sonra da doğrultamadığını gösterdiği için teşekkürler.

Menderes ve DP dönemini okuyorum, o zamanın CHP'si ile şimdiki CHP arasında pek fark yok söylem bakımından.

[ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 19:48 tarihinde, silencer tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...