Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Levent Kırca Yayını Terketti

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

http://www.milliyet.com.tr/2007/07/21/son/sonyas01.asp

sayfada olayın videosunu da izleyebilirsiniz.

"Star TV'de yayınlanan 'Dobra Dobra' programına konuk olan tiyatrocu Levent Kırca canlı yayını terketti. Program sunucusu Müge Anlı'yla tartışan Kırca 'Ben nasıl düştüm buraya, burası düşülecek bir yer' dedi."

kişisel yorumum: levent kırca oraya çıktıında sarhoşmuydu bilemem ama, sölediği sözler ciddi ağır neredeyse küfüre kaçan sözler olmasına karşın, adamın tespiti hayranlık uyandırıcı. o ve o tarzdaki programların tamamı, düşülecek yerler.. adam gibi adam olan birisi çıkmaz o programlara.. neymiş dedikodu tartışıyolarmış :S

[ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 20:09 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

levent kırca antropoza mı giriyor yoksa parası bitti anlamadım ama bu aralar çok saçmaladı sanki gözümden de düştü.cem yılmaza meydan okumasına da pek gülmüştüm çünkü cem yılmaz o tip bi kapışmada 3 kişiyi daha kitleyebilir levent kırcanın yanında bu çok net.
+baştan konseptini bilmediğin programa niye gidip sonradan şekil yapıyosun kardeşim diyesim var kendisine.
Sosyal ağlarda paylaş

araştırmacı ruh ftw

[spo]

[/spo]

ps: hatunun ayağı kolu bacağı vs parçalandı / parçalanmadı tartışmasına nokta olacağından eminim. bayan kişisinin levent kırcaynan hiç bi ilgisi olmayıp zaten neden bu topiğe de bulaştı annayamadım :)

[ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 03:43 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...