Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 http://www.milliyet.com.tr/2007/07/21/son/sonyas01.asp sayfada olayın videosunu da izleyebilirsiniz. "Star TV'de yayınlanan 'Dobra Dobra' programına konuk olan tiyatrocu Levent Kırca canlı yayını terketti. Program sunucusu Müge Anlı'yla tartışan Kırca 'Ben nasıl düştüm buraya, burası düşülecek bir yer' dedi." kişisel yorumum: levent kırca oraya çıktıında sarhoşmuydu bilemem ama, sölediği sözler ciddi ağır neredeyse küfüre kaçan sözler olmasına karşın, adamın tespiti hayranlık uyandırıcı. o ve o tarzdaki programların tamamı, düşülecek yerler.. adam gibi adam olan birisi çıkmaz o programlara.. neymiş dedikodu tartışıyolarmış :S [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 20:09 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Levent Kırcanın bi kaç olayından sonra hızla gözümden düşmesi akabinde pek sevdiğim bi adam değildir artık. Hatta reklam için türlü şebekliklere başvurduğundan beri maximum derecede samimiyetsiz bulmaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 reklam kokan hareketler,güldürüken düşündürüyorum diyen adamdan da bu beklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 maraba televole dediginden beri sevmiyorum ben levent'i. [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 20:23 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Bu adam da artık reklam yapcam diye kasım kasım kasılıyo ya... Yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 ali karıya çöken. bu levent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 32432 senedir olacak o kadar yaptıktan sonra bosta kaldı adam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 said: Müge Anlı ve Pakize Suda'nın sunduğu 'Dobra Dobra' programının konukları Levent Kırca, Nihat Doğan, Tuğba Ekinci ve Arto'ydu. Burda bıraktım zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 hade len derim buna... düşülecek yermiş. konuklara bak, bilmiyo muydu kimler olduğunu. programın konseptinden mi haberi yoktu. küfür edicektim de neyse... bu adam yetenekli süper falan idi ama bozuldu böyle ya :/ kötü oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 amaan millet nasıl reklam yapacağını şaşırdı. geçen de bi hatuna pitbull saldırmıştı haberi çıkmıştı baldırı koptu diye. meğer eliyle haycanın çenesini ayırmış iki sıyrık var peeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 peeh dediğin kadının iki ayak bileğide kırıldı.böyle bir reklam olmaz uzaydan gelmiş gibi konuşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 said: uzaydan gelmiş gibi konuşmayın. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 "Levent Kırca Hayatını Kaybetti" diye okudum. Bu gece erken yatayım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 ben de mayını terketi diye okudum ben de uyuyim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 ben de tayını elletti diye okudum =/ ben öleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Adamın söylediği sözler doğru, ağır ama zaten ondan daha hafif eleştiriyi hakeden sözler de değil bunlar. Ancak bu adam bu programa çıkmadan önce de bunun içeriğini konuları az çok biliyordu. Bu yüzden ciddi şekilde reklam kokuyor sözleri doğru olsa da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Nerden dustum be buraya ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 tay var ya küçük at... Onu elletmiş. Kim ellemiş bilmiyoruz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 said: peeh dediğin kadının iki ayak bileğide kırıldı.böyle bir reklam olmaz uzaydan gelmiş gibi konuşmayın. o rly? resimleri gördüm valla kopan baldır yerindeydi, bilekler de sağlam duruyodu. bilek geyiğini de ilk senden duydum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 @ombakkombak Tık plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 levent kırca antropoza mı giriyor yoksa parası bitti anlamadım ama bu aralar çok saçmaladı sanki gözümden de düştü.cem yılmaza meydan okumasına da pek gülmüştüm çünkü cem yılmaz o tip bi kapışmada 3 kişiyi daha kitleyebilir levent kırcanın yanında bu çok net. +baştan konseptini bilmediğin programa niye gidip sonradan şekil yapıyosun kardeşim diyesim var kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 araştırmacı ruh ftw [spo] [/spo] ps: hatunun ayağı kolu bacağı vs parçalandı / parçalanmadı tartışmasına nokta olacağından eminim. bayan kişisinin levent kırcaynan hiç bi ilgisi olmayıp zaten neden bu topiğe de bulaştı annayamadım :) [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 03:43 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 levent kırca çok iyi ettiğini düşünüyorum. durduk yerde eski acı defterleri açarak ortamı germenin hiç bir anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 yaf o programın amacı belli zaten neden katılıyorsun be adam o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bu adamda sapıttı artık yaşı geçtikçe bunalıma giriyor kimse iplemiyor diye sanırsam yitirdi kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar