urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 sevdim.. bi kere gtada hiç durmayan bi kaza gercekleştrmiştim :D sanrm yarım saat oturup izledim :) ki 2. gta oynayışımdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 alevi söndürürkenki ses efektine dikkat edin, gta olduguna şüpheniz kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bu reklamda guzeldi http://www.youtube.com/watch?v=IXDSWhobbfc bu da gta ^^ [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 04:59 tarihinde, perfi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 hakket güzelmiş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 cüce, coca-cola'nın yaptığı tırt reklamları örnekler misin? hangisi tırtmış merak ettim. hayır kendisi dünyanın en iyi reklamlarını üretiyor sürekli olarak da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 hiç mi gta oynamadınız grafiklerini mi görmediniz nedir anlamıyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Tek kelimeyle süper bir reklam olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 yooo kötü reklamlar üretiyo hep, "icerde ne var görmek istermisin" reklamı kötüydü mesela "hadı alkışlıyalım" biraz daha az hipokrattı ama yine oda aynı sebepten dolayı kötüydü, gecen seneki kola makinasının içi reklamı animasyon olarak cok kötüydü espriler estetik berbatı direk. mesela "dünyanın son cocacolası" reklamı başarılıydı ama cocacolanın "hadı hep beraber kola icelim" mantalitesine ters olduğu için alakasız kacıyodur firmanın kişiliğine. aykıla geldikce sayarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar