unity100 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 evet sukur ki artik bir insiyatif gelistirdim, kendim yemek yapiyorum. onceden gozum kesmezken simdi kolay yapilan ama etkili yemeklere yonelmem sayesinde artik bakkala tostluk peynir ekmek almaya gitmez, kebapcidan 2 gunde 3 kez pide ismarlamaz oldum. nasil oluyor salcali sulu patates, sulu salcali kabak ve taze fasulye hicbir zahmet istemeyen, super etkili yemekler. alin kabagi, yikayin, uygun sekilde boyutunu ayarlayip tencereye atin, salca, tuz ve misirozu yagi ile takviye edin, sonra verin ocaga. ayni sey fasulye ve patates icin de gecerli. bu sekilde yiyecek masrafi yapmadan 1 hafta rahat 1 tencere ile idare ediliyor, ve lezzetli oluyor. ekmek olayini da aldigim her ekmegi buzdolabina atarak cozdum. en az bir hafta bayatlamadan dayaniyor. yanliz yasayan arkadaslara tavsiye ederim. [hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com [Bu mesaj unity100 tarafından 09 October 2003 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ühühühüh yazını okuyim derken sütü taşırdım... :D[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 valla pratik yemek yapmak için, tava yemekleri, mikrodalga ve mini fırın bi de mümkünse buharla pişiren aletçikler süper oluyo.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 horace +1[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 kabak, patates, domates, fasulye, biber salça,yağ,suyla felan karıştırıyorlar al sana "bekar yemeği" diyorlar.. tabii makarna, haşlanmış patates, et yapmak bana daha kolay geliyor. Ama en kolayı tabii pizza hut'ı arıycaksın kapına kadar getircek ;-)[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Valla en güzeli benim gibi apartmanın altında tantuni dükyanı olacak. Canın istediğinde gidip tıkınacaksın... :D[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 valla malzemeleri hele bolca önceden dolaba koyarsan misal bi soyalı tavuk 10 dakikada hazır. Yemişim pizza hatı.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: OwnerRavenLoft, 09 October 2003 18:40 tarihinde demiş ki: Valla en güzeli benim gibi apartmanın altında tantuni dükyanı olacak. Canın istediğinde gidip tıkınacaksın... :D[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Doyurmuyorki o...[hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 peynir ekmek+kola rullaz[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Kendisi küçük lezzeti büyük :D[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 peynir ekmek + kola iyidir. hele kustuğun günler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Bone iğrençleşme abi :D Şurada ağızımızın şularını akıtıyoruz.[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 niye abi P3Yn1R 3Km3K + k0l@ RuL3Z F0r3v3R diye kenk lik bile yaparım yani (durun lan vurmayın şaka :))[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 simdi kisinin kendi pisirdigi sebze yemegi kadar ruhu ve zihni dinlendiren, bir o kadar da hazimi kolay bir yemek daha yoktur. kola olayi yok pidolayi onlar hep hot olaylari.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 abi ben bir yağda yumurta yaparım var ya parmaklarınızı yersiniz niye parmaklarınızı yersiniz, yumurta yanmış ve iğrenilecek halde olduğu için açlıktan ölmemek için yersiniz :D[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ühühühü ben şahsen sebze yemeğinden nefret ederim.Tabi içinde şöyle kuşbaşı dilimlenmiş kuzu eti varsa o ayrı... :)[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: Infernal_Reborn, 09 October 2003 19:03 tarihinde demiş ki: abi ben bir yağda yumurta yaparım var ya parmaklarınızı yersiniz niye parmaklarınızı yersiniz, yumurta yanmış ve iğrenilecek halde olduğu için açlıktan ölmemek için yersiniz :D[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction Euahahah :D O da güzel. Aranızda salçalı yumurta deneyen varmı? Ne zaman yumurta kırmak istesem direk salça ararım...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 unity'nin evle ilgili başlık serisi de süper, hepsini toplayıp kitap yapmak gerek.. :-p insanın kendi yaptığı pizza da süper oluyor, dondurulmuş hamur her ne kadar hoş olmasa da bol bol koyuyorsun sosisini mantarını filan üff.. bir de çizburger yaparsın üstüne çift peynirli..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 off acıktım şimdi abi evde kimse de yok başka ne yiyecem :)[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Çeeeeeeekkkkkk bir buçukkkkkkkkk Yağlı olsun.....[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 gıcıklığına yapıon de mi. ama ben dolapta 3 tane salam ve biraz da kaşar buldum ooh ketçap mayonez de var ama tek eksik EKMEK YOK :([hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 walla gulum benim dolapta 4 tane pizza var superfreshn simdi gidip onları ıstıp tıkınacam. ama ev yemeklerinde kabiliyetsizim. gecen gun yumurta yapim dedim yumurtanın kabugunun yarısınıda icine kattım. daha sonra yumurtayı pisirmeden once sucuk koymak gerektigini hatırladım ve yumurtaları kenara ittirerek sucuklari pisirdim, ama artik bu sucuk , yanında yumurta olmustu. tavanın icine kolayı dusurunce de mis gibi spesyalitem hazır oldu. Bi daha yumurta yaparsam(sucuklu)[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: Infernal_Reborn, 09 October 2003 19:12 tarihinde demiş ki: gıcıklığına yapıon de mi. ama ben dolapta 3 tane salam ve biraz da kaşar buldum ooh ketçap mayonez de var ama tek eksik EKMEK YOK :([hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction Öheeeee evde 300.000 T.L bile mi yok. 5 dk gidip bakkala alsana ekmek...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Ben evde hiç bişi yokken bile yemek çıkarmış adamım.Biraz un vardı.1 tane yumurta falan.Hamur yapıp kızarttım...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 para var da ev 12. katta ben daha bilgisayarı açıp kapatmaya üşeniyorum giyinip aşşaa inecem bakkala yürümek de 10 dk ekmek alana kadar giderim pideciye.. ama üşeniom..[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar