Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bakkal, Kebapcidan bagimsizligi kazanmak

unity100

Öne çıkan mesajlar

evet sukur ki artik bir insiyatif gelistirdim, kendim yemek yapiyorum. onceden gozum kesmezken simdi kolay yapilan ama etkili yemeklere yonelmem sayesinde artik bakkala tostluk peynir ekmek almaya gitmez, kebapcidan 2 gunde 3 kez pide ismarlamaz oldum.

nasil oluyor salcali sulu patates, sulu salcali kabak ve taze fasulye hicbir zahmet istemeyen, super etkili yemekler. alin kabagi, yikayin, uygun sekilde boyutunu ayarlayip tencereye atin, salca, tuz ve misirozu yagi ile takviye edin, sonra verin ocaga. ayni sey fasulye ve patates icin de gecerli. bu sekilde yiyecek masrafi yapmadan 1 hafta rahat 1 tencere ile idare ediliyor, ve lezzetli oluyor.

ekmek olayini da aldigim her ekmegi buzdolabina atarak cozdum. en az bir hafta bayatlamadan dayaniyor.

yanliz yasayan arkadaslara tavsiye ederim.
[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com

[Bu mesaj unity100 tarafından 09 October 2003 18:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kabak, patates, domates, fasulye, biber
salça,yağ,suyla felan karıştırıyorlar
al sana "bekar yemeği" diyorlar..

tabii makarna, haşlanmış patates, et yapmak bana daha kolay geliyor.

Ama en kolayı tabii pizza hut'ı arıycaksın kapına kadar getircek ;-)[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OwnerRavenLoft, 09 October 2003 18:40 tarihinde demiş ki:
Valla en güzeli benim gibi apartmanın altında tantuni dükyanı olacak. Canın istediğinde gidip tıkınacaksın... :D[hline]Mail:mailto:[email protected]
Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design
Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...

Doyurmuyorki o...[hline]tHe Original fi$h®

Banshee

Sosyal ağlarda paylaş

simdi kisinin kendi pisirdigi sebze yemegi kadar ruhu ve zihni dinlendiren, bir o kadar da hazimi kolay bir yemek daha yoktur. kola olayi yok pidolayi onlar hep hot olaylari.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infernal_Reborn, 09 October 2003 19:03 tarihinde demiş ki:
abi ben bir yağda yumurta yaparım var ya parmaklarınızı yersiniz
niye parmaklarınızı yersiniz, yumurta yanmış ve iğrenilecek halde olduğu için açlıktan ölmemek için yersiniz :D[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan
10 yıl öncesi, thrash blowing all
Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar?
the action brings reaction

Euahahah :D O da güzel. Aranızda salçalı yumurta deneyen varmı? Ne zaman yumurta kırmak istesem direk salça ararım...[hline]Mail:mailto:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

unity'nin evle ilgili başlık serisi de süper, hepsini toplayıp kitap yapmak gerek.. :-p

insanın kendi yaptığı pizza da süper oluyor, dondurulmuş hamur her ne kadar hoş olmasa da bol bol koyuyorsun sosisini mantarını filan üff.. bir de çizburger yaparsın üstüne çift peynirli..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

walla gulum benim dolapta 4 tane pizza var superfreshn simdi gidip onları ıstıp tıkınacam. ama ev yemeklerinde kabiliyetsizim. gecen gun yumurta yapim dedim yumurtanın kabugunun yarısınıda icine kattım. daha sonra yumurtayı pisirmeden once sucuk koymak gerektigini hatırladım ve yumurtaları kenara ittirerek sucuklari pisirdim, ama artik bu sucuk , yanında yumurta olmustu. tavanın icine kolayı dusurunce de mis gibi spesyalitem hazır oldu.

Bi daha yumurta yaparsam(sucuklu)[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Deli Etmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infernal_Reborn, 09 October 2003 19:12 tarihinde demiş ki:
gıcıklığına yapıon de mi. ama ben dolapta 3 tane salam ve biraz da kaşar buldum ooh ketçap mayonez de var ama tek eksik
EKMEK YOK :([hline]Verni gülümsüyor sayfalardan
10 yıl öncesi, thrash blowing all
Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar?
the action brings reaction

Öheeeee evde 300.000 T.L bile mi yok. 5 dk gidip bakkala alsana ekmek...[hline]Mail:mailto:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...