Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Şeffaf çarşaf istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 o değilde bi ara bi şehir efsanesi vardı, böyle bi çarşaflıyı aramışlar içinden keleş taşıyan sakallı makallı bi terörist çıkmış felan diye o geldi aklıma. doğrumuydu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 TSK varken bi s2m olmaz.Yine beyinlerine vura vura yere gömerler de ondan sonra nolur bilemiycem sdşflkjcv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Vurma ile olmuyor bu işler anamış olman lazım. Yani TSK ancak ve ancak gene fütursuzca saçmalama durumunda bişiler yapar bundan sonra yani durduk yere neden yapsın, yapmasın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bunlar TSK nın darbesinden de kaynaklanıyor. Topladılar zamanında solcuları ortama verdiler gericileri bide desteklediler tam oldu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 yahu ben anlamıyorum AKP Dini sömürünce suç oluyor Deniz Baykal işler çevirip Atatürkçülüğü sömürünce suç olmuyor, MHP milliyetçilikle halkı sömürünce suç olmuyor bütün partiler bişeyi sömürüo arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: Bundan önce Atatürk cumhuriyeti kurarken halk memnun muydu?Sanmıyorum Halkın o dönemde Atatürk'ü desteklediğini ve ondan memnun olduğunu düşünüyorum. Yoksa bugün bile en radikal Atatürk karşıtı bile ona dil uzatmadan önce iki kez düşünmezdi, ayrıca bıraktığı bu emaneti 70 yılda her türlü sağcı hükümete ve darbelere karşı koruyamazdık, çoktan eriyip giderdi. Halk daima çoğunlukla sağa yönelsede bu memlekette, hiçbir tarihte Atatürk'e karşı cephe almamıştır. Evet azar azar bu emanti harcasakta hala emaneti bizimle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 last survivor sömürmekle saldırılardan korumak arasında biraz fark vardır farkında mısın? Biri istismardır biri koruma içgüdüsüdür.Akp dini sömürüyor ve kullanıyor.Dine karşı bir saldırı mı var? hayır yok. Ama Atatürkçülüğe ve laik cumhuriyete karşı bitmek bilmeyen bir nefret ve saldırı var chp de Atatürkçülüğü sömürmüyor, koruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Apis bence yanılıyorsun.Şöyle ki en radikal Atatürk karşıtı bile iki kere düşünüyor çünkü Türkiye'de düşüncelerini söylemek tehlikeli Ötesinde nasıl böyle çoğaldı Atatürkçülük diyorsan yanıt basit:Politik endoktrinasyon Eğitimin ilk basamaklarından başlanmakta daha Atatürk sevgisi aşılanmaya.Kabul etmek lazım ki Atatürkçülerinde bir çoğu kendisi araştırmadan elinde ki ilkokuldan beri verilmiş saf ve bağnazlık derecesinde ki Atatürkçülüğe tutunmaktadır.En azından benim görüşüm bu Örneğin bir arkadaşım şuan msnden akp ve türevlerine küfürü basmakta , Atatürk burada olsada gebertse şunları diye inlemekte ancak konunun derinine inildiğinde Atatürk'ü bile yeterince tanımadığı ortaya çıkmakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Evet, şu an gerçekten Atatürk'ü ne kadar anlayabiliyoruz? Bu doğru. Düşünce açıklamak bu memlektte riskli ve tehlikeli; bu da doğru. Atatürk konusunun ilkokul birinci sınıfta elimize tutuşturulduğu kısmıda doğru. Ha bu sonuncusu kötü yada tehlikeli mi? Bence değil. Ama benim bahsettiğim Atatürk hayattayken ona duyulan sevgi ve verilen destek. Bence o vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 horace in anasıda carsaflı,ondan bu komiklikler.ekside acın seriat,carsaf konularını süsleyen bastacı horace. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 14:54 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ana bacı karıştırma lan ! (swh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Seviyenizi lütfen düşürmeden tartışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 -da ayrı apache Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 AKP sempatizanıda dünkü seçimlerden sonra birden açığa çıktı bu forumda. Meydanı buldular, açığa çıktılar. Atatürk'ün ilkelerini bile sorgular olmuşlar kankurellalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 aman da aman. bak hakaret eder gibi, horace ın annesi de çarşaflı evet çarşaflı. ben de fethullah gülen sempatizanıyım üstelik. bunda gizli bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 acık acık soyler olmus,kimden cesaret aldın boyle? %46.66 geldi artistlik başladı [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 15:29 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 666 da güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ya insanların inançları size neden batıyor? ister puta tapar ister çarşafa ister haça isterse şeytana... Size ne? atatürkün bize verdiği demokrasidir. halk ne isterse o olur demiştir. Ataya bir gıdım saygınız varsa halk'ın arzularına saygı duyun... Yeter artık atatürk'ün arkasına gizlenip sizin düşünmediğiniz insanlara saldırmayı. Atatürk sizin gibide düşünmüyordu çünkü.. ve şuanki halinizi görse "Demek ki hiç bi şey öğretememişim... " derdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Atatürk "Türk milleti zekidir" diyerek tarihi bir hata yaptığını bilmiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 feto sempatizanları cıksın tek tek ortaya,baska kımler seviyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Apache ne yapıcaksın öldürücek misin bizi? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Fetoya sempatim yok ama senden pek irite oldum ben son 10 dakkada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Apache bak prawler sakinleşmiş ondan sora konuşmuş güzel güzel.Sende sinirle konuşuyorsun bence.İlk bi sakinleş sonra gelir tartışmada yaparsın sohbette edersin Birde önceki sayfada biri Atatürk ilkelerinide sorgulamaya başlamışlar demişte bence bunda sorgulanmayacak birşey yok.Herşey sorgulanabilir bunda yanlış birşey yok?Sorgulamadan doğruya nasıl ulaşacaksın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Saldırın millete ancak zaten bunu yaparsınız, zerre kadar millete saygınız kalmamış, daha doğrusu kendinize kalmamış..Size ,sizin davrandığınız şekilde karşılık verilmeyince daha da çıldırır olmuşsunuz..Kendinizin kabul edemediği bir durum da hemen Atam şöyle Atam böyle diye söylemeniz de değişik bir durum, zaten onun fikirlerini, kendi fikirlerine uyarlamaya çalışanlarla dolu ortalık...Seçimden sonra bukadar seviyesizliği, terbiyesizliği gördükten sonra "iyi ki sizin desteklediğiniz parti yerine akp gelmiş" der oldum..RTE nasıl ki köylüye "ananıda al git derken" saygısızlık etmişse sizde aynı şeyleri bu ülkenin halkına, milletine gerici,örümcek kafalı vs vs lerle yapıyorsunuz..Ben AKP e oy vermememe rağmen o %46 lık oranda gerici bulunabileceği gibi çok zeki saygı değer insanlar da olduğuna eminim...ayrıca bu yazdılarımın havada kalacağını da düşünüyorum fakat bir umuttur yazdım. Umarım herkes silkinir ve kendisine gelir, çünkü bu ülkenin herkesin fikirlerine, mücadelesine çalışmasına çabalamasına ihtiyacı var..görüşün ne olursa olsun zorluklar karşısında veya çoğunluk yanlışı seçti diye dönüşü olmayan bi şekilde ülkeyi terketmeye kalkmakta,veya düşünmekte gerçekten bu ülkeyi önemseyen kişilere yakışmaz.. Yazdıklarımda kırıcı olduğumu sanmıyorum umarım herkes okur.Umarım düşüncelerimizle kendimizi toplumun geri kalanından ayırmak yerine bütünlüğü sağlamayı amaçlarız.. Not: yazım hatası . [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 19:32 tarihinde, DoubleW tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar