Slat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Önde çarşaflı oy verdikten sonra imzasını atıyor.. Oyu kime attığını kestirmek pek güç değil.. Ve malesef oyunu attığı o çarpık zihniyet ezici bir üstünlükle iktidara geliyor.. Arkada ise Atatürkümüzün o meşhur resmi.. Kafasını kaldırmış, yukarı bakıyor.. Ama defalarca gördüğüm bu resim, sanki daha farklı gibi.. Atamız, sanki gördüğü "iğrenç" manzaradan dolayı kafasını çevirmiş gibi duruyor.. Eğer Atatürk gerçekten o resimden önündeki rezaleti görseydi ne düşünüyor olurdu? Kahrolup kafasını çevirmeden önceki düşünceleri neler olurdu? Yurdumuzu imkansızlıklardan, yoktan; her türlü korkaklara, gericilere, küçük düşünenlere rağmen var ettik ama ne hale gelmiş diye düşünmezmiydi? Benim savaştığım ve yok ettiğim bu din sömürüsü, gericilik, şeriat kafası nasıl bu kadar güç kazandı, kimseninde sesi çıkmadı demezmiydi? Tamamen gerici, örümcek beyinli bir düşüncenin ürünü olan türban, kara çarşaf nasıl benim halkıma "din özgürlüğü" ve "insan hakları" kısvesi altında yutturuluyor, yoksa benim halkım bu kadar mı cahil bir hale getirilmiş diye düşünmezmiydi? Benim öğretilerimin ve ilkelerimin tam zıttı bir düşünce eksenine sahip bir parti nasıl olurda %50 oy alır diye düşünmezmiydi? Kendini unutulmuş, tarihin tozlu sayfalarında yerini almış biri haline geldiğini düşünmezmiydi? Yücelttiğim kadın ne hale gelmiş, pis bir çarşafa dolanmış, aşağılanmış demezmiydi? Binlerce insanımız boşuna şehit olmuş diye düşünmezmiydi? Ve en acısı... Cumhuriyeti emanet ettiğim gençlik bunlara nasıl izin verdi demezmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Saadet partisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Anlamadığım şu Atatürk ne zaman bu zihniyeti(din sömürüsünü) yoketmiş? Hayır yoketmişte şimdi mi hortlamış bu?Çok partili yaşama geçişte gördük Darbe zamanında gördük? Demek ki bu zihniyet hiçte yokedilmemiş.Belli ki ezilmiş bastırılmış bir süre.Ama halkın çoğunluğu bu zihniyetteyse zaten bastırmak hiçbir işe yaramayacaktır Ayrıca bir insan çarşaflı olduğu için yazık bu zihniyete vs demek yanlış bence Ailemde bir tane kapalı yok hatta inanan nadir var diyebilirim.Ancak hiçbir zaman şu ninçalara bak O_o bunların hepsi örümcek kafa tarzı bir yaklaşım sergilemedim.Düşünceleri sana ters olabilir yinede saygı duymak grektiğine inanıyorum ve onlar benim dinsizliğime karışmadıkça kendilerine karışmıorm He tabi bizim gibilere karışmak isteyenler olacak elbette.Bunların çoğuda aşırı dincilerden çıkacak Ancak bir çarşaflı fotosu koyup Aaa bak kadın çarşaflı örümcek kafalı bak buda garanti akepeye vermiştir oyunu.İşte akpnin seçmeni bu.Bunlar geldi başımıza vs demek yersiz ve yanlış bence He son olarak adamların oyları%46 fln çıktı Türkiye'nin her kesiminden insan bu kişilere oy verdi artık bunu kabul etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 eee şimdi kronolojik sırayı bozmamak lazım, o şehitlerin kanı çarşaf kalksın diye dökülmedi. emperyalistlerin kovulması için döküldü. çarşaftı, festi filan bunlar son şehit düştükten yıllaaaaar sonra gerçekleşen olaylar. şehitler üzerinden duygu sömürüsü anlamsız olmuş.. ha öte taraftan kime oy verdiğini sen gidip gördün mü? başörtüsüne sempatik bakan yegane parti akp değil, herhalde farkındasındır? ben de hoşlanmıyorum pek ama nasılsa bir yöne doğru dönüyor, ergeç onlar (onlar değilse de gelecek nesilleri) açılacak biz kapanacağımıza... nehirde akıntıyla beraber yüzen bir balığın denize ulaşamama korkusu ne kadarsa benim de çarşaftan korkum o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 manasız bir tespit olmuş. Mustafa Kemal kendi halkına neden yüzünü cevirsinki? zamanında uğruna savaştığı kanını döktüğü halk'ın içindede yukardaki kadınla yanı düşüncelere sahip insanlar yokmuydu? Lütfen neleri kullanarak siyaset yaptığınıza dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ey milletim Ben Mustafa Kemal'im Cagin gerisinde kaldiysa düsüncelerim Hala en hakiki mürsit degilse ilim Kurusun damagim dilim Özür dilerim Unutun tüm dediklerimi Yikin diktiginiz heykellerimi Özgürlük hala En yüce deger Degilse eger Prangali kalsin diyorsaniz köleler Unutun tüm dediklerimi Yikin diktiginiz heykellerimi Yoksa cagdas medeniyetin bir anlami Ortacaga tasimak istiyorsaniz zamani Bas taci edebiliyorsaniz Sanatin icine tüküren adami Unutun tüm dediklerimi Yikin diktiginiz heykellerimi Yetmediyse acisi siddetin savasin Anlami kalmadiysa Yurtta sulh dünyada barisin Eger varsa ödülü silahlanmayla yarisin Unutun tüm dediklerimi Yikin diktiginiz heykellerimi Özlediyseniz fesi peceyi Aydinliga yegliyorsaniz kara geceyi Hala medet umuyorsaniz Sihtan seyhten dervisten Sifa buluyorsaniz Muskadan üfürükcüden Unutun tüm dediklerimi Yikin diktiginiz heykellerimi Esit olmasin diyorsaniz kadinla erkek Karacarsafa girsin diyorsaniz Yobazin gazabindan ürkerek Diyorsaniz ki okumasin Kadinimiz kizimiz Budur bizim alin yazimiz Unutun tüm dediklerimi Yikin diktiginiz heykellerimi Fazla geldiyse size Hürriyet cumhuriyet Özlemini cekiyorsaniz Saltanatin sultanin Hala önemini anlayamadiysaniz Millet olmanin Kul olun Ümmet kalin Fetvasini bekleyin sayhül islamin Unutun tüm dediklerimi Yikin diktiginiz heykellerimi RAHAT BIRAKIN BENI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Herkesin görüşü kendine. O teyze veya gençkız veya anneanne istediğine oy vermekte serbest önemli olan onun oyunu alabilmek ki saolsun siyasetçilerimiz dini, Atatürkü, laikliği alet ederek her türlü oyu alabilmek için bir milletin saygı verdiği değerleri birbirine karşılaştırarak ki bu üç mevzu birbiri ile karşılaştırılamaz dahi oy avcılığı yaptılar. Ne diyelim hepsinin yeri nşallah cehennem olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 artık bu sabahtan itibaren bişey diyemiyorum iş yerimdeki akpliler nasılda belli oluyor gözlerime batıyor anlatamam kafa atasım geliyor hepsine hepsine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 saadettir canım o,saadet. rahatsız olacan kesim yüzde 3 senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bi 5 sene daha bu anlayışta davranmaya devam edersek 3. tayyip dönemi de kesin demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Arkadas halen halk'i kucaklamayi ogrenememissiniz ki =S bu gidisle akp turu partiler daha cok %50 alir. Bu arada kucuk bir tespit yapmak istiyorum akp oylarini %40 arttirdi, 2002'de akp'e verenlerin cogu yobaz ve dinci tayfaya aitti peki bu %40 nerelerden ne sekilde geliyor akp disinda kalan partiler bunu incelemeli ona gore adim atmalidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 şaka gibi, milliyetin salak yorumcuları bile tamamen akp li olmus bi anda! noluyoruz anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Kim akpli olmuş milliyetten?Dur okuyamadım bugün ya açam netten gerçi kim olabilir ki?Hasan Pulur değil elbette o adam kaç yıldır aynı yolda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 yok salak yorumcudan kastım internet haberlerine yorum yapan insan kitlesi.yazarlardah bahsetmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: eee şimdi kronolojik sırayı bozmamak lazım, o şehitlerin kanı çarşaf kalksın diye dökülmedi. emperyalistlerin kovulması için döküldü. çarşaftı, festi filan bunlar son şehit düştükten yıllaaaaar sonra gerçekleşen olaylar. şehitler üzerinden duygu sömürüsü anlamsız olmuş.. Kurtuluş Savaşı sadece emperyalizme karşı verilen bir savaş değil, aynı zamanda gericiliğe, osmanlının çarpıklığına karşı verilen bir savaştır.. Hatta Atatürk Kurtuluş Savaşı bittikten sonra asıl savaş şimdi başlıyor tarzı birşey söylememişmidir? said: Mustafa Kemal kendi halkına neden yüzünü cevirsinki? zamanında uğruna savaştığı kanını döktüğü halk'ın içindede yukardaki kadınla yanı düşüncelere sahip insanlar yokmuydu? %50'yi hemen nasıl tüm halk diye lanse etmeye başladınız.. Üstelik o %50'den aç bırakılıp seçim zamanı ekmek kömür "yardımıyla" alınan oyları çıkar, aşiret reisini parayla satın alıp altındaki tüm insanlardan zorla alınan oyları çıkar, hükümetin elindeki medya tarafından yapılan gerçek dışı ve yalaka haberlerle beyin yıkanıp alınan oyları çıkart, çocukluğundan beri yurtlarda, tarikatlarda, şeyhlerde hocalarda beyni yıkanan insanların oylarını çıkart, o zaman bu partiye gerçekten kendi iradesi ve mantığıyla oy veren insanların yüzdesi çıkar.. Üstelik ben o yukardaki kadına kızmıyorum çünkü onun suçu değil.. Artık yetişirken mi beyni yıkanmış, kocası abisi falan mı zorla kapamış bilinmez said: şaka gibi, milliyetin salak yorumcuları bile tamamen akp li olmus bi anda! noluyoruz anlamadım Daha dur süper medyamız öyle bir göt yalama yarışına girecek ki birbirlerini yiyecekler.. Ama bence ipi Mehmet Barlas göğüsler.. said: Arkadas halen halk'i kucaklamayi ogrenememissiniz ki =S bu gidisle akp turu partiler daha cok %50 alir. Ooh tam tayyibin istediği kıvama gelmişsin.. Ne demişti, halk isterse laiklikte elden gider.. Medyayı kullanıp öyle bir uyutacak ki milleti, her yaptıklarını "halk istedi" "bakın %50 aldık yaparız tabii halkın iradesi" "demokrasi blah blah".. Sizde çanak tutarsınız artık halkı kucaklayayım derken bi bakmışsınız siz kucaktasınız @Bodrack: Anlamadığın nokta bu saygı duyulması, tedirgin olunmaması gereken birşey değil.. Bir kere bu bir görüş falan değil.. Tamamen gericilik üstüne kurulu bir düşünceye ben saygı göstermem kimse kusura bakmasın çünkü bu anlayış=bu ülkeye zarar. Bu pislik asıl karşımıza dediğin gibi darbeden sonra çıktı Kenan Evren saolsun.. Yeşil kuşak projesini öyle güzel uyguladılar ki Amerikanında desteğiyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 yahubu PİSNİNJALAR nerden buluyolar KENDİLERİNDE BUHALKARI YA DFELİRİCEM ELİME SİLAH ALIP ÖLDÜRÜCEM AHDJSAHDGYATSDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: bi 5 sene daha bu anlayışta davranmaya devam edersek 3. tayyip dönemi de kesin demektir. Tayyibin gelmesinin sebebi bu anlayış değil Baykal ve Mehmet Ağar gibi gereksiz insanların kendileri yerine partiyi, hatta Türkiye'nin geleceğini düşünüp zamanında istifa etmemeliridir.. @Horace: Zaten sen artık iflah olmazsın sana yapacak birşey yok.. FETHO FTW!!1! [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 11:18 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bir tarafda Dini sömürü diğer tarafda duygu sömürüsü, insan haklarına saygısızlık, Demokrasi'ye aykırılık. Kemalist'lik bu değildir Atam orda başı yukarda kendi başarısı ile gururla bakıyor göge. Unutmamak gereken bir iki husus var. Atam'da vakti zamanında halkın %90'ı ümmetciyken, gericiyken ve karaçarşaflıyken bir zafer kazandı bizde kazanacağız. fakat bunun yolu onları hor görmek değil onlara benimsemekten geçer. Doğudakini aç bırakırsan dağa çıkar dinciyi eğitmezsen dini sömürüye açık olur bukadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ya şerefsizm bazıkayla patlatıcam bunları ama yağmur sesinden bile tırsan bir insanım. naapcaz bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ahanda saf ninja , burnu neden acıkta ? tahrik oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bu pislik darbeden sonra çıktı dediğin Adnan Mendereste zamanında Türkiye'nin oy rekorunu kırarken siz isteseniz şeriatı bile getirirsiniz demio muydu?Anlatmak istediğim şu.Cahil veya değil , gerici veya değil Türkiye'de büyük bir kesim dinin siyasetin içinde olmasından memnun ve tüm gücüyle buna yardımcı oluyor.Ne oldu darbeyle sindirilmeye çalışıldılar olmadı.Bundan önce Atatürk cumhuriyeti kurarken halk memnun muydu?Sanmıyorum Bu kesim bastırıldı kesinlikle ancak görüldüğü üzre 20 yılda bir tekrar ortaya çıkıyor.Artık bu kesimin bastırılmayla engellenemeyeceğini görmek lazım.Eğer cahiller diyorsanız eğitimi götürmek lazım.Eğer gericiler diyorsanız ilericiliği anlatmak lazım hala gericilerse en azından ilerici düşüncelere saygısızca davranmamayı öğretmek lazım.Çok mu zor bunlar?Hayır değil bence Daha önce bin kere söyledim değişimin zorunluluğuna inanan bir insanım.Dine veya tanrının varlığına inanmamaktayım ancak sevgilimin mini etek giymesinden rahatsız oluyorum.Bu konuda gayet geri kafalıyım.He mini etek giyenleri yadırgamayan bir insanım.Bu durumda düşünceme saygı duyulmasını isterim.Aynı şekilde bir insanın çarşaflı olmasını hiçte yadırgamam İyice karıştı herşey uykulu uykulu yazıorm ama demek istediğim şudur ki değişime açık olmamakta bir düşünce biçimidir.He insanın tek şansıysa bu başka tercih edebileceği bir düşünce yoksa ortada bu insana ikinci düşünce tarzıı götürmek lazım.Yine aynı yolda devam ediyorsa ve karşı tarafın düşüncelerine saygılı davranmayı biliyorsa saygı duymak lazım.En azından ben böyle yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ayrıca bu çarşaflıların erkek olmadığı ne malum. belki kendisi değil irandan getirdiği arkadaşlarını soktu seçime... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 adam durumu çaktı b planına geçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ayrıca seçim olsa bile okullar kamu alanı değil mi nasıl giriyolar kamu alanına ya! circle of protection against ninja yapsalardı keşke. offp offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar