Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 omrunun sonuna kadar sakalına dokunma o şekil de yeter. ya da uğrasamam diosan sırf bıyık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Selamın aleyküm din kardeşlerim; hayır 2002den bu yana böyle yazmıyorum, ama şu an itibariyle kabullendim, geç olsun güç olmasın mantalitesi. Eyvallah saygı değer din kardeşlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 2002den beri çember sakalla geziyoun dmi? edik: anladık yani akp oyunu yükseltti, halk hüsrana uğrattı, vah tüh diyin anladık da şeriatçılık oynamaya çalışmayın, komik duruma düşüyorsunuz. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 03:05 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 selamın aleyküm. acaba forum arapça olacakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Selamın aleyküm din kardeşlerim; dinini tam anlamıyla yaşamanın nesi garip, anlamıyorum sizi. şeriatçılıkla, dini yaşamanın ve ülke yönetiminde kullanmanın ne ilgisi var? Eyvallah saygı değer din kardeşlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Alkol topici yasak. Yeni sistemde 5 vakit ezan okunacak. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 03:08 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 sevgili din kardeslerim laflariniz cok manasiz sonucta bu ulkenin %99.34343434 u musluman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 aaa viktor % 99.699969996999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Selamın aleyküm din kardeşlerim; Bu ülkede yaşayan herkesin din özgürlüğü vardır, kimsenin fikrine karışmayız. Bu milleti bir bütün olarak kucaklamaya söz versi Hz. Tayyip efendimiz. Eyvallah saygı değer din kardeşlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 hahahahahahaha çok eğleniyorum bugün çok, 2012'ye artık bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Marduk var 2012 seçimlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Sam ben kimsenin 2012 yi bekliyeceğini zannetmiyorum. Sen eğlenmene bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Selamın aleyküm din kardeşim; 2012'ye kim öle kim kala, ancak Allah bilir. kesin konuşmamak lazım. mühim olan hepimizin refahı. Eyvallah saygı değer din kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Doruk sırf tüm mesajların 5 sene boyunca böyle olmasın diye darbe isticem. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 hepinize tavsiye ederim degerli kardeslerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Selamın aleyküm din kardeşlerim; http://www.islamiyet.gen.tr sitesine giriyorum. çok güzel bir hadis bölümü açılmış. hepinize tavsiye ederim. huşu bulun. Allah bizi darbeden, şerden, şiddetten ve zayıflıktan korusun Messor kardeşim, ağzımıza böyle laflar almamalıyız. Eyvallah saygı değer din kardeşlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: Sam ben kimsenin 2012 yi bekliyeceğini zannetmiyorum. Sen eğlenmene bak. ah ah keşke, ama bugün "yurtdışına giderim" diyenlerin yarın bu saatlerde laflarını yemiş olacaklarını sanıyorum. umarım sözlerinin eridirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Sevgili Dindaşlarım. Hepinize Tavsiye Ediyorum. Yanlışlıkla Zina yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 @sam A.K Parti'nin tutuna bildiği tek dal dini istismar etmek olduğu sürece ve kutlamalardaki konuşmasında hala daha Avrupa Birliği dediği sürece kimsenin lafı yutacağı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ALLAH SEVGİSİ SETİ NE LAN AHAHAHHA KAHKAHA ATTIM GECE GECE caps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Teslimatta nakit ve kredi karti olmasi da bir arti ;) I$in boyle bir sete kalmis ise oda ayri bir mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Yalnız 69 milyon derken neyi kastediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Messor senin icin fesat hoca ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Selam sevgili din kardeşim; [spo][/spo] Eyvallah saygı değer din kardeşlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: A.K Parti'nin tutuna bildiği tek dal dini istismar etmek olduğu sürece ve kutlamalardaki konuşmasında hala daha Avrupa Birliği dediği sürece kimsenin lafı yutacağı yok. yok sizi kandıramazlar zaten, daha 2002'de gördünüz onların planlarını. şu halimize bakın, herkes ya çarşaflı ya da sakallı. 2012'ye ne olacağız kim bilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar