eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 makina'da az önce: lolitada oynayan kadın geldi 14 yasında seçmelere katılmıs falan neyse oya aydoğan geldi okan bayülgen: sen kaç yasında ilk seçmene katıldın oya aydoğan: ben şimdiye kadar hiç oy kullanmadım dıt dıt dıt dı d .................................. edit: kadın çok güzel bu arada (lolitadan bahsediyorum tabiki) [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 00:16 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 olur ya. iyi niyetle yaklaşıyorum olaya ve tv de gördüğümüz herşeye de "oha öküz bu da denir mi.. gerizekalıııı" diye yaklaşmamak lazım. beni çıkarsalar oraya zart diye altıma ederim. o kadar normal yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 yerinde olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 oya aydoğan ama bu 40 senedir tv ye çıkıyor kadın belki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 oya aydoğan saf zaten biraz ama çok büyük bi ayıp değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 abi kadın "oya aydoğan" diye bağırıyodu seyircileri bi programında kadın "aynalı boya" dediler zannetti. böyle bi insan ne beklersiniz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 ya ben izledim biraz daha. geri aldım sözlerimi. off bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Ben fena uyuz oldum diğer konukların "Lolita" ya yaptıklarına kapadım sinirlen ... Abi resmen kızı işaret edip güldü ya yanındaki hatun kimse zamsalak amk .. fena sinirlendim ya arayıp varya orda yaptığınız öküzlük demek geçmedi deil içimden .. ÖKÜZ geldiler ÖKÜZ gidiyolar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Bu kizcagizi bu programa cikaran salak. Yok muydu daha seviyeli bir program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Gerçekten kızın yüz ifadesinden de mutlu olmadığı anlaşılıyor. Düşünsenize sizin çevrenizde dilini bilmediğiniz birkaç insan içinde sizin isminizin geçtiği cümleler kurup kahkahalarla gülüyor. Açıkcası ben sinir olurdum, o da olmuştur eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 o olay farklıydı. bi programda "i love u oya" die baırıodu herkes. bu da durdu durdu bi garipsedi şey dedi . "aynalı boya diyolar ayol! ne demekki o?" ölmüştüm makinede göstermişlerdi eskiden sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Yahu o neyse de kıza çok ayıp ettiler :S Ben üzüldüm resmen kıza ya. Nedir bu çekememezlik kızlar arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 biletim satsın, makinada reklama çıkayım dersen müstahak bunlar sana lolita. Kimse sana söylemedimi ki türk medyası adamı yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 He bide az öncelerde tarık megüç le okan arasında geçen muhabbet te süperdi. Okan: Seni içeri alalım şimdilik tarık. Tarık: Nereye oturayım? Okan: Öhem ya buraya değil hede hödö içeri yau. Tarık: Yok mu burda bi sandalye ?? :s Okan: Yahu hayko gelcek nev gelcek sen gelcen sonra coşçaz geç içeri asfsdfs. Hööd tamam otur benim yerime. Yazık adama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Allahi var hayko guzel ayar verdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 gökçe güzelmiş =/ ama dudakları bi tuaf =S [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 03:21 tarihinde, Horrible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Ya seyirciler arasinda 3 tane emo-gotik kirmasi kizimiz var.Ya bu kadar mi komplike bir muzik zevki olur.Ne calsa eslik ediyolar, alki tutuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar