Neferon7 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 psst baksana.. sana diorum.Koyduğun şeyin nerde olduğunu bulamıyor musun?Merak etme büyük ihtimalle yere düşürmüşsündür.Tesadüfen görmüş ve ziyan olmasın diye almış olabillrim. Bunların arasında var mı kaybettiğin eşya bi bak istersen.. *pis pis sırıtıp çantasındaki eşyaları göstermeye başlar*küçük küçük artifactlerde olabilir vendorda [spo][/spo] [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 03:55 tarihinde, Neferon7 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 madem buldun,niye satıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 ya bu hırsızlar iyice azıttı ha. reg çalmayın be bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 aaa Hasan bu. Bow um gitti benimde :( bi o vendorda görürsem ama keserim o vendoru ben ! keserim!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 bu arada herşeyi gösteremiyorum malesef bazıları gizli zulada bekliyor, eğer ne tip bişey kaybettiğini söyleyebilirsen ona da bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Brit yerine başka yerden bankaya girseniz pek sorun olmayacak aslında :) Ben öyle yapardım eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 o değilde şu insure biraz sinir bozucu 600gp az insure için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Brit bankta o adrenalini yaşayıp sonra forumda kahrolsun hırsızlar diye söylenmek keyifli birşey, hah uo oynuyorum diyor insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 sadece banka değil dungeon champ nerde görürsem artik.lakin insan göremiorum artik lostlandte mi takılıo insanlar napiosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bende birşeyler kaybettim. Evime friend olan heriflerden biri kesmis afk iken ve lrc setimi lootlamış. Bırakırım böyle oyunu lan ben Ne insanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 lrc setle evinde afk ne yapiyordun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 spor yapıyordum.eşofman takımı alıcak param yok lrc setle idare ediyorum evimde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Annen hep demiştir, arkadaşlarını iyi seç die, bak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 brak git ya kılıcımı almıssın da beni deşifre ediosun orda kılıcın altına "Robert Poche" yazılmamalı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 özel olarak yazılıyor ki insanlar geri alsınlar eşyalarını sonra napcam ben o kadar eşya ile çöp eve döner mazallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar