Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Selam, Mecburi diyetten ötürü (yapmazsam şeker hastası olcakmışım) son zamanlarda fazlasıyla sodaya sarmış durumdayım. Öyleki çoğu zaman su içmeyip soda içtiğim oluyor. Epeyce bir faydasını gördüm. Şöyleki; * Bolca terleyen biri olduğumdan aç kalsamda halsiz düşmemi engelliyor. * Beni kola gibi bir illetten kurtarıyor. * Bir de TV'den duyduğuma göre suya oranla yarı sürede atılıyormuş vücuttan ki bunu da fayda olarak algılıyorum. İyi güzel içiyorum ve ucuza da buluyorum (bakkal kasayla alıcam deyince şaka zannetmişti ama sonradan geliş fiyatına verdi : p) fakat bir zararı var mıdır yok mudur bilmiyorum. Mide problemim yok, gazlı içecek olmasından ötürü rahatsızlık duymuyorum. Bildiğiniz birşeyler varsa ve paylaşırsanız sevinirim. [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:58 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 tadı iğrenç =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 hastasıyım limonluları falan oluo ama pek güzel degil.bildigin yesil cam sisede sade soda efsane. [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:59 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 senelerdir deli gibi tüketiyorum bir günde 6lı pakedi bitirdiğim oluyor. Sigara içmiyorum.Çok sıkıntılı bi insanım alkol olmadıkça ve genellikle gündüz soda içiyorum daha bi zararını görmedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mukemmel biseydir..en saglıklı ıcıceklerden...doğgal maden suyu oldugu surece götür müdür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 sanırım taş yapabiliyo fazlası böbrekte. Ama evet, mineral yönünden gayet iyi bişey. baş ağrısı veya yorgunluktan bacak ağrısı vs. şeyler iyice azalır içerseniz arada bi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 fazla sevmiyorum. bol limonlu olursa iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ben de bu yaz keşfettim. kesinlikle açık ara en iyi serinletici içecek. limonla çok çok iyi gidiyor ancak sen o kadar fazla içtiğin için limonla tavsiye etmem asitli asitli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ben ice tea içiorum deli gibi.taş olayı çok ızdırap günde 6 şişe falan içmeyin naaptınız:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Soğuk içecek olarak kesmiyorsa bol buzla deneyiniz birde, pek bi güzel :) 24'lük paketlerden alıyorum sitenin marketinden yaklaşık 6 günde bir. Artık hiç kola içmiyorum neredeyse ve diyette de oldukça yardımcı oluyor. Taş olayı dışında birşeyi yokmuş, iyi :) Şeker hastası olmaktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 benimde yemek yanında mutlaka gazlı bi şeyler içme gibi bi alışkanlığım vardı soda sayesinde koladan kurtuldum ama bi arkadaşam günde 2 soda içerek böbrek taşı cıkardığını söyleyince onu da kestim baya. şimdi su içiyorum bol bol, en kralı su bence ferahlatıyomu ferahlatıyo ve sisteminde hiç bi değişiklik yaratmadan cıkıyo :) o yüzden bence abartmamakta fayda var ne olur ne olmaz. eğer düzenli spor yapıp ter atmıyosan iyice dikkat etmek lazım. ama gene de cidden en ferahlatıcı içecek bencede. hatta ben şöyle hazırlarım: soda+ az biraz vişne suyu+bolca buz. kapanış olarakda beypazarı ftw demek istiyorum :) edik:başta ki cümlen şimdi dikkatimi çekti su yerine soda içiyorum dediğin. yani sonuçta herkesin metabolizma farklı ama tedbiri elden bırakmamak adına suyunu da iç sodanı da iç, cok abartı içiyosan sodayı mutlaka bolca su içki mineral fazlası filan arıtılabilsin, yani böbrek taşını bu şekildede engellersin bi nevi [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 01:21 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 böbrek taşı işleri bozar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Soda kola gibi yemekte guzel olmaz ya,ben yemekte soguk su taraftariyim.Ama normalde su yerine iciliyor valla,bi zarari oldugunu sanmiyorum gavurlar hep astli su iciyorlar,normal sulari yok nerdeyse. Limonlu soda falan hikaye,sekerli mekerli oluyor onlar,en guzeli kendin alip sIkIcan limonu icine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 süper sancıyor bobrek tası, ve cidden kaya çıkıyor o tası düşürünce sf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Çok severim ben de, yıllardır bol miktarda tüketirim evde herdaim bulunur herhangibir sorunla karşılaşmadım şimdilik böbreklerle ilgili , ama cok fazla mineral icerdigi icin toplanma yapmasi normaldir bi süre sonra heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 mükemmel birşey bir aarada günde 5 tane içerdim sade olcak tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 taş yapma olayı var dedikleri gibi. Ama ufak ihtimal. Ben de götürüyorum bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 mide deler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Meyveli soda dedikleri şeyin gazozdan falan pek farkı yok. Aldanmayın pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bu arada böbrekle ilgili bir sorum var böbrek taşı düşürünler bu taşı nereye düşürüyor acaba ? (ciddi bir sorudur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 taş idrarın geldiği yoldan geliyor ondan biraz(!) acı veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Bak bir bardak alıyorsun, büyükçene, bira konulan büyük kuapalar tercihimdir, yarısına kadar kaliteli buldugun--sevdigin yoğurttan dolduruyorsun, sonra kupa-bardak dolana kadar soda/maden suyu ekleyip, damak zevkine göre içine tuz atıorsun. Maden suyunun kendisinden daha çok sevdigim tek şey bu açıkçası öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bizim sinayla aklımıza şey geldi :d kusura bakma tim. dövme bizi. http://www.youtube.com/watch?v=ifdaJ2oOyO0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 hepsini okumadım ama belki bilmeyen olblr yine de yazayım soda bilindiği üzere asitli değil baziktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 fazla soda böbreklerde mineral birikmesine ve ilerde böbrek sorunlarına sebep olur :P ben şüpheleniyordum bundan eczacı olan annem doğrulamıştı vaktinde araştırmaya değer bir yanı d: [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 01:59 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar