Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Evet bencilce,evet acımasızca biliyorum ama yine de istiyorum. Şişman insanlar minibüse binmesin! Minibüse binmenin bir ağırlık sınırı olsun. Bugün yine pestilim çıktı. Şişmançeker miyim neyim hep de beni buluyorlar. Hava da cehennem gibi zaten. Hergün eve dönerken ölüm tehlikesi atlatmak istemiyorum. Minibüs şişmanlarına hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 L2taksi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Bende Minibüslerin tavanlarının yükselmesini istiyorum.Acil bi işim olmadıgında sırf ayakta durcam diye minibüse binmiyorum neden?Bu kadar alçak bir tavan olabilir ancak sanki şirinler için tasarlanmış yani özellikle Deutz un eski kasa minibüsleri amaan ölüm ölüm ama naparsın.Sırf o yüzden kamburum şu an tabi pcninde etkisi var ama başlıcana bir işkence.Uuzn boylu herkesin derdidir zati.Kapı ağzında,basamaklarda sırf kafam düz durcak die fantastik bir şekilde değilde normalk gitmek istiyorum ama naparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 peki gelirken bi tane de pall mall alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 alper erdemin teyzeler konusu aklıma geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Alpay Erdem o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 pardon :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 said: [şikayet et] § 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 22:50 [ özel msj ] Evet bencilce,evet acımasızca biliyorum ama yine de istiyorum. Şişman insanlar minibüse binmesin! Minibüse binmenin bir ağırlık sınırı olsun. Bugün yine pestilim çıktı. Şişmançeker miyim neyim hep de beni buluyorlar. Hava da cehennem gibi zaten. Hergün eve dönerken ölüm tehlikesi atlatmak istemiyorum. Minibüs şişmanlarına hayır! sens 110 kiloluk su bünyeyi kırdın sismanım minibüsede binerim senide ezerim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 o değilde, her insanın trafikte kaplıyabileceği genişlik sınırı getirilmeli kesinlikle. Belirli bir hacimin üstündekilerden para alınmalı. Mesela herif tek başına 6 kişilik arazi aracına biniyor, kesiceksin ayda 1 milyar hacim parasını, yolda polis gördüğü an yazıcak o günün hacim biletini, tek başına trafikte 10metrekare yer harcıyor, 35ytl ceza, günde sadece 1 defa ceza kesilecek tabi. Yola çıkıyorsan gözden çıkartıcaksın o parayı. Ben bisikletle geziyorum, sen jip ile geziyorsun, gelip önümde duruyorsun ya da arkamdan korna çalıyorsun, ben sana yerimi vermek zorunda mıyım? Herkez eşit, tek başıma otobüse binicem o zaman ben yolda herkezin yerini harcicam. 1 aya kalmaz herkez motorsiklet, bisiklet, küçük şehir araçlarına döner ya da ne kadar arkadaşı var ise onlarla dolaşır, arkadaşları da zorla dolaştırılmaktan sıkılınca gene küçük araca geçer:). Bakkala giderken 35ytl ceza yememek için yürür bir zahmet. Buna benzer uygulamalar var zaten, aynı araç içindeki kişi sayısına göre şerite geçebiliyorsun amerikada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Bence sehirler arası nada bir sınır koysunlar hele cam kenarındaysan yanınada sisman biri geldiyse bide hödükse camla adam arasında pestil misali oluyosun allhtan cam kenarı sevmem :d gazete okudugumdan ısık acık :D hep uzak kalırlar cam kenarıda olsa ama hödüs hödüktür bi sekilde rahatsız eder gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 o değilde horlamaları falan kötü oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 uçaklara lazım bişi, tamam ben de genişim, ama arkama bi obez oturdu amerikaya giderken, kadın bi de, arkadan ayakları ile ileri itiyor koltuğu. Uyucam, koltuğu geriye yatırmak istiyorum ama geriye yatırmayı bırak manivelayı çektikce koltuk ileri yatıyor. Daracık zaten koltuklar yayılamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Minibüs tavanları yükseltilmeli evet, sonuna kadar destekliyorum. Kafam kırılacak be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 bi keresinde dolmuşta cam kenarında oturuyorum. 2 tane şişman teyzem bindi. biri oturdu diğerine yer kalmadı resmen ama zor zor sıkıştı. ben nasıl sıkışmışım cama ama hareket edemiyorum. biraz daha kıstırsalar nefessiz kalıcam inicek var diyemiycem o derecede. kadın bana "biraz kayarmısın" demezmi. sinirlerim attı bende dışarı çıkayım camdan istersen teyze dedim. oda bana bi laf söyledi hatırlamıyom sonra sende şişman olmasaydın benim suçummu dedim napıyım. arif abiyede söyledim bunu en iyisini yapmışsın dedi. minübüs tavanlarının yükseltilmesi konusunuda söyledim arif abiye. eğer iktidara gelirse yapıcak herşeyi. [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 23:17 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 go2taxi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Parasını verirsen neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 O zaman şöyle bir uygulama getirelim : Herkes kapladığı hacim kadar para ödesin minibüsde.Kapıda mi makina olsun direk hesaplasın o hacmimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 işte dahiyane fikir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 go2taxi ama bütçelerimiz buna elverişli değil. taxiye para verirsek bu öğrenci halimizle aç kalırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 kilolu insanlarin bi sucu yok, bütün suc minibüslerin! :P ya da kilolulari düsünmeden minibüs yapan insanlarin. evet evet, bak bi almanyaya bi amerikaya, asiri kiloyla cebellesen insanlara özel oturma yerleri yapiyorlar. (hayir, yabanci yalakasi degilim) bu da bi bakis acisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 e şişman insanların minibüs dışındaki vasıtalarda harcıyacağı parayı sen veriyor musun kine?şişman ve öğrenci de olabilir bahsedilen kişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 iyide ben binmesinler demiyorum ki şişmanlar. ona göre geniş dolmuşlar yapılsa yada dolmuşlar kalksa otobüsler gelse sadece daha rahat.... antalyada kalkcakmış dolmuşlar diye duydum mesela sadece otobüs olcak. hemde rahat klimali otobüsler. dolmuşda pişiyosun o sıcakta [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 23:33 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Eger ki bu konuda hemfikirseniz, minibuse her binisinizde pati'den birisi var mi diye sorun. sans ola ki benimle karsilasirsiniz, oturacak yer yoksa, cekinmeden uzerinize otururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 şişmanlarda insan !11!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 minibüslere kimse binmesin asıl. trafigin o kadar sıkısmasının ve cogu kazanın yegane sebebi minibüsçüler. sadece otobüs olacak, avrupadaki gibi yollarda 1 şerit hep otobüs şeridi olacak, her otobüs dakikasında gelicek her yere otobüs seferi olacak ve sayıları en az 3-4 kat artırılacak.. her sorunu çözer valla mis gibi de olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar