pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 küçüklüğümden beri hulahopu çok severim.artık bu sene itibariyle ben de bir öss genciyim.fekat vazgeçemiyorum hulahop sevdamdan. şöyle bir sorunum var.istediğim gibi hulahop bulamıyorum artık.kendim yaptım 2 küçük hulahopu birleştirerek, çevirilmekten yamuldu zavallım.toys r us a sordum aylarca, hep "2 hafta sonra gelcek" diye oyaladılar beni.geçen gün ginaly ile toys r us a gittik.bi baktım hulahop gelmiş.maalesef istediğim boyutlarda değildi ve ışıklıydı.oysa ki ben şöyle genişcene, içinde ağırlık yapan boncuklar olan bişey istiyorum.bana hulahop bulun istiyorum. kişisel demeyin uygun değil, konu dışı demeyin orası artık siyaset meydanı.en uygun garbıç dedim.derdimi anlattım. görürseniz büyük hulahop bi gidin sallayın benim için.içinden şıkı şıkı diye boncuk sesi gelirse haber verin bana.sizleri seviyorum.teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ehah, cansın benim kardeşimde var. valla bak :d satarım asdassafa [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 21:41 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 izmirden bkaıyım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 görürsem atarım kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 hemen bi hamle yapıp boynumda çeviririm ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 oldies but goldies kısmı açılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bırak bu işi pogodi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bırak demekle bırakıcam? okeyto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bırakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 cansın boşver sen hulahopu falan. barbie evi rulaz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 barbie evi odamda duruyor.açtım temizledim içini falan küçük çocuklar hasta odama :d ama o çalışma masası süperdi yaa.10 sene öncesine dönmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 benim hiç hulahopum olmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 almayı denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 aldım kafama çarptı bir daha oynayamadım. ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 siz oynamayı bilememişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Kanka hulahop la çok fena hatun düsürülüyo öle deme ... Bitiyo hatunlar o boyun hareketlerine fln neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 dEaThMooN senin nikin yeter yahu kasma hulahop falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 benm ne zman cekildiini hatırlamadım bi hulahop videom var ehuehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 demet O_o koştun mu naptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 lanet oslun dostum cok hızlıyımdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 zencim benim.u şit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ahah.. bayadır girmiodum patiye.. o yüzden büyük bi hevesle yazdım sanırsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 İzmirdeki Toys 'r us ta vardı ben gördüm ama içinde top olanlardan yoktu. şöyle sert hortumlar oluyordu onlardan yapmıştım ben bi ara. Hortumdan yaptım çünkü başarabileceğimi bilmiyordum. Başaramadım hortum hulahop umda çöp oldu. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 ben çeviriom pek de artistim ay lav hulahop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar