555 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bu programın endüstri mühendisliğinden farkı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Ders programına baktım şimdi, hemen hemen endüstri mühendisliği ile aynı. Kocaeli vs. gibi kolpa okulların endüstrisinden daha iyi bi eğitim veriyodur heralde tek fark o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 "endüstri mühendisliğinin yöneylem araştırması dalına ağırlık veren ve buna bağlı olarak farkli adlandırılmış diploma programı" imiş. [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 22:19 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 kocaeli üniversitesi? kolpa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Evet. Son derece kolpa. Bizzat okudum, hatta endüstride okudum devam ediyorum. Yaptık işte bi hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 kolpa üniversite görmemissin o zmn. kocaeline gelene kadar ne üniversiteler var veya sende de benim üniversitem en kötü üniversite kompleksi var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Seni şuraya alalım. Tabi kocaeliden kolpa üniversiteler de var o konuda haklısın. Konuya dönersek Sabancınınki de endüstri mühendisliği işte, biraz daha modern dersler var. Bide sabancı farkı vardır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Üretim Mühendisliği = Engineering for Ladies . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 çevre mühendisliği için söyleniyor o yaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Valla bizim okuldaki bu bölümün hocalarından biri bölümü tanıtırken şöyle birşey demişti. "Bu bölümün endüstri mühendisliğinden bir farkı yok, biz üretim kısmına dikkat çekmeye çalıştık". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 sabancinin marjinal olma cabalarina cakayim af edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 marjinal cüce kızlar için marjinal bölümlerimizle hizmetinizdeyizsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar