Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Popstar....

Diablo

Öne çıkan mesajlar

ehue bole bi yarışma olcakmış walla reklamlarıın izledim komikti baya.nasi cikiolar oraya anlamıyorum sadece rezil oluolar o kadar başka bişi yok.gusel sesi olsada çıksa neysede hepsinin sesi karga gibi[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki:
babs mutluluga giden bir gateye ne dersin
Elenaor-Wizard of the Hun

Sosyal ağlarda paylaş

ya işte arada bir çıkıyo böyle yarışmalar ezikleri tatmin edebilmek için.[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin
Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki:
ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa)

frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne
[b]Felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır

Sosyal ağlarda paylaş

evet o da doğru en azından bi yetenekleri var

bbg deki gibi salak salak tartışmalarda yok[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin
Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki:
ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa)

frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne
[b]Felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır

Sosyal ağlarda paylaş

Ya adam gibi grupla falan çıkanlar olur bence. Olmaz mı?[hline]WtF!?!?!
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki:
Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış.

DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki:
greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo...
Sosyal ağlarda paylaş

olmaz grup olayi yok yarismada sadece tekli olarak yer aliyolar ..7,5 dk icerisinde sana verilen sureyi en iyi sekilde kullanman lazim yarisma sonunda jüriden en yuksek puani alan illerin ilk 3 yarismacisi buyuk yarisma icin Istanbulda toplancak ve buyuk final kanal d ekranlarindan yayinlancak haydi turkiye kanal d ekranlarina ..... :lol:[hline]ALI G. MY BITCH
Sosyal ağlarda paylaş

Ne saçma şey be.[hline]WtF!?!?!
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki:
Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış.

DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki:
greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo...
Sosyal ağlarda paylaş

reklamlarda garip tipli bi kadaın vardı (erkek gibi) ses yok bişe yok çıkmış orda söylemeye uğraşıyo,jüri hiçbişey yok! , siz iyi bi dinleyici olun faland diyo kadın diyo ayy lütfen yapmayın ya
Nası sinir oldum kadına ha[hline]Speed cenneti XP:
www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 08 September 2003 17:57 tarihinde demiş ki:
Pop versiyonu öyle tabii de, değişik tarzlarda gruplar için böyle bir yarışma olsa güzel olurdu. Bir ara vardı öyle bir şey gerçi.[hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]

Oldu zaten ve tekrar olacak. Sing your song! Oradaki şarkıcılar,gruplar,şarkılar tam anlamıyla mükemmeldi! En beğendiğimde Pi - Duman altı[hline]Speed cenneti XP:
www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

said:
GICIK2, 09 September 2003 01:48 tarihinde demiş ki:
reklamlarda garip tipli bi kadaın vardı (erkek gibi) ses yok bişe yok çıkmış orda söylemeye uğraşıyo,jüri hiçbişey yok! , siz iyi bi dinleyici olun faland diyo kadın diyo ayy lütfen yapmayın ya
Nası sinir oldum kadına ha

ahaha aynen deliriyorum o reklami gordukce ellerini onune koymu$ boynunu bukmus sarki soolemeye calisiyo sonra beenmedik denincede k3nk pls pls falan diyo ahaha :)[hline]imzada neymi$?
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
abi çok geyik tartışmalar oluyor kanal d'de..

adamlar üniversite sınavına giden öğrenciler gibi ya
gülmekten ölüyorum..

hoş, güzelim paticik radyo dururken böyle saçma şeyleri izlemek çok saçma geliyor bana ama ne yaparsın işte merak ettik finale çıkanları..

bir sürü insan gelmiş oraya. Abi Popstar yarışması..
Türkü söyleyen de var.
Kendine güveni olmayan da var.

Tamam orda "olmadı" lafını duymak çok zor birşey.
Tamam adrenalin grubundan güzel şarkı söyleyebilirsin. Üniversite gibi bir eğitimden geçince Popstar olabilirsin felan ama..
Ama popstar olcaksın sonuçta.
Hoş bir sesin, güzel bir görünüşün ve insanlara karşı etkileyici duruşun felan olmalı..

Bir de dediğim gibi üniversite sınavı zannediyorlar resmen. Popstar olcaksın. Güven kendine biraz. Annesi kapıda bekliyor felan. Çok garibime gidiyor...[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!!
(İmzamı iyi oku, çok şey var)
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ezmeleri, aşağılamaları pek güzel bence. oraya fındık beyinleriyle, kabzıman sesleriyle, sadece televizyona çıkmak sevdası ile gelenlere en güzel tepkidir bu. bir kısmı da hakkaten iyi sanıyor kendini, onlar için de gerçekçi bir görüş olacaktır jüriden çıkan tepkiler. bu insanların gönlünü alarak konuşsan bir dahakine yine denerler; azmederler. herkesin kendi işini yapması lazım yahu, abzürd abzürd tipler gelmişler çığırıyorlar. kim bilir daha neler vardır gösterilmeyen.

ayrıca programın sonunda rusya'dan gelmiş bir öğrenci vardı. elena idi sanırım adı, güzel mi güzel(zaten rus ve kadın deyince güzel olmaması düşünülemez). neyse bu ingilizce şarkı söyledi diye jürinin iki üyesi takıldı filan, diğer iki üyesi de finallere türkçe şarkı hazırlasın öyle gelsin dediler. 2'ye 2 oldu durum, sonuç olarak bu finallere gelmeye hak kazandı.(sesi süperdi) ehe, bu görüntülerden sonra kanal d kızın türkçe şarkı söylerken ki görüntüsünü getirdi, direk yarıyor. o reddeden iki jüri üyesine kapak olsun diye sanki, ehoe.
fiziği süper ötesi, sesi de iyi iş yapar kanımca. bir şeyler çıkacak o kızdan.
Sosyal ağlarda paylaş

abi o sakat adama çok üzüldüm.
resmen ağlıycaktım.adamın sesi çok güzel besteyi sözüde beğendiler.
"sen pop star olamazsın" diyolar adama.oda "ben şarkı söliyemezmiyim" dedi."yo söylersin" dediler.
adam çok masum bi şekilde "CD'de kimde beni görmez ki" dedi.
orda cidden ağlayacak gibi oldum.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...