Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu fransızlar çok oldu artık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Türkiye'nin coğrafi, sosyolojik, tarihi, kültürel ve dini özellikleriyle Avrupa'dan çok farklı olduğunu iddia eden Fransızlar...

Haksız değiller ama. Gerçekten böyle...

[ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 17:21 tarihinde, karpuz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
iide tanklari durduramamalarinin sebebi duvar ormeleri degil ki.

almanlarin stratejik ve ekipman acisindan daha iyi olmasi. adamlarin "ordukleri duvara" kafadan girselerdi durum farkli olurdu?
Mesaj tarihi:
yahu tanklar duvar orerek durdurulurmu
akil var mantik var

---------------- ------------------- --------------------------

almanalrin heralde bosluklardan giricegini tahmin etmemis olmalilar lol
Mesaj tarihi:
Saclari bozulmasin diye ulkelerini teslim etmis bir millet sonucta, bu gercegi degistirmiyor.

Da yani bence bu konu icin, fikirleri dogru uygulama yanlis. Turkiye bence de butunuyle AB'ye girmemeli, ben bir AB ulkesi uyesi olsam girmemesi icin elimden geleni yapardim. Ha ama su var, bunu sadece Turkiye icin yapmadan once, Bulgaristan, Kibris gibi ulkeleri almayacaklardi AB'ye. Kendileriyle celisiyorlar, olayi da "din" e indirgiyorlar boyle yapinca. Yoksa Bulgar kulturuyle Fransiz kulturu mu daha yakin, Turk kulturu mu allaskina.
Mesaj tarihi:
yahu adamalrin celismesi surda

"turkiyenin yuzde bilmemkaci olan dot akdar bi topragi avrupada"

ulan dingil kibrisin yuzde kaci avrupada? hatta kibris avrupami?

fransizlar iste
fantezi insanlari
Mesaj tarihi:
sarko icin su atasozu cok gecerli

nerde bir bodur
allahin belasi odur

videodaki bi yorum beni benden aldi

My French is a little rough but I think the newscaster said "Here's our Zionist poodle and #1 lapdog to President Bush" and then Sarkozy said "I know I'm a sorry excuse for a piece of shit but I'm what YOU elected France."

[ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 17:46 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
Jadelith
üye § 20 Temmuz 2007, Cuma - 17:34 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

saclari bozulmasin diye? ne? fransizlarin 2. dunya savasinda yaptiklarini boyle ozetliyorsan tarih hakkinda 1-2 kitap oku derim

Heheh haklısın tabii gördükleri her alman askerinde her savaşta arkalarına bakmadan kaçarken bozuldu saçları doğal olarak :)
Mesaj tarihi:
lol jadelith
sen git 1 kitap oku konuşmadan önce.
fransızlar 1. dünya savaşında almanlar tarafından belçika üzerinden istila edildiler,
akıllanmayıp savunmayı yine almanya sınırında yoğunlaştırıp belçika hollanda tarafını boş bıraktılar. sonra bi anda gg.
o sınırda inanılmaz güçlü savunma geçilmez vs. dedikleri yer savaşa girmeden parisi almıştı almanlar :)
konuyu saptırmayalım ayrıca.

edit : ek olarak google da git french military victories diye arat.
çıkan öneriye tıklayıp ilk linke gir, gör savaş tarihlerini : )

[ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 18:57 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ayrıca fransızlar dallamadır evet.
konuyla ilgili olarak da,
ben şaşırmadım,
ben de girmek istemiyorum ab ye falan. saçma sapan birşey. bizim durumumuza zerre katkısı olmayacak çünkü serbest dolaşım hakkı vermeyecekler bi kere. para da bitti yunanistan tüketti, ee neyine girecez ki yani.. bizim ekonomimizi anca biz kendi sanayiileşmemizle çözeriz.
Mesaj tarihi:
yahu anlamiyorum nerenizle okuyorsunuz yazdiklarimi.

fransizlar askeri acidan cok akilli bravo demismiyim?
hayir.

hatta almanlar stratejik olarak daha ustunlerdi bile demisim.

sen gelip bana hata yaptiklarini anlatiyorsun. eh evet biliyorum ben de.

lol jadelith mis. kucuk cocuk gibi "oh oturtucam cok pis lafi oley" diyecegineonce cevap verdigin yaziyi okusan bos yere yormayacaksin kendini ama napalim.

benim karsi ciktigim sey "fransizlar almanlari gordukleri anda kacmaya baslarlar, korkaklardir", veya senin simdi dedigin "butun fransizlar dallamadir" gibi sacmaliklar.

yahu nerenizden cikariyorsunuz bunlari?

kac fransiz arkadasiniz var? evet burunlari havada olanlar da var, ama inanin ki turkiyede de bircok burnu havada insan var, fransizlara ozel birsey degil.

yani cahil cuhelaligin bu kadari artik yuh.
Mesaj tarihi:
İyide güzel arkadaşım sende ne demek istediğini belirtmiyorsun ki. Hep havada bırakıyosun millet de oraya buraya çekiyor doğru veya yanlış

[ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 19:09 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...