Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 O yaratıkları ben özel tasarladığım için (Energy Vortex ve Mage Hunter) davranışları standart yaratıklara göre biraz farklı tabii. Ama zor değiller. O champ spawn'ındaki Yomotsu elemenlarını da kaldırmak istiyoruz. Ama yerde spawner olmamasına rağmen spawn oluyorlar, nerden bittiklerini anlayamadık. :) Onun dışında yaratıkların ve mini-champ'ın gücüyle oynanacak duruma göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 bu arada duyuralım, feluccada başka bir yerde başka bir mini champion daha var. biraz ipucu vermek gerekirse, kendisi en evil savaşçıydı. üzerine kırmızı pelerinini, yarım önlüğünü ve kuşağını takmadan dolaşmazdı. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 hehe fazla oldu bu ipucu buldum hemencik , snn günlerime döndüm nedense bi an :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 hadi ya, kolay oldu demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 valla kendi adıma kolay oldu :) başkaları bulur mu bilmem benimde söylemeye niyetim yok ztn hehe snn de pek vakit geçirirdim orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paristr Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Hehe ben biliyom SNN den hatırladım:) Yanılmıyorsam Britten Yew e giderken yol üzerinde solda bir ufak tahta kalecik vardı. Ordaydı o eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Bugün de mini-champ'lerin güçlerini biraz ayarladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 artı yöne mi eksi yöne mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 3 kişinin 30-40 dakikada yapabileceği düzeye çekmeye çalıştık diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 said: bu arada duyuralım, feluccada başka bir yerde başka bir mini champion daha var. biraz ipucu vermek gerekirse, kendisi en evil savaşçıydı. üzerine kırmızı pelerinini, yarım önlüğünü ve kuşağını takmadan dolaşmazdı. hehe o tipi unutmak imkansız efsanedir de tek hatırladığım tipi diğer bilgiler uçmuş yaşlanıyormuyuz ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 daha çok mini champ istiyoruz eheh feluccadaki gibi olursa daha şukela olur tabi rahat rahat eğlene eğlene zindanda boğulmadan kasılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 dungeonlarda normalde recall atılamıyor çıkana kadar. burda ise rahat rahat recall atıosun. bunun sonucunda minichamplar hariç diğer dungeonlar bomboş kalır. bilmiorum gözden mi kaçtı yoksa oyunculara kolaylık olsun die mi yapıldı ama serverdaki aksiyonu azaltıcağını düşünüorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 ps falan düşürmedikleri için herhangi bir paragon mobu kesmekten farkı yok mini champların. o yüzden aksiyon niye azalsın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 çıkan yaratiklarin lootu güzel zannediorum otuurp uzun uzun kesmedim ama eğer yanlışsam düzeltin tabi gdipte dungeonda aynı lootu çıkarıp üstüne bide tehlike gördü mü girişe kadar koşmasi gerekirken burda bi thelike oldu mu recall atabiliyor. lootlarının ne kadar ii olduğunu tam olarak bilemiorum tabi varsa eksiğimin bilmek isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 serverda bi ekşın yokki :) bence iyi bi yenilik oldu eğlence getirdi. illa heyecana gerek yok eğlence için sanırsam. lootunda aşmış bi olay yok. topu topu 8x8 para düşüyor , champdanda klasik champ lotu çıkıyor .minor arti çıksa zaten direk insurelarsın yani ha dışarda ha içerde fark yok cursed değil yani minor artiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 talon strike dün denedigimde hala çok komik bi DoT a sahipti. vuruyosun. 1.5 saniye sonra 4 dmg yiyor adam...bir el atın lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 minor champ guzel,bende girip eglendim biraz.boyle grup pvm aktiviteleri gelse daha eglenceli olur.fazla kısı olmadıgımızdan pvp yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Yeni özel yaratıklarla dolu zindanlar yapmayı planlıyoruz. Yeni nesil mmo'lardaki gibi güçlü boss'lar olacak. Öldürmek için dengeli bir grup, taktik, koordinasyon ve hazırlanma gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Öyle birşey şahane olur, vortex bazlı champ ortamından gına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 en güçlü yaratık ne bu serverda? ancient wyvern mı nedir? balrog falan gittim kestim peaceleyip peaceleyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 champlar guclu neira falan bi dragon vardı champ olan o gucluydu doom dungeon açılacak mı? [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 14:16 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 rikktor bu arada yeni nesil mmolardaki champlar hakkaten hoş olur [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 15:24 tarihinde, robinson tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Rikktor kolaydır da en kakası Lord Oaks , fena bişey arkadaş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 hiç yapmadım normalde ama en zorunun mantık olarak harrower olması gerekmiyor mu? sonuçta bütün champları yaptıktan sonra çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Ben normal champler klasmanında inceledim tabi olayı ^^ . Harrower o kadar zor değil hatta ben lord oaks da daha çok zorlandığımı ve küfrettiğimi hatırlıyorum . Harrowera çünkü muhteşem bir gaz ve taktikle gidiyorsun , öbürüne normal champe gider gibi gittiğin için gittiğin gibi geri dönüyosun OooOo diye . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar