Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Değişiklikler (20 Temmuz)

Sailor

Öne çıkan mesajlar

O yaratıkları ben özel tasarladığım için (Energy Vortex ve Mage Hunter) davranışları standart yaratıklara göre biraz farklı tabii. Ama zor değiller.

O champ spawn'ındaki Yomotsu elemenlarını da kaldırmak istiyoruz. Ama yerde spawner olmamasına rağmen spawn oluyorlar, nerden bittiklerini anlayamadık. :)

Onun dışında yaratıkların ve mini-champ'ın gücüyle oynanacak duruma göre.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bu arada duyuralım, feluccada başka bir yerde başka bir mini champion daha var. biraz ipucu vermek gerekirse, kendisi en evil savaşçıydı. üzerine kırmızı pelerinini, yarım önlüğünü ve kuşağını takmadan dolaşmazdı. hehe

o tipi unutmak imkansız efsanedir de tek hatırladığım tipi diğer bilgiler uçmuş yaşlanıyormuyuz ne :)
Sosyal ağlarda paylaş

dungeonlarda normalde recall atılamıyor çıkana kadar. burda ise rahat rahat recall atıosun. bunun sonucunda minichamplar hariç diğer dungeonlar bomboş kalır.

bilmiorum gözden mi kaçtı yoksa oyunculara kolaylık olsun die mi yapıldı ama serverdaki aksiyonu azaltıcağını düşünüorum.
Sosyal ağlarda paylaş

çıkan yaratiklarin lootu güzel zannediorum otuurp uzun uzun kesmedim ama eğer yanlışsam düzeltin tabi

gdipte dungeonda aynı lootu çıkarıp üstüne bide tehlike gördü mü girişe kadar koşmasi gerekirken burda bi thelike oldu mu recall atabiliyor.

lootlarının ne kadar ii olduğunu tam olarak bilemiorum tabi varsa eksiğimin bilmek isterim
Sosyal ağlarda paylaş

serverda bi ekşın yokki :) bence iyi bi yenilik oldu eğlence getirdi. illa heyecana gerek yok eğlence için sanırsam. lootunda aşmış bi olay yok. topu topu 8x8 para düşüyor , champdanda klasik champ lotu çıkıyor
.minor arti çıksa zaten direk insurelarsın yani ha dışarda ha içerde fark yok cursed değil yani minor artiler
Sosyal ağlarda paylaş

Ben normal champler klasmanında inceledim tabi olayı ^^ . Harrower o kadar zor değil hatta ben lord oaks da daha çok zorlandığımı ve küfrettiğimi hatırlıyorum . Harrowera çünkü muhteşem bir gaz ve taktikle gidiyorsun , öbürüne normal champe gider gibi gittiğin için gittiğin gibi geri dönüyosun OooOo diye .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...