Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Leyla Zana : Kürdistanlıyım

Passanger

Öne çıkan mesajlar

yaradılışımda ki en büyük fevkaladelik türk olarak yaratılmamdır
ne mutlu türküm diyene
muhtaç olduğun kudret damarlarında ki asil kandadır

M.Kemal Atatürk

bu sözler ırkçı bir tavırmıdır ? milliyetçilik midir ? yada nedir ?

Atatürk'ü önder olarak kabul edenler ( ki ben ), benim gözümde ırkçıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet yazılan iyi dilekler, temenniler , dostluk barış mesajları çok güzel de , gerçekçilikten uzaklaştı artık bunlar.

Olanlari insanlarin zihninden silemeyiz , hergün şehit haberi duyarak büyüyen çocuklardan bukadar iyi niyet bekleyemeyiz,kusura bakmayin gerçekler bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

BAŞLANGIÇ (Değişik: 23.7.1995-4121/1 md.)

Türk Vatanı ve Milletinin ebedî varlığını ve Yüce Türk Devletinin bölünmez bütünlüğünü belirleyen bu Anayasa, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, ölümsüz önder ve eşsiz kahraman Atatürk’ün belirlediği milliyetçilik anlayışı ve O’nun inkılâp ve ilkeleri doğrultusunda yazılmıştır.

dostum bana Atatürk'ü anlatma istersen :))) anayasayı hiç anlatmana gerek yok. yazmış olduğumu okuman yeterlidir. anayasada Türk milletinden bahseder, Türkiyeli yada Türkiye milletinden bahsetmez.
Sosyal ağlarda paylaş

sorun ulkede yasayan insanlara verilen adin bir etnik kokenle ayni olmasi tabii.

sonucta osmanli bir millet degildi, anadoluda da bir millet olma diye birsey olmadi hic. birde fransaya almanyaya bakiyorsunuz, yuzyillardan beri gelen bir asimilasyon var.

bu yuzyildan sonra asimilasyon da zor (insan haklari var artik gec kaldik ;p)

sen turksun diyince sanki etnik kokenini degistirmek istedigimizi saniyorlar, ki oyle birsey yok tabiy.

yani ingilterenin ismi "anglo-saxonia" olsaydi, ve ordaki zencilere "sen anglo-saxonsun" deseydik komik olurdu heh.
Sosyal ağlarda paylaş

heh..
Az önce show haberde gördüm. Leyla Zana yı gösterdi. Kürdistan eyalet sistemini kur diye yırtınıyor.
99 da liderimiz İmralıday dı diyor.
Binlerce kürt alkış kıyamet.

yer ? Diyarbakır / Türkiye

Ağrı ya dönüyor kameralar.
Yine bir dep milletvekili yine binlerce kürt.
Diyor ki
"Sayın Öcalan 3 milyon kişinin iradesidir.Sayın Öcalan ı asmak 3 milyon kişiyi asmaktır"
alkış kıyamet

tekrar başka bir ile dönüyor.Yine bir Dep milletvekili.
Bu nediyor ?
"Biz barış istiyoruz barışmak istiyoruz.Size son kez elimizi uzatıyoruz.Oldu ki bu eli tutmadınız vay vay vay... "

Haksızlık ediyoruz biz bu kürtlere.
Eziyoruz biz bunları.

Küfür edemiyorlar dolu dolu tüm değerlerimize.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca milli sınırlarımız içerisinde olduğu halde yük olmaktan başka getirisi olmayan bir toprağın idaresi ne kadar zordur bunları dusunmek lazım.kürt toplumunun milli sosyal standartları ne kadar ilerlettigi-gerilettigi falan dusunulup meclisten mantıklı kararlar cıkmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ayrıca milli sınırlarımız içerisinde olduğu halde yük olmaktan başka getirisi olmayan bir toprağın idaresi ne kadar zordur bunları dusunmek lazım.kürt toplumunun milli sosyal standartları ne kadar ilerlettigi-gerilettigi falan dusunulup meclisten mantıklı kararlar cıkmalı.

mantıklı karar, yaralı parmağı tamamen kesip atmaktır, yoksa bütün vücuda bu etki edecek.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
heh..
Az önce show haberde gördüm. Leyla Zana yı gösterdi. Kürdistan eyalet sistemini kur diye yırtınıyor.
99 da liderimiz İmralıday dı diyor.
Binlerce kürt alkış kıyamet.

yer ? Diyarbakır / Türkiye

Ağrı ya dönüyor kameralar.
Yine bir dep milletvekili yine binlerce kürt.
Diyor ki
"Sayın Öcalan 3 milyon kişinin iradesidir.Sayın Öcalan ı asmak 3 milyon kişiyi asmaktır"
alkış kıyamet

tekrar başka bir ile dönüyor.Yine bir Dep milletvekili.
Bu nediyor ?
"Biz barış istiyoruz barışmak istiyoruz.Size son kez elimizi uzatıyoruz.Oldu ki bu eli tutmadınız vay vay vay... "

Haksızlık ediyoruz biz bu kürtlere.
Eziyoruz biz bunları.

Küfür edemiyorlar dolu dolu tüm değerlerimize

güzel yazmışsın,aynen katılıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

fransada yasiyan zezayirliye ben fransizim dedirtiliyor ama

ingiltere ornegi vermek ucuz
adamlarin hala nerelerde topragi var cok uluslu imapratorluk

ulus devletidir turkiye
turk milelti kurdu turk irki degil

osmanlida turk devleti degildir cok uluslu imparatorluktu
osmanlida turkler azinliktilar ve cingenelerle ayni statude goruluyorlardi
padisaha yiyosa turk deyin
kelle gidiyordu hakaretti cunki

sonra gelip turkmus osmanlimi burasi filan komik

once tarih ve sosyoloji ogrenin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ingilteredeki siyahiler gidip bomba mı koyuyo beyazların arabasına.

siyahlar ingilterinin yerlisi değil. tabi bu kürtlerin silahlı eylemlerini haklı çıkarmıyor.

tüm topici okumadım sadece örnek alakasız olmuş.

[ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 19:59 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 20:00 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...