paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 12 sayfa yazacak ne buldunuz merak ettim doğrusu. Oysaki söylenecek sadece 4 kelimeden ibaret bir cümle var Leyla Zana hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Leyla Zana açıkladı = Ben bir o......yum, bizde aile mesleği. annemde o....du. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Bu arada Kürtlerin vize alması Türklerden daha kolaymış yurtdışında uzun süre kalmak için. Yaşamak da öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Adamlar toplanıyo..Apo adına slogan atıyo,pankart açıyo ama bizim savcılık 1 ay tutup salıyo Olay yargıda aslında vericeksin en az 10 sene her birine asker de dalıcak oraya .. tepkiyi görücekler sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 bu kadını hapisten cıkaranın töbeya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Turk ordusu mu bilmem ama Turkiye terorle mucadele de basarisiz oldu. PKK ya G.Doguda 1984 te verilen destek ne kadarmis simdi ne kadar bir bakmak lazim. DEP HEP DEHAP HADEP DTP nin oylarinin surekli artmasinin sebebi HADEP li belediyelerin inanilmaz hizmetleri mi? (Diyarbakiri bok goturuyor) Yoksa hukumetlerin yanlis uygulamalarla Kurtleri PKK nin kucagina itmesi mi? TSK nin yapabilecegi cok fazla sey oldugunu zannetmiyorum cunku bu bir asimetrik savastir. Bu tip catismalar kazanilamaz, ABD (Vietnam, Afganistan ve Irak) uc kez bu tip catismaya girdi durum ortada. SSCB de Afganistan rezaletini yasadi ve yikildi. Rusya olarak Cecenistan da baslarina gelenler ortada. Asimetrik catismalar yipratma savasi gibidir. PKK askeri olarak yiprandi ama siyasi olarak gunden gune guclendi. Saka yollu bu serefsizin yaptigini APO yapmaz dedim diye suratima nasil baktilar ortamda yalniz olsak doveceklerdi beni. Adami kahraman yaptilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 beğenmediğiniz ecevit hükümetinin son zamanlarında her gün şehit vermiyorduk ama benim hükümetim zamanında naptık ben sürekli ayrılıkçı teröre destek veren açıklamalarda bulundum önce kıbrısı verdim bir daha seçilirsemde oraları vereceğim ben ve faşist(!) arkadaşlarım yaptık bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 said: osmanlının son senelerinde 500-600 yıl osmanlının iyi davrandığı milletler arkamızdan bıçaklarken onlarda bıçaklasaymış. ne demek bu ya güldüm yanı, bicaklasalarmış ne olurmuş sonumuz acaba merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 emanetin iki yuzu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Asimetrik savaş diyorsun falan da bizim ordu salak mı meydan muharebesi gibi gitsin? O devletlerin o bölgeler hep uzaklarında oldukları için ordularla gidilmiş. Bizim burnumuzun dibinde. Bizim savaşımız öyle ordu getirin dalalım gibi olmayacaktır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Yaklasik 8-9 ay once (askere gitmeden) CNNTurk'te emekli bir tumgeneralin aciklamalarina denk gelmistim. Gabar daginda yaklasik 2000 kisinin o an icinde bulundugu bir PKK kampi kesfedildigini ve tumenine saldiri icin hazirlik emri verdigini soyledi. Tahminine gore eger oraya saldirip o 2000 kisiyi temizleselermis 98% PKK'nin sonu olurmus. Tum hazirliklari tamamladiklarinda kararlastirdiklari harekat saatine yaklasik 1 saat kala Genelkurmay Baskanligina haber vermis kendisi (zorunlu prosedur) Bizden haber bekle saldirma demisler. Saldiriya 30 dakka kala Genelkurmay'dan arayip saldiri iptal demisler. Nedenini hicbir zaman anlayamadigini cok uzuldugunu vs. dile getirmisti konusmasinda. Bana gore bunun tek bir nedeni var. Cunku PKK'yi bu ulkede bitirirsek, ki bu gercekten zor birsey degil, daglari onlar kadar iyi bilen, nerede ne yaptiklarini bilen cok sayida astsubay, uzman cavus vs. var (3 ay egitim alip daga cikan komandolari vs. saymiyorum, ama onlarinda aralarinda o civarda buyuyup askerligini oralarda yapanlar varsa onlarinda buyuk faydalari olabilir). PKK'yi hala var etme nedenimiz bence ordumuzu hala guclu tutma ihtiyacimiz. PKK'yi temizlersek basta Amerika olmak uzere Avrupa Birligi vs. tepemize binecek, PKK yok oldu orduyu kucultun kalkinmaya gidin vs. diye. Bence bunun tek nedeni bu, tabi bu bedelinde faturasini malesef sehitler vererek odemekteyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 evet afterdeep çok mantıklı, böyle açıklamalar aklıma yatıyor ama çamurcu kesimin "asker bu ülkeyi yemek için pkk yı destekliyor vs" iddiaları saçmalığın daniskası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar