Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olympos son durum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet eski topicler var ama son yıllarda pek bi keşfedilmiş suyu çıkarılmış diyorlar.

En son 5-6 sene önce gittiğimde rüya gibi bir yerdi.

Bu yaz sefgilimle gitmeyi düşünüyoruz. Bu faktörü göz önüne alırsak, izmirden oraya en kolay nasıl ulaşabiliriz, bize ve cebimize en uygun kalmalık/eğlenmelik yerler nerelerdir, son haliyle tavsiye eder misiniz? bikbikbik işte.
Mesaj tarihi:
ben 4 kere gittim kaldım.
kalınacak yerler aşağı yukarı aynı, ama yemek olarak türkmen denilen yerde kalmak avantajlı olabilir. yemekleri oranın en iyisi hakkaten. ama kadir'in yerinde de kalabilirsin nitekim ilk ve en popüler yer orası. onun haricinde, oraya sevgiliyle gidilmez dedim kaç kere, ama büyük konuşmamak lazım tabi.
Mesaj tarihi:
ha :) anlıyorum tabi :p ama asıl amacım kız arkadaşımla başbaşa güsel bikaç gün geçirip eğlenmek yani, herhangi bir yere gideceğiz, olympos çok iyi olur diye düşündüm. rahat kalıncak sessiz bir yer bulursak gece eğlendikten sonra çok hoş olur..
Mesaj tarihi:
olympos top oldu

kaş, kalkan, domuz çukuru, adrasan, çıralı, kekowa, kelebekler vadisi

diyorum..

ps: olympos a 90 ların basinda giderdik. yani top oldu dememin sebebi son bikaç yıl değil son 10 yıl fln...
Mesaj tarihi:
abi her sene kalkan ve kelebekler vadisindeyim geçen yaz 3 ay fethiyedeydim ztn acıyın bana yahu

kaş ve kekovaya da çok gittim yarışamazlar bence bu üçüyle. çıralıyı tam hatırlamıyorum unuttum diğerlerini bilmiyorum

ama olympos şu an bnm için en iyisi gibi.. türkmende kalırız o zaman oralarda apaçi çavraşi ar yu seks var mı fazla? rahat edebilir miyiz?
Mesaj tarihi:
ipini koparan olympos a gidiyo ne iş ? kime sorsam olympos ta bi tek yeşillik ordamı kaldı.
yoksa penguende geçen günlerde olymposla ilgili bi hikaye vardı onun üzerine mi herkes gidio =)
benim kızda olympos a gidelim die tutturdu.
Otur oturduğun yerde dedim kim gidicek o kadar yolu?

tek başıma bodruma gitmek varken :P
Mesaj tarihi:
ya, değişir dediğim gibi.
ben bi kere gittim, inanılmazdı, genç öğrenciler vs vs. süper eğlendik. sonraki sene gittiğimde en genç taınştıım insan 25 yaşında avukattı. ortalama yaş 30 du falan. ama apaçi çok olmaz daha bodrum kadar falan yok artık. insanlar kafa dinlemeye gidio o kadar çok popülasyon da olmadığı için rahat edersin.
Mesaj tarihi:
wendigo kalkan demiş, gerçi onun üstüne bize söz düşmez de,

geçen hafta datça ve kalkan gezisi yaptım.
kalkana gidilmez. çok sıkıcı. hiçbir şey yok. babamın arkadaşının arkadaşının oteli varmış (iki herifin de adı halil bu arada), oraya gittik. akşamları margarita felan içtik.
onun dışında pek birşey yok.
datça çok daha hoşuma gitti. daha doğal, daha rahat ve daha bol şey var.

ama tabii "sevgilimle gideyim, sakinliğin tadını çıkartayım" felan diyorsan, ikisi de pek ideal yerler değil diye düşünüyorum.
gerçi "sevgilimle tatile çıkıyım, sakin yere gidiyim" gibi olaylara hiç girmediğim, hiç de böyle birşey düşünmediğim için kesin birşey diyemiyeceğim.
Mesaj tarihi:
olympos 90 larda süperdi. kadir amca adamdı, şimdi oc.
olympos bitti, günübirlik gelen apaçiler, oo alterno kızlar geliomuş olm yürü olymposa diyenler olymposun eskiden backpacker'ların sessiz sakin konaklama yeri olmasından öte bi şey oldu.
ha gidilir mi şimdi , yine gidilir evt.
en son 1 ay once kız arkadaşımla gittik 1 gece kaldık.
türkmen falan halt etmiş.
yemekler, konaklama vs. en iyi varuna pension bana göre :)

kadir niye oc? adamın gözünü para bürümüş olymposu tanıtan kişi olmasına ragmen şimdi mahveden kişidir. sırf para kazanma amacıyla ne doğayı koruma adına ne de olymposun ruhunu koruma adına hiçbirşey yapmamaktadır.
artı geçenlerde kendi yerini yaktıgı ve sigortadan 500bin$ alıp yeniden inşaa ettirdiği söylentisi de var :P kadirin yeri sux.varuna rule.

kelebekler ayrı bi alem tabi.

[ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 09:39 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ]
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
kadirin yeri yanmıştı sadece tekrar yapıldı.

+ orman ve yollar çok dar olduğundan hiç kimse sigarto yapmamış kadirin yeri sigortasızdı.

[ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 00:58 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
eskisi kadar guzel deil simdi gercekler var.vicir vicir bi kalabalık surekli mevcut ama sevdicekle o denize giden patika yol yurunmeli,sahildeki magarada ates yakılmalı http://koyevi.com da tavsiyemm ola
Mesaj tarihi:
Kabak'i da dusunebilirsiniz sakinlik istiyorsaniz. Gemili Camping oneririm. Kendi ickinizi goturmeniz iyi olur. Irili ufakli boceklerden baska pek rahatsiz edeniniz olmaz.
  • Yeni Oluştur...