BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bunun icin bi addon war mi yane su ustteki toolbari kitlemek istiyorum yane yer deismesinner silinmesinner yenileri eklenmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bone tam link bilmiyorumda 2 çözümüm var snein için: 1. Firefox add-on diye aratırsan patide bir topicte -yanlış hatırlamıyorsam- tam istedigin gibi br add-on var (sayfa 2-3 olabilir eski bir konu) 2. bir firefox topicinde nasıl kendi kendinizin ihityacına göre add-on yapılır yazıordur kendine uygun bişiy bulamasamda kendi add-on unu yapabilirsin zannediorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Yeni konu açmadan bende burdan sorayım. Adres barının altında tek sıra bi bookmark barı var. Ben bunun sayısını 2 ye hatta 3'e çıkarmak istiyorum. Her ne kadar fazla olan bookmarklar bookmarkın en sağındaki sağ yönlü çift oka tıklandığında açılsada tembel olmamdan dolayı bu işle uğraşmak istemiyorum. Nasıl 2. bir bookmark barı koyabilirim. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 fireblade ben de öyle bişe arıyodum zamanında da bulamamıştım.. bulursan haber et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Customize daki bi öğeyi kullandığımızda mesela "dur" u kullandığımızda ordaki "dur" kayboluyor ve araç çubuğuna yerleşiyor 2 tane "dur" koyamıyoruz dolayısıyla. Bunu düzeltecek bi addon da işimizi görür. Varsa şayet... Tabi bulursam haberdar ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bookmark toolbar işini daha önce de konuşmuştuk da bi çözüm bulamadık. bookmark toolbardaki öğelerin ismini kısalttım ben. öyle yapınca biraz yer kazanılabiliniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 merak ettim de bonep, neden böyle bişeye gereksinim duydun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 nasil nedne ihtiyac duydum ki surekli yer deisitriyola cunku siliniyolar bascam diye basili tutuyorum sacma sapan yere gidiyolar sabit dursunar istiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 fir3blad3 said: Yeni konu açmadan bende burdan sorayım. Adres barının altında tek sıra bi bookmark barı var. Ben bunun sayısını 2 ye hatta 3'e çıkarmak istiyorum. Her ne kadar fazla olan bookmarklar bookmarkın en sağındaki sağ yönlü çift oka tıklandığında açılsada tembel olmamdan dolayı bu işle uğraşmak istemiyorum. Nasıl 2. bir bookmark barı koyabilirim. Teşekkürler oper said: fireblade ben de öyle bişe arıyodum zamanında da bulamamıştım.. bulursan haber et :) Nese sonunda buldum. Gerçi diğer arkadaşı yörüngeye yollamışlar ama olsun. Burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar