Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erbakan Kanalturk`te

Kithnos

Öne çıkan mesajlar

Iyi icraatlari var yok degil,son iktidari zmninda hic borc para alinmamis vs. Ama tabani belli ,onlari oksamak ve iice arttirmak icin modern yasam duzenimizi bozacak yasalar uygulamalar yapmak zorunda kaliyor.Hos simdi akepe de oyle yapiyor ya neyse,ustune ustelik iyi icraati da yok..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Griswold
üye § 20 Temmuz 2007, Cuma - 00:43 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

ODTÜ makinadan 3.96 gibi abik bir ortalamayla mezun olmuştu sanırsam, öyle biliyorum ben de. İnanılmaz zeki bir adam yani ona şüphem yok, politik görüşünün benimkilerle alakası yok orası ayrı.
Dinsizin hakkından imansız gelir tadında çıkarmışlar işte, AKP sözkonusu olunca da çemkirmek çok ta zor değil, yaptıkları ortada adamların. Onları söylüyor işte. Kimliği de savları güçlendiriyor işte.

erbakan itü makinaya direk 2. sınıftan başlayıp 3.5 senede 4.0 ortalamayla mezun olmuş ve sanırım bunu başarabilmiş tek mezundur. bende itü makinada okuyorum ve 4.0 ortalama gerçekten imkansız gibi bişey.hala bu konuda efsaneleştirilmiş olduğuna dair şüphelerim var çünkü insanın inanası gelmiyor

ayrıca amerikaya top tüfek üretmemeiştir. sadece almanyada Aachen üniversitesiydi sanırım burada birçok araştırma yapmıştır ve alman üniversitelerindeki ilk türk prof olmuş. Burda öğrendiği şeylerle ve tecrübeleriyle türkiyeye dönüncede ilk türk yapımı pancar motorunu ve ayrıca ilk türk otomobilinide o imal etmiştir.

bunları erbakanı savunmak için yazmadım ama her ne kadar hastalıklı düşüncelerinden dolayı kendisini pek sevmesem de bu ülkeye bir çok katkı sağlamıştır kendisi. en azından amerika için silah üretmiş gibi lafları pek haketmiyo sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One
üye § 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 01:42 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

macleod ben dicektim sen yazmışsın.
sevmem ben de ama saygım var o konularda.
ben de itü makinadayım, şu anda da aachenda arkadaşın evindeyim : )
kaçıncı sınıfsın sen?

1. senemi bitirdim ama baya bi ders kaldı :) yaz okulu falan halletmeye çalışıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Bende izledim güzel bindirdi.

1. sınıftayken Calculus derslerini aldığımız İTÜ den gelen hocamız söylemişti bize de. 2. sınıftan başlayıp İTÜ'yü 3 yılda bitiren tek öğrencidir kendisi.

[ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 12:27 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bi dakka bi dakka aynı erbakandan bahsediyoruz di mi? hani şu "refah gelicek de kanlı mı gelcek kansız mı gelcek bilemiyorum" diyen erbakan hani? aylardır küfrettiğiniz akp'nin nerdeyse tamamının akıl hocası olan erbakan mı? belgede sahtecilikten hüküm giymiş ve hapis cezası almış (evde ne kadar hapis oluyosa artık) olan erbakan bu di mi? bu mu vatanını seviyomuş?

kanaltürk'e de çıktı, yarasın valla..o tuncay özkan ki bir cengaver gibi tayyip'i yerden yere vurdu bütün mitinglerde, şimdi almış karşısına tayyip'in ağababasını, konuşuyo..iyi ki oyumu ulusalcı kesime vermiyorum ya, valla pişman olurdum..

[ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 16:02 tarihinde, sir tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...